Ulazak u svijet sexa – 4 dio

U zadnjim pricama napisao sam koliko je sve drukcije kada zena podigne to samopouzdanje ,koji je bitan korak za pidizanje ljestvice.


Okadači našeg povjerenja bili su u međusobnom dopisivanju ,kad bi bio na poslu a često imam vremena za piskaranje najviše mi godi dopisivanje sa Anom (suprugom)


Često bi poslala slike sa jutranje kafice golih cica i odma mi razbucala mastu a onda ja lagano ludim.

Jedno jutro pisali smo o povjerenju ,sexu i željama .Napisala mi je sa koliko je partnera bila jer sam stvarno bija znatiželjan i stvarno nemam nimalo ljubomore,sta je bilo ,bilo je.


Radilo se tu o nekakvih 7-8 partnera sa kojim je imala odnos a flertovanja je bilo zaista mnogo bilo je i iskustava sa curama ,nisam po iskustvu ni ja bija za bacit. U tim porukama napisala mi je da je uvjek napaljena i da jednostavno obožava kitu ,a to se moglo i vidjet iz priloženog ,pričali smo o fetišima gdje je rekla da najvise voli spermu i da  joj je san da vise njih sprica po njoj kao i sex sa 2 ili vise frajera.

Kad vam supruga takve stvari kaze ,vase povjerenje je iznad svega a vi htjeli ili ne pocimate stalno zamisljat te situacije a sa vremenom postaju gotovo opsesija.


Mogu rec da se kod mene cijela sexualna slika promjenila ,stvari koje nisam zamisljao da ce me uzbuđivat ,okupirale su moju glavu.


Vec taj dan kad sam stigao kuci nas ritual je ručak pa sex ,uvjek mi puši tako da ja legnem a ona u dogie pozi ,isprci guzi i jednostavno prepusti se onome šta najbolje radi a ja vec vidim sliku kako ga prima od pozadi dok se ubija sa kitom u ustima. Iza tih nasih poruka i ona sama bude ludo napaljena pa cijeli taj sex bude nabijet erotikom do jaja.


Sevili smo se svugdje po stanu gotovo nema kutka ,prostorije gdje se nismo sexali.Poseban užitak nam je podignuti roletu od balkonskih vrata ,pa je prislonim uz prozor i sevim od pozadi.


Jednom sam joj rekao kamo volim gledat kako je drka ili se igra sa igrackama vec prvu vecer mi se napičkala ,stiklice sexy robica. Ùzivam sjest sa kitom u rukama i gledat je kako se zabavlja ,naravno i njoj je jako prijalo.


Naši sajtovi i dalje su bili užareni al profil jednog decka posebno se istaknuo ,bila je to kita kakve nema u filmovima a kod nje vlaga na prvi pogled.


Počeli smo malo pomalo piskarati a kasnije smo se prebacili na hongout dopisivanje. Bili smo logirani na isti mail preko 2 moba.Bez obzira jesmo li skupa ili ne oboje smo imali iste poruke.


Jednu vecer bija sam na proslavi umirovljenja kolege,lagano se pijuckalo i zezalo,cuo sam kako stalno pristiži poruke i vidio da se sa tim momkom dopisiva. Opisati njegov kurac nije lako jer jednostavno to je ogromno i žilavo što je ženama izuzetno primamljivo,na svaku sliku ili video njegove kite ona je ludila.

Pomalo sam pratio to dopisivanje i situacija se ozbiljno zagrijala,obukla se u sexy odjecu izvadila svoje igracke i uz lagamu muziku slala mu videa i slikice. Gledao sam prvi put svoju suprugu opustenu, prepuštenu i pocelo mi je to pomalo dizat kitu u gacama, nisam vise mogao ostati na zabavi jer mi je kurac ludio ,pratio sam i sve vise bija uzbuđen krenuo sam kuci i jedva cekao da joj ga strpam u usta.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx