Bože moj, rođeni sin me guzi *INCEST*

Počelo je to kad slučajno čuo razgovor izmedju mame i tate kada sam išao na wc kad je mama rekla tati da joj je dosta toga što je tata ne može zadovoljiti i da se više i ne seća uopšte kad je zadnji put bila izjebana i zadovoljena kao žena i da će sutra čim se probudi otići i kupiti vibrator. Oca nisam čuo puno samo je rekao, daj više nebudi dosadna i spavaj umoran sam. Mama je tada imala 36 godina, ja 16 (Marko mi je ime), a tata je bio 12 godina stariji od nje.

Sada imam 23 godine, a mama 43 i sve nam je bolje i bolje. Mama se zove Maja, visoka oko 175 cm, imala je oko 70 kila što joj se najviše pokazivalo na sisama i malo povećem dupetu ali ništa strašno, imala je dužu smeđu kosu i smedje oči, uvek je nosila suknje koje su bile otprilike do kolena dužine i najlonke ili crne ili u boji kože, zavisi kako kad.

Gore je nosila neke majice ne baš uske ali se naziralo kako se sise ljuljaju kad hoda pa sam od tog razgovora počeo malo da zvirkam na nju kao ženu i da razmišljam o njoj malo drugačije. Sise je imala veće od petice. Znao sam pročitati poneku priču o tome i pale su mi onda neke ideje koje sam počeo da sprovodim u delu polagano, ništa nije smelo da bude nabrzinu jer ovaj tip žena je nešto posebno i trebalo je finesa a i hrabrosti da se uopšte i počne sa tim, ništa direktno nije smelo da se radi.

To jutro se ustala oko 8 sati i izašla van što sam ja čuo jer sam čuo ulazna vrata i ključ u bravi.

Odmah mi je palo na pamet da je otišla da ispuni svoje obećanje koje je dala ocu sinoć. A on je otišao već oko 6 na posao. Sačekao sam malo da ode i pustio sam si neke porniće na tv-u i počeo drkati jer to najviše volim raditi kad sam sam jer se mogu opustiti jer onda drkam lagano jer ne želim da svršim odmah. Posle nekoliko sati sam čuo da se keva vraća i rešio sam da kad sledeći put ode negde da malo pronjuškam po kući da vidim da li je stvarno kupila vibrator.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
2 Komentari
Stari
Novi Ocjeni
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
mali34
mali34
15. ožujka 2020. 14:54

Savrsena priča obozavam

Milan
Milan
Guest
24. siječnja 2021. 19:33

Ovo je predivno…toplo

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
2
0
Ostavi svoj komentarx