Seks u vlaku: Ulovio sam konduktericu kako masturbira u wc-u

Živim u Dalmaciji i išao sam posjetiti neku rodbinu u slavoniji tako da sam išao sa vlakom. Pola vagona spojeno na vlak je bilo sa kabinama a ostala polovica samo sjedala, pošto sam ušao u vagon sa sjedalima nije mi se dalo da tražim kupeje tako da sam sjeo na prvo slobodno mjesto. Čim je vlak krenuo došao je kondukter da provjeri karte.

Tako sam se već putovao dosta dugo kad smo stali na jednu stanicu oko Đakova i kroz prozor sam vidio kako ulazi jedna mlada kontrolorka, imala je oko 30 godina po mojoj procjeni. Plavu kosu, uska u struku i srednje sise, tako je prošla kroz vagon.

Nakon jedno pola sata sam trebao otići na WC tako da sam se ustao i otišao prema kraju vlaka da obavim malu nuždu.

Kad sam došao do Wc-a otvorio sam vrata i zatekao mladu konduktericu kako si trlja pičku sa prstima i stenje iz sveg glasa i taman u tom trenu kad sam ja otvorio vrata počela je da svršava po zidu sastrane. 

” O čovječe što radiš tu, zar ne znaš kucati” rekla mi je ljutiti glasom a ja sam joj rekao da nije bilo zaključani pa sam mislio da nema nikoga.

– ” A ti baš uživaš u radu” pito sam je a ona me je samo uhvatila za majicu i privukla k sebi i rekla da joj ližem pičku i da šutim, da to što sam joj upao dok je uživala moram platiti. Tako da sam se spustio a ona je prebacila jednu nogu preko mene a ja sam joj počeo lizati klitoris i vlažnu pičku, bila je tako slasna da nisam mogao da stanem.

– ” To mi radi macane samo je liži to mi treba “.

Tako sam je lizao nekoliko minuta kad me je obvukla do kabine sa strane, navukla zastore i bacila me na sjedalo.

Zatim smo se skinuli goli a ona mi je počela pušiti kurac iz sve snage i lizati jaja. Nakon što mi ga je dobro popušila navikla mi je kondom na kurac i još par puta polizala da ga navlaži. Sjela mi je u krilo i stavila si kurac u pičku i počela da skače gore dolje a sise skupa sa njom. Tako smo se jebali par minuta a zatim sam je polegao na leđa i turnio ga nazad u pičku i nastavio da je jebem iz sve snage, a ona je samo stenjala i govorila da hoće još. Tako sam joj razvalio pičku da je bila sva crvena dolje. Zatim sam je uhvatio i naguzio i počeo je da je jebem u guzu a ona je vrištala jer je bio prevelik za šupak ali se nisam obazirao nego sam je nastavio jebat u šupak.

– ” Samo me jebi macane nemoj stajati ” to mi je stalno govorila kroz uzdahe. 

Uhvatio sam je zatim za sise i privukao k sebi i sa jednom rukom uhvatio sisu a sa drugom sam joj počeo da trljam klitoris. U jednom trenutku se toliko napalila da je ponovo počela da svršava tako da je sjedalo na kojemu je bila, bilo mokro do kraja. Sva se tresla od uzbuđenja a ja sam je nastavio jebati i trljati klitoris.

Zatim sam sjeo na sjedalo pokraj a ona mi ga je stavila između svojih sisa i počela da mi ga drka sa njima i u usto vrijeme da ga lovi usnama i jezikom svaki put kad bi joj bio blizu usta. Nakon nekoliko minuta takvog dobrog drkanja sa sisama i lizanja jezikom sam joj svršio po sisama tako da je bila puna moje sperme.


Nakon toga smo se obrisali a ona mi je legla pokraj mene. Tako smo još malo ostali goli zagrljeni gdje mi je ona lagano milovala jaja a ja njoj bradavice na sisama i vrtili jezik jedno drugomu u ustima.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
Komentiraj