Kolegica sa posla: “Dođi popodne do mene doma” i slika njene pice

Prošla su tri dana od kako sam istrljao Gitin klit, a ona mi ga popušila. Na poslu uopće nismo komunicirali osim poslovnog dijela. 

Treći dan mi je došla poruka: ‘Dođi popodne do mene doma’ i slika njene pice. Kurac mi se odmah počeo dizati, pa smo se dogovorili da dođem oko 18 sati. 

Kad sam stigao parkirao sam iza kuće da se ne vidi auto sa ceste, pa ušao unutra. Gita je ponovo bila u onom ogrtaču, a kad sam ju zagrlio i poljubio osjetio sam miris parfema, ili je to bio neki mirisni gel za tuširanje. Rekla mi je da se raskomotim, pa sam poučen prijašnjim iskustvom, skinuo sve sa sebe i izvalio se na trosjed.

Gita nam je poslužila piće, pa se sjela kraj mene i odmah stavila ruku na moj kurac. Milovala ga je dok smo se ljubili i on je sve više rastao u njenoj ruci. Ja sam zavukao ruku pod ogrtač i našao jednu njenu sisu i počeo ju milovati. Kako je samo bila čvrsta, napete bradavice, pa više nisam izdržao, već sam joj skinuo ogrtač i privukao ju k sebi.

Počeo sam joj ljubiti sise dok mi je ona mrsila kosu lagano stenjući da me izludi. Spustio sam ruku u njeno međunožje, a ona je samo raširila noge, pa sam prstima ušao u njenu picu. Kako je samo bila mokra i vruča. Stenjala je sve glasnije dok sam prstima istraživao njenu rupicu. 

Ljubio sam joj sise i grickao bradavice ne vadeći prste iz pice, pa sam ju polegao na trosjed i spustio se između njenih nogu. Po prvi put sam pogledao njenu picu izbliza i bio očaran. Divne roza usmine i sjajne od sokova koji su iz nje izlazili. Počeo sam joj ljubiti picu i lizati joj klitoris koji je bubrio naočigled i uskoro je bio gušt cuclati ga. Ona je sve jače stenjala i bila nerazgovjetnija, a onda sam joj gurnuo dva prsta u picu i počeo ju trljati iznutra po stidnoj kosti. Trzala se i tresla, a ja sam se ponovo sagnuo i uzeo klit između usana i sve jače ga cuclao.

Odjednom je vrisnula, zgrčila se i iz njene pice je izletio mlaz sokova i urina. Stenjala je u ekstazi i grčila se sa suzama u očima. Ja sam uzeo ogrtač i obrisao si ruku, te njeno međunožje i tiho joj šapnuo:

– Idemo u tvoju sobu.. . 

Povela me drhtavih nogu, a ja sam uživao u pogledu na njenu stražnjicu koja se lagano lelujala dok je hodala. Primio sam je za guzu i osmjehnula mi se preko ramena. Bila je tako mala i opet tako erotična. Džepna Venera. 

Kad smo stigli u sobu polegao sam ju na krevet, te kleknuo uz njenu glavu i dao joj svoj kurac na lice. Primila ga je i stavila u usta, te počela lizati i maziti mi jaja. Uskoro je kurac bio tvrd i spreman, pa sam se smjestio između njenih nogu, raširio ih i podigao. Namjestio sam kurac na ulaz u njenu picu i lagano ga gurnuo. Čuo se samo duboki:

– Ahhhhhhhhhh.. .. mmmmmmm.. .. 

Počeo sam ju lagano jebati gurajući ga polako sve dublje u njenu picu. Bila je mokra i išao je bez problema unutra iako je bila jako uska. Stiskala mi je noge svojim noktima i davala mi tempo koji je ubrzo postao sve brži i brži. Jebao sam ju žestoko zabijajući kurac do jaja u njenu picu. Jaja su lupkala po njenoj guzi i čulo se šljapkanje dok je kurac izlazio i ulazio iz njene mokre rupice.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
0
Ostavi svoj komentarx