7 zločestih igrica za 7 dana nezaboravanog seksa

7 zločestih igrica za 7 dana nezaboravanog seksa

Tko kaže da morate na putovanje kako biste imali nezaboravan tjedan?

Uz hrpu obaveza, posao i sve ostalo teško je uvijek pronaći vrijeme za vas dvoje. Međutim, seksualni dio jako je bitan za svaku vezu i brak zato ga nemojte zanemarivati ni pod koju cijenu. Odabrali smo za vas super način kako uz pravi seksi izazov vratiti živost u vaš seksualni život. Sedam dana seksi igrica super je i zabavna stvar koja će zasigurno osvježiti vašu vezu, a njima slobodne dodate i neke svoje ideje jer dozvoljeno je sve… piše Cosmopolitan!

1. dan – Masaža

Dajte ili primite masažu. Masaža je odličan način da započnete super večer koju planirate provesti zajedno. Mirisna ulja, kreme… I tko zna gdje će vaše ili njegove ruke sve završiti? Bitno je samo da se prepustite i uživate. Ako se i malo potrudite oko njega, vjerujte da će vam on itekako to znati vratiti.

2. dan – Pošaljite mu seksi sms poruku

Dok je vaš dragi na poslu ili negdje, pošaljite mu poruku koja će ga izluditi i radi koje će jedva čekati da dođe doma k vama. Budite kreativni i specifični, sve mu detaljno opišite i objasnite što biste željeli s njim. Sigurno neće ostati ravnodušan na vaše riječi, a tko zna što će vam priuštiti kao zahvalu.

3. dan – Mig, mig!

Namamite ga svojim zavodljivim koracima – kada se spremate ujutro na posao prošećite ispred njega u gaćicama i grudnjaku, krećite se stalno oko njega, izazivajte ga. Ako i nemate vremena da ujutro obavite brzinski seks, budite sigurni u to da ćete oboje jedva dočekati večer.

4. dan – Isprobajte nove poze

Nove seksi poze učinit će puno dobroga za vaš seksualni život. Potrudite se da ne ponavljate stalno iste poze, a položaj kojeg dugo niste isprobali može donijeti novu perspektivu. Ovdje ne mislimo isključivo na poze koje se tiče spavaće sobe. Budite otvoreni i voljni pristati na nešto novo, a to uključuje i nova mjesta, eksperimentiranje i svašta što vam padne na pamet.

5. dan – Nova mjesta, zašto ne?

To ne uključuje samo mjesto promjene u kući. Unajmite kuću ili vikendicu za odmor, otiđite na vikend za more ako imate mogućnosti. Nova mjesta, nove poze, ispunjavanje svakakvih želja – sve to itekako može začiniti vašu vezu. Ako si možete omogućiti takav ritual, svakako si dopustite da se opustite na pravi način.

6. dan – Seksi donje rublje

Ako ste raspoloženi za malo eksperimentiranja, obucite neko ultra seksi donje rublje. I to je sve što trebate učiniti, a dalje je sve na njemu. Vjerujte da neće moći skinuti pogled s vas, a pritom ni ruke koje će putovati svugdje po vašem tijelu.

7. dan – Zajedničko kupanje

Zašto ne biste napunili kadu vodom i oboje se zavalili te uživali? Ova aktivnost oboje će vas opustiti, a akcije može biti i tu, a može se igra nastaviti i u spavaćoj sobi. Sve prema tome kako ste raspoloženi.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Komentiraj