Jel bi voleo da ga strpas seki u šupčić

Sa svojom sestrom uvek sam imao prisan kontakt. Starija je od mene pet godina i uvek smo razgovarali otvoreno o svemu pa i o seksu, o mojim devojkama i njenim momcima. Mada sam ja uvek zeleo da znam detalje iz njenog seksualnog zivota ali kroz razgovor je uvek zapostavljala najvaznije sitnice. Cesto smo se grlili i dodirivali i ja sam se naravno uzbudjivao na sve to. Cesto sam i drkao razmisljajuci o njoj i grlio je cak i vise nego sto je bilo potrebno ali njoj to nije smetalo. Imala je duzu crnu kosu, lepo lice i nije sto je moja sestra, ali stvarno prekrasno telo. Te godine smo bili na moru i na nju sam se uzbudjivao vise nego ikada. Posmatrao sam je u bikiniju i kurac mi je non stop rastao. Razmisljao sam cak i da joj to kazem, ali ipak nisam imao hrabrosti. Posmatrao sam kako se tusira i uvece kako djuska u diskoteci. U vodi smo se uvek kao nesto davili i ona bi mi onda prilazila skroz uz mene, grlila i opkoracivala me nogama kao da zeli da se nabije na moj kurac. Tom prilikom bi je hvatao za bokove i nije se bunila. Prilazio sam joj od pozadi u vodi i grlio preko grudi kao slucajno, obuhvatao je oko struka i prislanjao se kurcem na njenu guzu i na moju radost nije se bunila. Par puta sam joj i lepo obuhvatio sise od pozadi sa obadve ruke i kada sam pocinjao da je stiskam okretala se naglo s recima nemoj toliko jako.

Bio sam zbunjen na njeno ponasanje ali sam se sve vise lozio i zeleo da idem dalje u ovoj igri. Jednom smo sa pedalinom dosli do jedne male uvucene plaze gde nije bilo nikoga. Slozili smo se da se tu okupamo i suncamo. I ponovo je pocela nasa igra u vodi. Bio sam cvrsto resen da ovu situaciju iskoristim maksimalno i mozda cak sa njom otvoreno i porazgovaram o tome. Bacakali smo se po vodi i davili. U jednom trenutku ona je bila ispred mene i ja sam joj sada prisao sasvim polako. Bili smo u vodi nesto iznad grudi. Obgrlio sam je od pozadi preko stomacica i naslonio obraz uz njen. Njene ruke je stavila preko mojih i nekoliko trenutaka smo ostali u tom polozaju. – Jesam li te stvarno juce mnogo jako stisnuo, upitah je.

– Ma ne, nije bilo jako… prekinula sam te jer me to uzbudjuje.

Kurac mi se naglo ukruti, cak mislim da je i ona to mogla da oseti jer sam bio naslonjen uz njenu guzu. Polako sam povukao ruke navise i ponovo je obuhvatio za sise nezno ih stiskajuci. Osetio sam njene ruke na mojim butinama i bradavice kako joj se ukrucuju.

– Znas da imas super grudi i super telo i nemogu da odolim, smem li samo da te dodirujem, upitah je nastavljajuci da joj stiskam grudi. Okrenula se i zagrlila me oko vrata, obrazi su nam bili spojeni.

– Ovo je zabranjeno sto radimo, rece.

Spustio sam joj ruke na guzu, a ona mi je mazila vrat. Odjednom me poljubi pravo u usta. Uzvratih joj poljubac, usne su joj bile tako mekane i zeljne. Podigao sam je u narucije i izneo iz vode. Polozio sam je na veliki peskir na plazi. Lezala je na ledjima a ja sam se podbocio pored nje tako da mi je bila u zagrljaju. Ona mi je sarala rukom po grudima a ja sam je milovao od boka do grudi i nazad. Gledali smo se u oci i ponovo poljubili a vec sledeceg trenutka smo poceli da se ljubimo potpuno preplicuci se jezicima. Topio sam se u slasti kao nikada u zivotu. Kurac mi je pulsirao kao lud i ona polozi ruku na njega poceci da ga mazi. Ja joj polozi ruku na pickicu trljajuci je. Poceli smo da se gubimo u slasti. Pomerio sam joj gacice u stranu i polozi prste na njenu mackicu. Gore je imala dlacice a nize je bila obrijana. Trljao sam je lagano i poceo da ulazim prstom u nju. Disala je duboko i izvijala se kao macka. Zavukla mi je ruku u sorc i uhvatila lepo za kurac drkajuci ga. Pokretali smo sve brze nase prste i ubrzo pocesmo da svrsavamo gotovo istovremeno. Nikada nisam doziveo jaci orgazam, ali i dalje smo nastavili da se ljubimo…
Uvece posle najlepse provedenog dana u zivotu sestra je jos bila u kupatilu kada su nam matori izasli u setnju. Pokucao sam na vrata i zacuo njeno otvoreno je. Usao sam unutra i zakljucao vrata za sobom . Ona je stajala za ogledalom u bade mantilu. Kada je videla da sam zakljucao vrata okrenu se i rece

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
5 Komentari
Stari
Novi Ocjeni
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
zoran1980
zoran1980
Guest
14. prosinca 2019. 08:25

Volijo bi i ja svoju tako:))

Gari
Gari
Guest
Reply to  zoran1980
25. prosinca 2021. 20:42

Ja bih ti pomogao u tome ?

Matoo
Matoo
Guest
20. prosinca 2021. 19:36

Ajde dajj drugi deo kad si joj svršio bez kondoma,daj još…???

koko
koko
Guest
23. prosinca 2021. 01:54

Drkam se

Nnnmmnnnaaak
Nnnmmnnnaaak
Guest
29. ožujka 2022. 09:06

I ja zelim jednu rodjaku da jebem bas,da je pojebem

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
5
0
Ostavi svoj komentarx