Kćerkica od moje bivše nakon 12 godina

Zovem se Marko, doselio sam davno u Zagreb, bavio se svakakvim poslovima, na granici legalnog, dobro zaradjivao, živio poprilično buran i uzbudljiv život, teško sam se mogao smiriti. Jednog dana upoznao sam Enu, extra komad , bila je rastavljena i živjela je sa kćerkicom Lucijom. Kontakt po kontakt nekako smo se zbližili i krenula je veza… i tako par godina. Veza je bila super, dolazio sam kod njih, mala Luce me zavolila strašno ali isto tako i nekako bila ljubomorna tako da nismo mogli ostvariti pravu vezu da živimo zajedno i da idemo dalje. Inače sex nam je bio top, kad god sam uhvatio vremena dolazio bih kod njih i dok bi Luca spavala izjebali bi se kao životinje i onda bih ja išao u svoj stan isto u blizini …

kako sam vidio da od te veze neće biti ništa jednostavno Ena nije mogla protiv kćeri i nismo mogli naprijed , nervoza , tamo vamo i prekinuli smo . Ja sam otišao na brod raditi, poslije toga u Ameriku i tako nekih 12 godina .
Zaradio sam dosta love da sam si mogao rjesiti stambeno pitanje.
Srce mi je reklo da se ipak trebam vratiti u Zagreb i tamo kupiti stan i pokrenuti neki biznis.
Tako je i bilo, u isti kvart doselim, kupim stan i krenem lagano. Naravno da mi je bilo u glavi da ću sresti i Enu i malu Lucu.

Nakon par dana to se i dogodilo i to u Konzumu na kasi, sreo sam ih, naravno pukle su od sreće kad su me vidjele a bome i ja a pogotovo zbog Luce, Jbt to vise nije bila mala klinka nego pravi model cura, visoka smedja, mršavica , sredjena do bola, mirisljava, preslatka.

Luca pita kao kad ću doći kod njih, ja se izvlačim, eto dok uhvatim vremena mada smo i Ena i ja znali da to nije dobra ideja, malo smo se tu ispričali brzinski i rastali ja na svoju stranu a one na svoju .

Prošlo je nekih 10ak dana, naravno da mi nisu izlazile iz glave ni Ena a bogami ni Luca.

Petak navečer negdje u 8h. Ja ispred tva zavaljen, gledam neki film kad netko zvoni na portafon? Ko sad zvoni koji kurac? Inače mi se uvijek netko najavi pogotovo u današnje vrijeme interneta i svega.
Nisam htio otvoriti, Reko vjerojatno dole na ulazu netko krivo stisnuo.

Nakon minut dva, sad mi na vrata zvoni, dignem se, Otvorim kad mile ti majke, Luca na vratima.
Dobro večer Marko, smije se. Jel slobodno?
Ja mislim da zbunjeniji u životu nisam bio??!!??!!
Daaa Luce Udji , otkud ti??
A gle Marko, znam da nećeš doći do nas zbog veze sa mamom od prije i sve ja to razumijem.
Prvo da naglasim, dok sam bio sa Enom u vezi , Luca je imala nekih 6 godina, a sada mi je ušetala u stan jedva ali ipak punoljetna.
I vidim mala je pametna i sve kuži.
Pa da Luce, naravno da nije fer da budim neke stare rane, nije to bas tako.

Luca je došla skockana do bola, crna suknjica, crne glatke stramplice na njenim mršavim nogicama, bijela markirana košuljica strpana u suknju, duga kosa, namirisana i došla sa poklonom ( bocom vina) . Rekao sam joj da se opusti i sjedne, jedva je čekala i smjestila se u kutnu garnituru pored mene.

Rekla sam mami da idem vani sa frendicama tako da hoću da malo sjednemo i ispričamo se, ruku na srce ti si sa mamom bio dugo u vezi i bili smo se zbližili jako, nisi nam izašao iz glava tako lako, ni mami a Bogami ni meni, mrzila sam te dugo vremena zato sto si tek tako nestao ali sa godinama sam shvatila zašto je to tako završilo. Zbog moje ljubomore i svega toga u tim godinama.
Otvorio sam nam vino i nazdravili smo.
Ajmo Luce jednu čašu na ex za stara vremena .
Ajde može Marko .

Popili smo i nastavili pričati, većinom ona, bila je preslatka tako raspričana, samo je sipalo iz nje.
Znaš Marko, masu stvari znaš ali neke stvari i ne znaš, već je bila popila koju čašu vina i vidim da se opustila skroz. Jbt tako slatka i mlada pored mene svašta mi je prolazilo kroz glavu ali mislim se daj budalo budi pristojan.

Marko znaš li ti da sam ja skoro svaki put kad bi ti dolazio kod nas a ja kao spavala sve čula šta se dogadjalo ?
Issss koja mi je neugoda bila.
Jooj Luce oprosti molim te sad mi je stvarno neugodno.
Ajde Marko molim te šta ti treba biti neugodno .
Bila sam ljubomorna na mamu kako je sa tobom uživala. Poslije kad sam sazrila sam sve shvatila kako vam je bilo i kako ste uživali , čula bih mamine razgovore sa frendicama kako je o tebi pričala i o vašem sexu, tako te hvalila da je to čudo jedno.

Bio sam zapanjen kako Luca priča otvoreno, shvatio sam da je mala došla da ispriča sve sto joj je na duši . Ali iskreno već sam malu počeo drugačije gledati, vidim da je mala vrcka i da je svjesna sebe i svojih požuda.
Nakon nekog vremena naravno postala sam svijesna svoga tijela i svega toga sto je mama imala sa tobom…
Slušao sam je i onda je zastala.

Marko ali jedna stvar je jako bitna, ja sam u to vrijeme takodjer na neki način bila zaljubljena i sto je najgore od svega toga, ja kad sam te vidjela neki dan u komzumu eksplodirala sam, vratilo mi se sve nekako.

Stranice: First -- 1 -- 2 -- 3 -- Next → -- Last

1 Komentar
  1. TomiAnaPar23 says

    Super prica

    Rating: 4.5/5. From 6 votes.
    Please wait...

Komentiraj

New Report

Close