Jel bi voleo da ga strpas seki u šupčić

Sa svojom sestrom uvek sam imao prisan kontakt. Starija je od mene pet godina i uvek smo razgovarali otvoreno o svemu pa i o seksu, o mojim devojkama i njenim momcima. Mada sam ja uvek zeleo da znam detalje iz njenog seksualnog zivota ali kroz razgovor je uvek zapostavljala najvaznije sitnice. Cesto smo se grlili i dodirivali i ja sam se naravno uzbudjivao na sve to. Cesto sam i drkao razmisljajuci o njoj i grlio je cak i vise nego sto je bilo potrebno ali njoj to nije smetalo. Imala je duzu crnu kosu, lepo lice i nije sto je moja sestra, ali stvarno prekrasno telo. Te godine smo bili na moru i na nju sam se uzbudjivao vise nego ikada. Posmatrao sam je u bikiniju i kurac mi je non stop rastao. Razmisljao sam cak i da joj to kazem, ali ipak nisam imao hrabrosti. Posmatrao sam kako se tusira i uvece kako djuska u diskoteci. U vodi smo se uvek kao nesto davili i ona bi mi onda prilazila skroz uz mene, grlila i opkoracivala me nogama kao da zeli da se nabije na moj kurac. Tom prilikom bi je hvatao za bokove i nije se bunila. Prilazio sam joj od pozadi u vodi i grlio preko grudi kao slucajno, obuhvatao je oko struka i prislanjao se kurcem na njenu guzu i na moju radost nije se bunila. Par puta sam joj i lepo obuhvatio sise od pozadi sa obadve ruke i kada sam pocinjao da je stiskam okretala se naglo s recima nemoj toliko jako.

Bio sam zbunjen na njeno ponasanje ali sam se sve vise lozio i zeleo da idem dalje u ovoj igri. Jednom smo sa pedalinom dosli do jedne male uvucene plaze gde nije bilo nikoga. Slozili smo se da se tu okupamo i suncamo. I ponovo je pocela nasa igra u vodi. Bio sam cvrsto resen da ovu situaciju iskoristim maksimalno i mozda cak sa njom otvoreno i porazgovaram o tome. Bacakali smo se po vodi i davili. U jednom trenutku ona je bila ispred mene i ja sam joj sada prisao sasvim polako. Bili smo u vodi nesto iznad grudi. Obgrlio sam je od pozadi preko stomacica i naslonio obraz uz njen. Njene ruke je stavila preko mojih i nekoliko trenutaka smo ostali u tom polozaju. – Jesam li te stvarno juce mnogo jako stisnuo, upitah je.

– Ma ne, nije bilo jako… prekinula sam te jer me to uzbudjuje.

Kurac mi se naglo ukruti, cak mislim da je i ona to mogla da oseti jer sam bio naslonjen uz njenu guzu. Polako sam povukao ruke navise i ponovo je obuhvatio za sise nezno ih stiskajuci. Osetio sam njene ruke na mojim butinama i bradavice kako joj se ukrucuju.

– Znas da imas super grudi i super telo i nemogu da odolim, smem li samo da te dodirujem, upitah je nastavljajuci da joj stiskam grudi. Okrenula se i zagrlila me oko vrata, obrazi su nam bili spojeni.

– Ovo je zabranjeno sto radimo, rece.

Spustio sam joj ruke na guzu, a ona mi je mazila vrat. Odjednom me poljubi pravo u usta. Uzvratih joj poljubac, usne su joj bile tako mekane i zeljne. Podigao sam je u narucije i izneo iz vode. Polozio sam je na veliki peskir na plazi. Lezala je na ledjima a ja sam se podbocio pored nje tako da mi je bila u zagrljaju. Ona mi je sarala rukom po grudima a ja sam je milovao od boka do grudi i nazad. Gledali smo se u oci i ponovo poljubili a vec sledeceg trenutka smo poceli da se ljubimo potpuno preplicuci se jezicima. Topio sam se u slasti kao nikada u zivotu. Kurac mi je pulsirao kao lud i ona polozi ruku na njega poceci da ga mazi. Ja joj polozi ruku na pickicu trljajuci je. Poceli smo da se gubimo u slasti. Pomerio sam joj gacice u stranu i polozi prste na njenu mackicu. Gore je imala dlacice a nize je bila obrijana. Trljao sam je lagano i poceo da ulazim prstom u nju. Disala je duboko i izvijala se kao macka. Zavukla mi je ruku u sorc i uhvatila lepo za kurac drkajuci ga. Pokretali smo sve brze nase prste i ubrzo pocesmo da svrsavamo gotovo istovremeno. Nikada nisam doziveo jaci orgazam, ali i dalje smo nastavili da se ljubimo…
Uvece posle najlepse provedenog dana u zivotu sestra je jos bila u kupatilu kada su nam matori izasli u setnju. Pokucao sam na vrata i zacuo njeno otvoreno je. Usao sam unutra i zakljucao vrata za sobom . Ona je stajala za ogledalom u bade mantilu. Kada je videla da sam zakljucao vrata okrenu se i rece

– sta radis to???

Prisao sam joj i uhvatio je od pozadi oko struka i poljubio u obraz

– danas mi je bilo kao nikada u zivotu, rekoh joj.

Nasmejala se i okrenula prema meni. Uhvatila me za glavu i pocela ljubiti. Razgrnuo sam joj bade mantil i prvi put je video golu. Poceo sam da je ljubim po vratu i grudima i ponovo se topio u njenoj slasti. Sela je na jedan poprecni zid a ja sam se spustao sve nize. Picic joj je bio prelep, negovan, gore dlacice a nize obrijan. Lizao sam je kao sumanut, dahtala je dok sam joj sisao klitoris. Onda je ustala i skinula bade mantil i meni sorc. Uhvatila me za kurac i pocela da ga drka.

– Niko me nije lepse lizao dole, znas, rece i spusti se na kolena.

Onda je pocela polako da mi ljubi kurac, sa svih strana, gubio sam se od ovoga sto mi radi sestra. Onda ga stavi usta i poce da ga pusi drkajuci ga istovremeno. Kurac mi je bio ogroman. Drugom rukom je istovremeno mazila svoj picic. Zaustavio sam je podizuci je jer nisam zeleo jos da svrsim. Poljubili smo se.

Stranice: First -- 1 -- 2 -- 3 -- ... -- Next → -- Last

Možda Vam se sviđaju i ove
guest
1 Komentar
Stari
Novi Ocjeni
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
zoran1980
zoran1980
14. prosinca 2019. 08:25

Volijo bi i ja svoju tako:))