Kako sam zavela ujka – III dio

Jebacina s matorcima je bila grandiozna. Moja svjeza pica i njihovi veliki mlitavi kurcevi od 65. Uh, kakva eksplozivna kombinacija. Nisu se mogli nasisati mojih tvrdih sisica…

Kako sam zavela ujka – II dio

Tek sto sam ja nestala u kupaonicu da se osvjezim nakon jebacine, stigle su ujna i cika Banetova zena teta Vera. Osvjezena i zadovoljena dosla sam da ih pozdravim. Teta Vera se prijatno iznenadila kako sam porasla:

“Pa, vidi je cijela cura. Uh, kakvo tijelo. Sigurno momci lude za tobom” – procvrkutala je ona, a meni se motalo po glavi:”Ne samo momci, nego i matori jarci, poput tvoga muza. Uh, samo da znate kako me je malocas povalio.“
“Ne mogu se pozaliti”- rekoh ja.
Nakon rucka, mi zenske smo se povukle na gornju tarasu na suncanje. Naravno, nudisticko. Nakon, sto smo se skinule i legle teta Vera se obratila ujni:

“Ova tvoja mala, bas se lijepo razvila. Vidi ti samo te sise, pa guzu, uh, uh.”
Na sto ce ujna: “Pa, imala je i na koga. To je u familiji”.
„Naravno, draga, al´ znas kako je . Nase vrijeme prolazi, a njeno upravo dolazi. Trebalo bi je malo pripremiti.”
“Kako to mislis?” – upita ujna.

“Pa, ono, pokazati joj sto zene najvise vole. Ma, mi to mozem naravno najbolje.”
“Ako hoce, mozes. Znas ona je jos neiskusna.”

Doslo mi je da umrem od smijeha, ali neka ih nek misle sto hoce. Bas me je zanimalo sto mi to teta Vera moze pokazati.
Ona je legla do mene na deku i rekla:

“Mala, hoces malo da uzivas? Bit ce ti sigurno lijepo. Znam da ti to sebi sama radis, ali bolje kad ti neko drugi radi, a za pocetak neko zensko. Znas mi zenske najbolje znamo sto se zenema svidja.”
Naivno sam procjedila: “Ne znam na sto mislite.”
“Pa, znas seks, odnosno, za pocetak samo mazenje.”
“Dobro.”- rekoh.

Ona je sijela izmedju mojih nogu i lagano ih rasirila. “Mala , siri noge.”
Imala je pogled u moju picku kao ginekolog na stolici. Ruzicasta pickica joj se smjeskala. Sva rasirena lezala sam pred njom pitajuci se sta mi ona moze pokazat. Matori jarcevi bili su prva liga, ali o.k. i ona mora imati svoje zadovoljstvo. Prisla mi je i pokapala sok po mojoj pici.
“Ovo je da te malo navlazim. Znas, bolje je kad si vlazna, manje boli.”
“Uh, stvarno?” – upitala sam naivno. Glupaca matora, pa to zna svaka budala, ali nek joj bude.

Zatim je pocela da razmrljava sok po mojoj pici i polako je uvukla jedan prst, pa drugi u moju picu. Ja sam se lagano izvila. Bilo je malo bez veze, ali jedino sto mi se svidjelo bile su u stvari njene sise. Iako je bila matora, imala je dobre, velike, teske sise s velikim bradavicama. Pruzila sam ruke prema njima. Uh, pod rukama sam tek osjetila svu njihovu tezinu. Prvo sam ih odvagala i presla palcem preko mlitavih, iscjedjenih bradavica, koje su odmah ukrutile.

“Uh, vidi ti male” – promrmljala je teta Vera.
“Hocete li da nastavim?” – mazno sam upitala.
“A, da ih malo sisas?”

Nije trebala ponoviti pitanje. Nagnula se nad mene i ja sam ih uhvatila ustima. Bilo je cudno. Prvi puta sam imala sisu u ustima. Bile su nekako slankaste, valjda od znoja. Znala sam sta ce je napaliti. Pa, ujko me je tako izludio svojim sisanjem da to necu sigurno dugo zaboraviti. Prvo sam jezikom lagano kruzila oko bradavica i onda sam vrhom usana uhvatila samo spic bradavica i pocela ga sisati. Prvo polako onako cejfeci kao da lizem najbolji sladoled, a onda sve brze i brze. Ona je vristala. Naravno i mene je to popalilo. Matora, se izvijala i pocel sve jace i brze nabijati prste u moju picku. Njene sise u mojim ustima i prsti u mojoj picki bili su dovoljni da svrsim. Nisam ni znala da me necije sise mogu tako napaliti. Ona je svrsila malo poslije mene i mrtva umorna se svalila do mene.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
0
Ostavi svoj komentarx