Sex na plaži sa sexy Beograđankom – 2. dio

Jedva sam dočekao večer. Milena mi nikako nije izlazila iz glave. Taj neočekivani seks na onoj plažici bilo je nešto fenomenalno i nejneočekivanije što sam doživio. Sam pomisao na nju mi je dizao kurac. 

Prvi dio erotske priče

Nazvao sam ju oko 18 sati, pa smo se dogovorili da se nađemo u Krku u jednom restoranu za koji sam znao da imaju izvrsnu hranu.

Bilo je 20 sati kad sam stigao, a ona je malo kasnila i stigla desetak minuta kasnije u ljetnoj haljini koja nije baš puštala mašti na volju. Primjetio sam par muškaraca kako se otvoreno okreću za njom, a kad je svjetlo bilo iza nje, shvatio sam i zašto.. . haljina je bila skoro prozirna. 

Poljubila me i sjela, te sam vidio par zavidnih pogleda oženjenih muškaraca koji su sjedili za drugim stolovima. Naručili smo večeru i razgovarali o svemu, samo ne o onome što se desilo između nas tog dana.

Bilo je skoro 22 sata kada je predložila da odemo u šetnju, pa sam platio račun i krenuli smo u šetnju. Riva i sam grad su bili krcati turistima, pa smo se probijali više, nego šetali kroz grad. Na kraju sam joj predložio da odemo do mene, a ona je sa smješkom prihvatila. 

Vozili smo se nekih dvadesetak minuta, te stigli do apartmana. Upalio sam TV, donio bocu vina i zavalili smo se na trosjed. Pohvalila je apartman, pa smo nastavili razgovor ne pogledavši u TV. Jednostavno nisam mogao odvojiti pogled od njenog blistavog osmijeha, plavih očiju i tamnog tena. Ubrzo sam odložio čašu i privukao ju u zagrljaj.

Počeli smo se ljubiti, a ubrzo smo bili potpuno goli, što kod nje nije bilo teško jer ispod haljine nije nosila ama baš ništa. Ja sam se brzo oslobodio sve odjeće, pa sam ugasio svjetlo i sad sam ju ljubio po cijelom tijelu samo uz rasvjetu televizora koji je bacao šarenilo boja po njenom tijelu. Ljubio sam joj grudi i polako se spuštao prema njenom trbuhu.

Uskoro sam razmaknuo njene noge i zaronio u njenu picu koja je mirisala predivno po kremi za tijelo i njenim sokovima kojih je bilo obilato. Ljubio sam ju po usminama, klitorisu i gurao joj jezik u rupicu iz koje su curili slasni sokovi. Milena se grčila i stenjala, te mi privlačila glavu još jače na svoju picu. Moj jezik ju je uskoro doveo do vrhunca i svršila je žestoko. Vrisnula je i stisla mi glavu nogama, a onda se naglo opustila. Pogledao sam ju, a ona mi je rekla da sjednem na trosjed. 

Čim sam sjeo bacila se na moj kurac i uskoro je nestao u njenim ustima. Gutala ga je skoro do jaja, a jednom mi je rukom masirala jaja, da bi izvukla sljedeći tren kurac iz usta i uvukla u njih jedno pa drugo jaje. Osjećaj je bio fantastičan i nadao sam se da neću prebrzo svršiti.

Nakon pet minuta pušenja i sisanja jaja se uspravila i opkoračila me, te se spustila picom do mog glavića i lagano nasjedala na njega samo usminama. Trljala se o moj kurac polako i bez žurbe, a onda se polako počela spuštati niz njega. Bio sam u sedmom nebu i gledao sam kako moj kurac polako, milimetar po milimetar nestaje u njenoj vreloj rupici. 

Uskoro se spustila do kraja i stala. Gledala me u oči i nagnula se prema meni, te su se naše usne spojile i ljubili smo se bez ikakvog micanja.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Komentiraj