Bože moj, rođeni sin me guzi *INCEST*

Počelo je to kad sam imao 16 godina kada sam slučajno čuo razgovor izmedju mame i tate kada sam išao na wc kad je mama rekla tati da joj je dosta toga što je tata ne može zadovoljiti i da se više i ne seća uopšte kad je zadnji put bila izjebana i zadovoljena kao žena i da će sutra čim se probudi otići i kupiti vibrator. Oca nisam čuo puno samo je rekao, daj više nebudi dosadna i spavaj umoran sam. Mama je tada imala 36 godina, ja 16 (Marko mi je ime), a tata je bio 12 godina stariji od nje. Sada imam 23 godine, a mama 43 i sve nam je bolje i bolje. Mama se zove Maja, visoka oko 175 cm, imala je oko 70 kila što joj se najviše pokazivalo na sisama i malo povećem dupetu ali ništa strašno, imala je dužu smeđu kosu i smedje oči, uvek je nosila suknje koje su bile otprilike do kolena dužine i najlonke ili crne ili u boji kože, zavisi kako kad.

Gore je nosila neke majice ne baš uske ali se naziralo kako se sise ljuljaju kad hoda pa sam od tog razgovora počeo malo da zvirkam na nju kao ženu i da razmišljam o njoj malo drugačije. Sise je imala veće od petice. Znao sam pročitati poneku priču o tome i pale su mi onda neke ideje koje sam počeo da sprovodim u delu polagano, ništa nije smelo da bude nabrzinu jer ovaj tip žena je nešto posebno i trebalo je finesa a i hrabrosti da se uopšte i počne sa tim, ništa direktno nije smelo da se radi. To jutro se ustala oko 8 sati i izašla van što sam ja čuo jer sam čuo ulazna vrata i ključ u bravi.

Odmah mi je palo na pamet da je otišla da ispuni svoje obećanje koje je dala ocu sinoć. A on je otišao već oko 6 na posao. Sačekao sam malo da ode i pustio sam si neke porniće na tv-u i počeo drkati jer to najviše volim raditi kad sam sam jer se mogu opustiti jer onda drkam lagano jer ne želim da svršim odmah. Posle nekoliko sati sam čuo da se keva vraća i rešio sam da kad sledeći put ode negde da malo pronjuškam po kući da vidim da li je stvarno kupila vibrator.

Pročitaj ovu:
Moja slatka sestra

Skuvala je ručak i otišla je u wc. Otišao sam do vrata i provirio kroz ključonicu. Video sam je da je sela na wc šolju i lagano razmaknula noge. Posle malo sam video da joj je pička dlakava i da je stvarno kupila vibrator koji je naslonila na ulaz pičke i lagano počela da gura u pičku masirajući si sise.

To je je jako napalilo i izvadio sam kurac i počeo da drkam, jako brzo sam svršio u ruku i povukao se u sobu da me ne skonta. Izašla je iz kupatila i rekla mi da ide kod prijateljice jer ju je zvala nešto. Rekao sam ok i otišla je. Rešio sam da pogledam malo po dnevnoj sobi i otvorio njen ormar.

Na trećoj polici ispod majica našao sam vibrator umotan u vrećicu. Izvadio sam ga iz vrećice i pomirisao da i na njemu sam osetio mirise pičkovine. Kakav je to miris samo bio. Tada sam ja rešio da probam da je malo palim čisto da vidim reakciju jer sam poželeo da jebem rođenu majku jer joj toliko treba kurac a sin će to da joj pruži i tako neće biti bruke ali treba pažljivo.

Rešio sam da počnem da spavam gol jer sam znao da ujutro kad se probudi obavezno uđe u moju sobu i pokupi mi sa stola šta sam ja ostavio jer nisam baš spremao za sobom. Voleo sam jesti u sobi onda ona dođe i nabrzinu i tiho to pokupi sa stola da me ne probudi. Ja sam rešio da to iskoristim u svoju korist i da počnem sa svojim planom jer sam već znao da je ekstremno nezadovoljna u seksu i verovatno dosta napaljena. Sledeće jutro sam počeo da spavam gol, pre nego što će ona doći sam ga malo nadrkao da se malo digne i malo se otkrio jer sam je čuo da ronda po kući i tako sam znao da će uskoro ući u sobu.

Otkrio sam se i ostavio kurac da se vidi i uskoro je i ona ošla, bio sam na leđima i čuo sam je kako skuplja ostatke moje večere od sinoć i mogao sam da osetim pogled na mom kurcu jer se malo duže zadržala a moj kurac je malo pulsirao a to sam mogao i ja da osetim jer mi ujutro bude jako tvrd i dosta dignut tako da nisam trebao puno da ga nadrkam. Uglavnom mi kurac nije nešto naročito velik, tek negde oko 17 cm, malo deblji i zakrivljen prema vrhu. Čuo sam njen uzdah i tiho je rekla, eh da mi je bar ovakav, popizdeću, pizdurina mi gori, i čuo sam da su se vrata zatvorila. Tu sam video da će moj plan početi da uspeva , ali da ne žuri jer je i ona napaljena kao i ja i da je u svemu tome najvažnija igra zavođenja.

Pročitaj ovu:
Sve je počelo slikanjem za erotski portal

Sledećih dana sam i ja rešio da se malo raskomotim kad starog nema jer nisam hteo da skonta neke stvari. Često sam bio kraj keve i gledao da joj pomognem u čemu god mogu kako bi imao priliku da je dodirnem. Počeo sam da nosim malo tesnije šorceve po kući. Jednom me je pozvala da joj pomognem nešto da dohvatim sa police i došao sam iza nje, stao skroz iza nje i kako sam se izdigao na prste da dohvatim to što je htela tako sam je pogurao malo napred i kurac mi je ušao njoj izmedju guzova a ona se rukama pridržala za zid da ne padne.

Stranice: First -- 1 -- 2 -- 3 -- ... -- Next → -- Last

Možda Vam se sviđaju i ove
guest
2 Komentari
Stari
Novi Ocjeni
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
mali34
mali34
15. ožujka 2020. 14:54

Savrsena priča obozavam

Milan
Milan
Guest
24. siječnja 2021. 19:33

Ovo je predivno…toplo

2
0
Ostavi svoj komentarx
()
x