Kako sam razguzio arhitekticu i napunio joj sve rupice

Loredana me nazvala nešto iza podne, ja sam se taman vratio iz Rovinja u svoj ured, pa mi se i nije baš izlazilo po ovoj vručini. Objasnio sam joj gdje sam ja, ali je rekla da zna gdje mi je ured, pa sam joj rekao da je moj stan iznad ureda. Rekao sam da ju čekam sa kavom, a ona se nasmijala i rekla:

– Aha, kava.. .. možeš misliti! ! ! 

Došla je nakon dvadesetak minuta, a ja sam ju dočekao, poljubili smo se i pokazao sam joj gdje je dnevni, a ja sam otišao po kavu. Kad sam se vratio u dnevni, loredana se već skinula i bila je izvaljena na trosjedu i poprilično provokativnoj pozi lagano raširenih nogu, isturenih čvrstih sisa, sa natečenim bradavicama, i lijepo osunčanim tijelom. Stao sam nasred dnevnog sa kavom, te kurcem koji se počeo buditi i rekao:

– Pa nije valjda da si me se već zaželjela od jučer? 

– Mmmmm.. . ne moraš ni pitati kad je tvoj kurac u pitanju, a vidim da se i on slaže samnom -pokazala je na izbočinu na mojim bermudama. 

– On bi se složio sa svakom tvojom tvrdnjom -rekoh sa smješkom i odložih kavu na stol, te joj priđoh. 

Odmah se je uhvatila skidanja mojih hlača, a sa njima je povukla i gaće, te je moj poluukručeni kurac ostao slobodno se ljuljati, ali ne zadugo. Primila ga je sa obje ruke i malo drkala, a onda strpala u usta i počela ga polako lizati i cuclati glavić, a onda se nabila sa ustima na njega dokle je mogla. Uskoro se počela gušiti, pa ga je izvukla suznih očiju i sa puno sline, pa je promumljala za sebe:

– Uhhh.. . mislim da ga nikad neću moći cijelog progutatai.. 

Nastavila ga je lizati, drkati jednom rukom, a drugom masirati moja jaja. Radila je to tako dobro da sam se jednostavno prepustio, a kad mi je počela prstom milovati šupak osjetio sam da mi se bliži svršavanje, a kad mi je zabila prst u šupak i počela masirati prostatu jednostavno sam eksplodirao i napunio joj usta spermom. Gutala je sve i nije ispuštala niti kap sperme iz svojih usta, te se na kraju oblizala i očistila mi kurac od sperme. Nije ga prestajala drkati dok me je gledala, a onda je rekla:

– Jel te mogu zamoliti nešto? 

– Reci samo.. . 

– Da li bi mi ga htio staviti u guzu? 

– Jesi sigurna u to? -upitao sam ju podigavši obrve u čuđenju. 

– Aha.. razmišljala sam o tome noćas, a ja ga volim dobiti u guzu više nego u pičku. 

– Pa rekla si da nikad nisi imala ovako veliki u sebi. Za r ne misliš da bi te boljelo? -govorio sam joj, a u sebi sam se molio da to prihvati jer je imala tako dobru guzu za dobro joj ga zabiti. 

– Znam, ali bi me dobro podmazao, pa bi išlo.. . valjda.. . 

– Onda u redu -rekoh, te sam osjetio da mi kurac postaje sve tvrđi što ću joj ga zabiti u guzu. 

Otišao sam do kupaonice i donio masažno ulje sa laganim mirisom lavande, a ona se naprčila na trosjedu. Vidio sam fleku tamo gdje je sjedila, ali nisam se iznenadio, jer je jučer svršavala samo tako. Prišao sam joj i iscijedio malo ulja na njenu guzu, te sam ga počeo utrljavati. Jedan prst je ušao kao da nema otpora, pa sam dodao još jedan, ali ista stvar. Vidio sam da uživa dok sam joj trljao ulaz u guzu, a onda sam dodao još jedan prst, te je lagano zastenjala.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx