Mali me dobro istresao

Elvira je stara koka s nešto kila viška ali prilično jebozovna bez obzira na godine i kile. Dakle, kada se rastala ona i kćer naslijedile su veliku kućerinu nekih 40-50 kilometara od Zagreba. Sada već bivši suprug preselio se u SAD gdje je magistrirao i doktorirao. Kćerka je nakon završenog fakulteta otišla k njemu tako da je Elvira ostala sama u ogromnoj i lijepo uređenoj kući. Bivši suprug uredno joj šalje novac koji joj je i više nego dostatan za lagodan život.

Elvira jako voli mlado meso. Kada kažem mlado meso mislim na mlade muškarce ali i mlade djevojke. Kada god dođe u Zagreb nazove me i tada odemo na kavu ili u kupovinu. Često mi je pričala o ludim tulumima koje organizira u svojoj kući i uporno me pozivala da dođem. Možda bi češće navraćala do nje da je bliže ovako mi se ne ide jer ono slobodnog vremena kojeg imam na raspolaganju potrošim ovdje u gradu ili bližoj okolici. No kako je bila uporna i detaljno mi opisivala scene sa svojih zabava zagolicala je moju maštu pa sam napokon popustila i obećala da ću već duću subotu doći na party koji je organizirala.

Nisam uopće sumnjala da će biti sexa u izobilju a osim toga bila sam fino napaljena i željna žestoke jebačine i dobrog kurca. No da će mi se želja ispuniti i to više od očekivanog nisam ni slutila. Obukla sam crne samostojeće čarape s crtom odozada koje su uistinu izgledale sexi, suknju koja je dobrano bila iznad koljena i gotovo prozirnu košulju kroz koju su se jasno nazirale moje sise kao i nabrekle bradavice. Preko košulje obukla sam laganu jaknu jer nije mi baš bilo stalo do toga da vozači iz drugih auta bleje u mene ili da me policija čudno gleda ako me slučajno zaustave jer, do Elvire ima dosta vožnje.

Malo sam kasnila, tj. došla sam valjda posljednja jer, na parkingu ispred kuće bilo je već parkirano podosta automobila. Rolete na prozorima kuće bile su spuštene. Prišla sam masivnim drvenim vratima i pozvonila. Sve je očito bilo dobro izolirano jer iz same kuće prema van nije se čula nikakva buka, galama ili muzika. Tek kada su se vrata otvorila začula se prigušena muzika i poneki glas i smijeh. Vrata je naravno otvorila Elvira. Iskreno se oduševila kada me je ugledala. Odmah me je povela hodnikom do još jednih masivnih vratiju iza kojih je bila velika soba uređena prilično kićasto ali zanimljivo. Bila je to soba koja je zauzimala gotovo čitavo prizemlje. Uza jedan zid nalazilo se nekoliko trosjeda i dvosjeda a uokolo su bile razbacane fotelje. Svako malo bio je mali stolić ili kožni tabure. Na drugoj strani sobe bio je pravi šank iza kojeg su se nalazile police s raznim pićima i dva velika hladnjaka, vjerojatno zato da bi se u njima piće hladilo. Bilo je tu i nekoliko manjih okruglih stolova i stolica. Pored šanka ulazilo se u manju prostoriju koja je služila kao garderoba. Na prozorima su se nalazile masivne crvene zavjese i sve to skupa sličilo je neki bordel iz nekih prijašnjih vremena ali bilo je zanimljivo i sve je odisalo nekim erotskim nabojem koji se mogao osjetiti u zraku.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
4 Komentari
Stari
Novi Ocjeni
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Darko
Darko
Guest
15. svibnja 2021. 11:35

Zakon prica. A i kuja

Mica
Mica
Guest
28. svibnja 2021. 10:54

Svi volimo mlado meso…ja sam jednom probala sa 2 balavca…ala su me odvalili…naravno muz ne zna….

Darko
Darko
Guest
Reply to  Mica
30. svibnja 2021. 20:45

Bravo, da si moja uživao bih i ne bi morala da krijes.

Kvisko
Kvisko
Guest
Reply to  Mica
1. lipnja 2021. 00:06

Uhhh Mico pa nista sladje kad gazda nema blage veze da mu krades vocku ?

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
4
0
Ostavi svoj komentarx