Upoznao sam malu i nježnu uspaljenicu, koju ću imati kad god poželim

Ne znam kako mi se našla na listi prijatelja na fejsbuku. Vjerovatno je bila jedna od onih tinejdžerki koje su tek postale punoljetne i koje mi je moj blesavi drug s vremena na vrijeme znao predložiti da im pošaljem poziv, što sam i radio. Ali, nikada nisam pričao s njima. Na Bojanu sam obratio pažnju kada je lajkala nekoliko mojih postova.

Ušao sam na njen profil i uživao u stotinama slika koje je pravila sama, mobitelom. Prelijepa, isticala je svoje obline, svoje duge, prelijepe noge, uzak struk, fantastično oblikovanu guzu srednje veličine. Velike grudi, prelijepo oblikovane, mamile su mi udahe… Isticala ih je uskim topićima, duboko dekoltiranim haljinama i majicama. Nizale su slike na kojima je u helankama, uskim šorcevima, bade-mantilu, kose vezane peškirom, na kojima se isticala ljepota njenoga nježnoga i mladoga lica. Duge, izvijene obrve, krupne oči i punačke senzualne usne odavale su mladu i lijepu djevojku, koja je samo naizgled mirna. A, u stvarnosti… Bojana je bila prije svega napaljena, mlada i prelijepa ženka, koja je činila sve da to sakrije. Poslao sam joj poruku i rekao da sjajno izgleda. Počeli smo pričati i nekoliko dana se družili na chatu, a onda sam joj ponudio da se upoznamo.

Došla je na dogovoreno mjesto, odjevena u stilu prave dame. U uskoj, plavoj haljinici čija dužina je diskretno otkrivala njene divne butine, prekrivene takođe plavim svilenim čarapama. Dekolte je bio otvoren toliko da čovjek poželi odmah da je zgrabi za grudi, ali i da mu bude jasno da to ne može svako. Uzbuđenje u meni je raslo svakim njenim korakom, svakim zvukom njenih štikli koje su odzvanjale u tihoj nedeljnoj noći.

– „Ako nemaš ništa protiv, predlažem da idemo u sobu koju sam rezervisao.“ – odlučio sam odmah krenuti u akciju, skoro uvjeren da neću biti odbijen.

– „Da, zašto gubiti vrijeme.“ – koketno se nasmijala opivši me mirisom parfema kojim je ispunila auto i dubokim glasom od kojeg mi je zastao dah. Brzo smo stigli u hotelsku sobu, preciznije apartman, nasuo sam joj piće.

Sjeli smo jedno preko puta drugog, gledali se i ćutali. I ona i ja željeli smo isto. S tim da me Bojana provokativnim osmijehom palila još više, čekajući moj prvi korak. Rekao sam joj da ustane sa čašom u ruci. Stao sam kraj nje uzeo joj čašu i prislonio je njenim usnama.

– „Pit ćeš iz moje ruke, Bojana.“ – mirno sam joj rekao dok sam joj polako sipao vino u usta, zagrlivši je nježno oko struka.

– „Jesi li siguran?“ – pitala me, podižući lijevu obrvu.

– „Više nego siguran. Bit ćeš moja mala, nježna uspaljenica, koju ću imati kad god poželim.“ – stao sam joj iza leđa i primaknuo se usnama njenom vratu, toliko da osjeti moj dah. Obrazima sam joj dugu, bujnu kosu sklonio u stranu i sasvim nježno usnama počeo maziti vrat. Ruke sam sklopio oko njenoga struka i dlanovima prelazio po stomaku, intenzivirajući pokrete usana i jezika od golih ramena, preko vrata, sve do iza uha. Bojani se oteo jedan dug uzdah kada je svojom oblom, tvrdom guzom dotakla nabreklinu na mojim pantalonama.

Rating: 4.8/5. From 153 votes.
Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare