Prvo iskustvo sa muškarcem

Nekada davno, prije puno puno godina nije bilo mobitela, auta za mladiće od 18 godina i rijeto kada su kuće bile prazne da se moglo dovesti nekoga da jebeš slobodno. Ipak, i onda se jebalo možda i više nego danas ali se koristila svaka prilika jer tko zna kad će se ukazati druga. Nije se puno ni biralo već ako ti se digao zavukao bi ga bilo kome u bilo koju rupu samo da svršiš.

Tako se meni nenadano ukazala prilika da izjebem ali ne ono o čemu sam maštao. Maštao sam o nekoj zgodnoj curi ali ispalo je sasvim drugačije.


Vraćao sam se sa jednog nogometnog turnira iz susjednog sela biciklom i sustigao sam Ivana, mog školskog prijatelja iz osnovne škole pa smo nastavili zajedno dalje jedan uz drugog. Ubrzo sam mu rekao da bih trebao pišati i da ću stati iza nekog jasena i isprazniti se. Odgovorio je da i on mora pišati i ostavili smo bicikle uz jasen a stali malo dalje da nas ne osvjetli neki auto i izvadili smo svoje kite pa počeli pišati. Ivan je bio brzo gotov i vidio sam da gleda u moj kurac. Pogledao sam i ja u njegov i primjetio da mu je bio dosta mali. Moj se napola digao zbog odgađanja pišanja a on ga je zadivljeno gledao. Bila mi je to malo glupa situacija. Kad sam završio sa pišanjem odjednom me Ivan pitao smije li mi ga on otresti jer nikad nije vidio toliki kurac pa da osjeti kako je to držati ga u ruci. Čudno mi je to sve bilo ali mladost i adrenalin su učinili svoje i rekao sam mu da ga slobodno uzme u ruku i radi sa njim što god želi.

Nasmješio se i rekao – stvarno mogu što god želim?
-Možeš sve samo ga nemoj odgrist ili tako nešto
-Budi bez brige , nikad to ne bih uradio


Stao je ispred mene i rukom mi počeo drkati kurac polako , nježno a neki sjaj mu se pojavio u očima. Gledao me pravo u oči i drkao mi ga a on se izdužio u punoj dužini i bio je tvrd kao kamen. Kroz glavu mi je prošlo – Bože što to radim. Nisam peder a tu mi neki muškarac drka, Nagon je bio jači i želja da se svrši pa makar u tuđu ruku. Odjednom je Ivan kleknuo i uzeo glavić u usta a rukom mi nastavio drkati. Stavio sam ruke na njegovu glavu a on se nabijao usnama sve više i primao ga sve dublje u usta. Nije to bilo neko vrhunsko pušenje ali je bilo prvi puta da mi uopće netko puši kurac.

Ubrzo sam mu pokušao maknuti glavu ali je on to odbio i rekao mi da slobodno svršim u njega. Za čas sam mu punio usta spermom. Nisam ga vadio a nije ni on. Sisao ga je i rukom cijedio do zadnje kapi. Kad je završio koljena su mi malo klecala i rekao sam mu da bih trebao malo sjesti da dođem k sebi. Smješio se i rekao da sjednem ali da on zna za jedno skriveno mjesto gdje možemo sjediti i pričati a da nas nitko ne vidi i ne čuje. Odmah smo se obukli, sjeli na bicikle i nisam ga uopće pitao gdje je to. Pogledima smo se dogovorili da idemo tamo i da bi večeras mogli otići do kraja sa igrama. Vozeći se pitao me da li sam uživao. Odgovorio sam mu da jesam ali da mi je ovo stvarno prvi puta da sam sa nekim muškarcem i da sam imao nekoliko cura a sa jednom sam imao spolne odnose povremeno.– Možda mi nećeš vjerovati ali i meni je ovo prvi puta i ne znam zašto i kako ali povukla me želja da tako lijep kurac ispraznim. Nisam nikada držao tuđi kurac u rukama.
– Ali si ga super popušio. Je li to prirodni talent
– ne znam, šta sam stvarno to dobro radio? Nemam nikakva iskustva ali mi se svidjelo a i sperma ti je ukusna. Nekako sam doživio veliko zadovoljstvo kad sam ti popušio kurac i progutao spermu. Možda sam peder. Ne znam. U svakom slučaju volio bih ti opet pušiti a ako ti želiš možemo i probati da me jebeš. Ne znam kako je, bojim se ali volio bih to probati.
– Gdje mi sad idemo?
– U kuću moje babe. Znaš da je umrla a nema nikog u njoj. Nema struje, isključena je ali ima krevet i drugi namještaj. Normalno ako ti hoćeš. Nadam se da neće nitko nikada saznati za ovo.
– Normalno da neće. Znaš što bi selo pričalo. Mislim da bi nas i starci izbacili iz kuće. Ne znam zašto ali idemo se zabaviti još malo.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
Komentiraj