Kako smo počeli swingati – III dio

Joca je prihvatio a Ana se nije protivila tako da su mu devojke opet pomogle dok nismo stigli do naseg stana. Hiljade misli su se rojile u mojoj glavi dok sam gledao kako Joca drzi Mariju toliko blizu dupeta na putu ka kuci. Kako cemo spavati ako je tamo samo jedan krevet? Kako cu da jebem Mariju dok su oni tu? Takodje sam razmisljao o stvarima koje sam zeleo, ali koje nisam hteo da se zaista dese nocas…

Kako smo počeli swingati – II dio

Stigli smo u stan, Joca je umoran seo na sofu. Ana nas je pitala da li imamo neku prvu pomoc ali Marija je nasla samo jednu bocicu alkohola negde. Pruzila je Ani sa par cistih maramica tako da je Ana mogla da previje Jocu koji je kukao i uvijao se od bolova na svaki dodir.
Nisam mogao da razumem kako toliki tip kao on moze da kuka toliko, bilo mi je smesno…
Definitivno Joca mi se nije svideo, i zamisljajuci njega kako jebe Mariju mi je okretalo stomak. Ali opet mi je padalo na pamet da te noci nesto mzoe da se desii malo po malo poceo sam da razvijam plan u mojoj glavi.

Marija i ja smo spremili Pizzu za veceru i posle vecere smo seli i svi pricali prijateljski. Falsiranje izmedju mene i Joce je bilo vidljivo, pricao mi je price o njegovom poslu. Bio je maser i radio kao vatrogasac i cesto j isao u teretanu. Ali malo po malo led izmedju nas se topio, i posle nekog vremena sam poceo da menjam misljenje o njemu. Na kraju krajeva i nije bilo los momak, a to sto bi da naguzi MAriju, pa i ja bi Anu i sta sad..
Interesovao se za nas, pitao je o mom poslu, usrfu, Marijinom poslu, Sve u svemu konverzacija nije bila neprijatna.
Ana i Marija sa druge strane izgledale su kao najbolje drugarice, vise nije postojao rivalitet izmedju njih i delovale su kao da se znaju jako dugo.

-I ko bi popio neki Mojito upitala je ANa?

Svi smo podigli ruke, alkohol je odgovoran za mnoge lose stvari u zivotu, ali je takodje i okidac za mnoge stvari koje ljudi nikad ne bi uradili trezni a to cesto mogu da budu veoma bezobrazne stvari.
Ja sam sedeo pored Joce a pored mene levo je sedela Ana a sa desne Jocine strane sedela je MArija.
Tako da posle par sati price i nekoliko casa alkohola kroz koje smo morali da izdrzimo gledanja Joce i moje MArije poceo sam da razmisljam da bih trebao da sprecim sopstvenu blamazu da Marija ne napravi prva neki pokret sa Jocom, ili jos gore da on napravi prvi sa Marijom, izbacio sam svoje karte na sto.

-Dosadno je ovako, da li bi vam se svidelo da igramo jednu igru?

Svi su se nasmejali radosni i veseli…

-I ko izgubi mora da plati nesto onog ko je pobedio..
-Sta je placanje, upitala je Ana zabrinuto?
-Ne znam, ko izgubi nosi sutra Jocu u Ambulantu na rukama, to je bilo prvo sto mi je palo na pamet
-I ako izgubim ja, upitao je Joca?
-Onda ides ti sam bez pomoci…
-I onaj ko ga pobedi upitala je MArija nasmejana?
-Ne znam predlozite nesto rekao sam…
-Ako ja pobedim, hocu da me Joca izmasira rekla je MArija. nemoj da se ljutis ljubavi ali jako dobro masira.
-Ja takodje mogu da se naljutim, rekla je Ana
-Pa dobro Ana ali on masira sve svoje klijentice zar ne?

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
0
Ostavi svoj komentarx