Kako sam zavela ujka – II dio

Nakon mazenja sa ujkom ipak se nesto promjenilo medju nama.Primjecivala sam kako me prati pogledom, a meni je predstavljalo zadovoljstvo ga paliti.

Kako sam zavela ujka – I dio

Cesto sam bez grudnjaka hodala kada je bila posjeta ili bi mu se privukla i ocesala se grudima od njega i mazno nesto promrmljala, a on nije mogao nista. Samo je vlazio i njegov se kurac krutio, ali nije smio ili mogao da reagira. Znao je da to nije u redu sto me zeli, ali znao je isto tako kako nam je bilo dobro.

I tako sam ga palila kada mu je bio u posjeti njegov najbolji prijatelj cika Bane. Njih dvojica se znaju vec 60 godina i naviknuti su da sve djele i dobro i lose, a i moja ujna je ponekada znala podjeliti krevet sa Banetom. To se znalo i nije bio problem.

Zatekla sam njih dvojicu na terasi. Bio je vruc ljetni dan i ja sam se vratila iz grada. Na brzinu sam se istusirala i preko jos vlaznog tijela navukla tanku, prozirnu usku bijelu majicu i mini suknju. Napaljene sise su se jasno ocrtavale. Pozeljela sam da se opet jebem. Ne, pravo, ali onako ko sa ujkom. Prosao je vec cijeli mjesec od kako me je ujko jebao, dobro ne bas jebao, nego zadovoljio, a od tada sam to radila sama i u poredjenju s njim bilo je bez veze.
Znala sam tog ljetnjeg dana da moje napaljene sisice nece proci neprimjeceno. Dosla sam na terasu i sjela cika Banetu u krilo. Zna me od rodjenja i to nije prvi puta da mu sjedim u krilu. Doduse zadnji puta sam to ucinila prije par godina kada sam bila mala djevojcica, ali sto da ne i sada.

“A, kako ste vi? Dugo vas nisam vidjela” – mazno sam mu rekla.
„Da bio sam na radu u Austriji. A vidim ti si pravo porasla.” – osjetila sam kako mu je ocvrsnual kita ispod moje guzice. Malo sam provrtila guzom i on je uzdahnuo.
“Ne smetaj ciki” – promrmlja ujko.
“Ne ne smeta mi. Ma, kakvi. Vidim ja citava je to cura” – uzvrati napaljeni ciko i pljusnu me po guzi.
“Uh, cika Bane. Da bas sam narasla dok vas nije bilo. Vidite moje sisice. Zar nisu slatke ?” – uzela sam njegovu ruku i prinjela je sisama. On se prvo trznuo, ali ja sam vratila njegove teske sake i onda ih je njezno obgrlio i odvagao. Palac je zadrzao na napaljenim bradavicama. Presao je preko njih i one su se jos vise ukrutile.

Tesko dahcucu je izmaknu ruku pa pogleda ujku. Ja sam mazno promrljala:
“Samo, malo da me malo mazi. Moze li? Onako kako si me ti mazio.“ Ujko je sav ustreptao, ali iako se osjetila ljubomora u njegovom glasu ipak je rekao:

“Dobro, ali samo mazenje. Ona je jos uvijek nevina. «
Cika Bane je prostenjao : « A, ujko vec si je testirao. Kurvo matora, znas ti sto valja. Sreckovicu jedan. No, dobro, nemoj me sad zajebavat. Daj da se i ja malo osladim. Naravno ne jebanje. Samo mazenje »
Nisam cekala na daljnje komentare, bas mi se jebalo, a razgovori u ovakvim trenutcima vise su nego suvisni. Okrenula sam se prema cika Banetu, obkoracila ga i skinula majicu. On je slinio. Poljubila sam ga uvukavsi jezik u njegova usta. Prvo sam se poigravala sa njegovim jezikom i onda ga pocela sisati. Poslije prve zbunjenosti, opustio se i poceo sudjelovati. Ruku je zavukao ispod moje suknjice i sakom pritisnuo moju pickicu. Onda je lagano uvukao jedan prst i ja sam se pocela nabijati na njega. “Uh, sto ste dobri.” – prela sam mu na uho i pocela vrtiti guzu i lagano se nabijati na isprvljeni prst. Osjetio je da se sirim i vlazim.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx