Kako me je šef prebacio preko stola

Zgrabio mi je vilicu i poljubio me tako jako da mi se celo telo streslo. Povukao me za kosu i gurnuo preko stola. Podigao mi je suknju, pocepao najlonke i pljesnuo po guzi. Sve se odvijalo tako brzo, nisam bila ni svesna, a već mi ga je stavio.

Nedavno sam se zaposlila u jednoj velikoj firmi. Na intervjuu za posao dočekali su me Andrej, Igor i Milica, objasnili su mi kako funkcioniše posao, rad u timu i ko će mi biti nadređeni. Neću biti skromna, oduševila sam ih i dobila sam posao. Moj šef je postao Andrej.

Andrej je delovao strogo i rezervisano, bila sam gotovo sigurna da će mi zadavati probleme na poslu. Međutim, ono što sam primetila je da me jako čudno gleda od momenta kada sam ušla na intervju.

Nedelju dana nakon što sam se zaposlila primetila sam da ga svi iz tima zezaju, zovu cvet i govore da je procvetao. Onaj strogi, nadmeni gospodin je postao najbolji šef na svetu. Ubrzo mi je koleginica predočila da se promenio od kako sam ja došla u tu firmu. Počela sam da primećujem njegove skrivene poglede, nežan pogled u njegovim očima dok razgovara sa mnom i činjenicu da sve češće razgovara sa mnom. Prvo je to bilo uvođenje u posao, a kasnije je o svakoj sitnici razgovarao sa mnom.

Andrej je bio visok, crnokosi čovek sa tamnim očima. Nisam bila sigurna zašto se tako oseća u vezi mene. Kako je tim sve više vremena provodio vreme zajedno, saznala sam da ima devojku već par godina. Shvatila sam njegov flert kao bezazlenu zabavu na poslu ili težnju da manipuliše novom radnicom. Zarekla sam se da ga više neću pogledati.
Sve je to trajalo do jednog dana kada smo morali ostati prekovremeno.

– Andrej, čula sam neke priče da ste promenili raspoloženje i ponašanje kada sam ja došla u firmu. Je li to istina?
– Nisam znao, Ana, da si tako direktna. Možda ima malo istine u tome.
– A zbog čega je to tako?
– Možda saznaš nekad, ali danas ne.

Nisam htela da više potenciram tu priču, bilo me je stid što sam tako pitala. Bilo mi je jasno da stvari nisu kakve sam ja očekivala.

Andrej se narednih dana udaljio od mene. Nekih sedam dana je jedva razgovarao sa mnom. To me je izluđivalo, to njegovo odbijanje je sve više počelo da me privlači. Ja sam bila ta koja je potencirala razgovore, a on taj koji ih čini što kraćim.

Jednog petka sam odlučila da obučem usku, crnu suknju koja je ocrtavala svaki delić moje guze. Gore sam obukla crvenu košulju, crni sako i stavila crveni karmin. Andrej me je odmah primetio i videla sam žudnju u njegovim očima.
– Dobro jutro šefe, oslovila sam ga.
– Ana, dobro jutro, danas moramo završiti izveštaj za direktora, moraćemo ostati duže na poslu verovatno.
– U redu. Rekla sam.

Ceo tim je otišao, nas dvoje smo ostali u kancelariji. Andrej je sedeo pored mene i mogla sam da primetim da mu pogled šeta od mojih usana, preko mojih grudi, do mojih nogu.
Polako su svi odlazili iz firme i nas dvoje smo jedini ostali u celoj firmi. Dok sam pisala samo sam osetila ruke na mojim ramenima i vratu. Nisam se odupirala. Zgrabio me za kosu i povukao naglo u nazad.
– Zašto si se obukla tako provokativno?
– Želela sam da ostavim utisak na Vas.
– Šta bi još uradila za mene?
– Sve, šefe.
– Od ovog trenutka ćeš raditi sve što poželim, Ana, bićeš moja sva.

Zgrabio mi je vilicu i poljubio me tako jako da mi se celo telo streslo. Povukao me za kosu i gurnuo preko stola. Podigao mi je suknju, pocepao najlonke i pljesnuo po guzi. Sve se odvijalo tako brzo, nisam bila ni svesna, a već mi ga je stavio. Nije imao milosti, gurao ga je tako jako i tako brzo, počelo je da me boli. Nije imao namere da prestane.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
1 Komentar
Stari
Novi Ocjeni
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
antebig
antebig
20. ožujka 2020. 05:00

I moja žena je tajnica,često dolazi kući i hvali mi se kako ju je direktor dobro izjebao i napunio spermom

1
0
Ostavi svoj komentarx