Mokra je momci, jebimo je

Već šestu godinu živim sa svojom djevojkom Sanjom koju volim i s kojom se dobro slažem. Ona je prava ljepotica duge crne kose, tamnog tena, punih izazovnih usana, velikih smeđih očiju, gotovo je uvijek vesela i nasmijana.

Grudi su joj okrugle i čvrste s većim bradavicama koje se uvijek ukrute kad se uzbudi. Kako ne voli nositi grudnjak, bradavice joj se jasno ocrtavaju na tankim i uskim majama koje obožava nositi ljeti. Njezina vitka linija i gracilni hod plijene pažnju mnogih muškaraca koji se za njom okreću. Njezina malo jača bedra se jasno ocrtavaju ispod uskih i kratkih suknji koje Sanja voli nositi svjesna muških pogleda koji su usmjereni prema njezinu međunožju. Uživa zavoditi muškarce, ali se uvijek vješto izmakne kad muškarci polude i kad im popuste kočnice. Sanja je u tome prava majstorica, voli koketirati i zavoditi. Smetalo me je to u početku naše veze, ali sam se s vremenom navikao na tu crtu Sanjine prirode, a ponekad sam se i ja znao priključiti jer je to i mene palilo. Redovito nakon takvih događaja ludo smo uživali u seksu.

Svake godine provodimo godišnji odmor na otoku Pašmanu gdje moji roditelji imaju vikendicu na mirnom i osamljenom mjestu koje je stvoreno za odmor. Nakon što smo i ove godine proveli tri nezaboravna tjedna uživajući u morskim ljepotama, vrijeme je prohajalo poput vihora. Morali smo se vratiti našim redovnim radnim obvezama. Sanja radi u srednjoj školi i predaje psihologiju, a ja radim u bolnici. Kako smo se nevoljko i presporo pripremali za povratak kući, zakasnili smo na predzadnji trajekt.te smo morali čekati zadnji trajekt u 22 sata. Nismo se zadržavali u Zadru već smo odmah krenuli prema Zagrebu.

Kad smo se približili Maslenici preusmjerili su nas zbog prometne nezgode na staru cestu preko Velebita. To je stvorilo još veću nervozu među nama i počeli smo se međusobno optuživati za nepredviđene teškoće u prometu. Sanja je zahtijevala da stanemo što je prije moguće jer je morala na WC. Uskoro smo ugledali jednu osamljenu krčmu koja je još bila otvorena. Nisam imao želju ulaziti u seljačku gostionu, ali je Sanja insistirala te mi nije preostalo drugo nego pristati.

Ušli smo u slabo osvijetljenu i zadimljenu krčmu s nekoliko drvenih stolova i klupa. Za jednim od njih sjedila je grupica pripitih mladića. Našim ulaskom nastao je tajac. Svi su znatiželjno gledali u nas. Kad su mladići ugledali Sanju preplanule puti u kratkoj minici i maji koja je isticala njezino izazovno poprsje začuli su se uzvici i po koji zvižduk oduševljenja.

Krenuli smo prema šanku za kojim je bila mlađahna i zgodna plavuša koja nam je prvo rekla da za pet minuta zatvara krčmu. Zamolio sam je da nas ipak posluži jer nam se žuri, naručio sam sok, a Sanja je krenula prema WC-u. Sjeo sama na klupu za slobodni drveni stol. Konobarica mi je donijela sok, a Sanja nije bila za piće. Vratila se je i sjela na klupu nasuprot mene. Rekla mi je da popijem i da odmah krenemo. Bila je svjesna požudnih pogleda mladića koji su je u mislima svlačili. Odmah sam pozvao konobaricu u želji da platim račun, ali konobarica nam je donijela još jedan sok i jedan Jagermeister za Sanju.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx