Please wait...

Kakav otac, takav sin, jebali me u trojci

 

Bilo je ljeto kad sam krenula kod prijateljice na vikend. Ona je s mužem bila u vikendici na Srebrnom jezeru, pa me je pozvala da malo odmorim i uživam s njima. 

 

Ušla sam u bus u kome nije radila klima, bio je vreo dan. Lagana haljina na bretele mi se odmah zaljepila za oznojano tijelo. Gunđala sam zajedno s ostalim putnicima. Mladić pored mene mi je ponudio zaleđenu limunadu komentirajući da je u tim „seljobusima” uvijek tako. 

 

On je išao kod roditelja na vikend u isto mjesto. Rekao je da će pravo na plažu kad stignemo. Ja sam iskomentirala da moji prijatelji srećom imaju bazen pa ću vjerovatno odmah skočiti obučena. Promrmljao je da već zamišlja i pogledao u moju sad već mokru belu haljinu koja se zaljepila i ocrtavala čvrste male sise bez brushaltera i liniju mini tangica nisko na pola brežuljka. 

 

Bradavice su se odmah ukrutile od uzbuđenja. Oborila sam pogled i počela da blebećem o ko zna čemu, samo da promjenim temu. On je prihvatio priču ali je i dalje buljio u moje nabrekle bradavice. Pogled mi je skliznuo niz njegov zategnut stomak ispod uske majice i dalje na ispupčenje na laganim lanenim bermudama. 

 

Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare