Kolegice s posla

Vrućina. Na sebi je najbolje imati ništa. Ali kad si na poslu, moraš imati bar nešto. Otišao sam posao samo u nekim tankim krem hlačama i laganoj bijeloj košulji. Gaće? Tko to još po toj vrućini nosi?? Ujutro je OK ali poslije je za popizditi.

Dođem u ured i ništa se ne događa. Nema poziva, nema mailova. Ah, da zaboravio sam reći da radim s kompjuterima. Misli mi odu na more, u hladovinu i razno raznu vlagu. Mislim o vodi i o ženama koje prolaze u badićima. I dok mislim o raznim dupetima i sisama zazvoni mobitel. Kolegica iz prodaje koja je na drugom kraju grada.

– “Čuj, ovaj moj kompjuter šteka, možeš doći?”
– “A dobro, vruće je ali dođem”
– “Imamo mi klimu” – reče i počne se smijati.

Izađem van a vani valjda +40. Klima u autu radi ali sunce piči kroz staklo tako da klima i nije bitna. Nakon pola sata gnjavaže po gradu i 10 minuta pješačenja jer nema parkinga, dođem konačno do ureda.

– “Cure! Stigao sam!”

Inače u tom uredu rade njih 3. Ali danas su bile samo dvije. Jedna starija, 58 godina i mlađa, 44 dodine. Ova treća koje nije bilo ima 65 ali se jako dobro drži. Ja imam 49. Uvijek mi je bila želja pojebati ovu od 65. Budem. Kad tad. Pogledam obadvije i pomislim kako bi popravak malo potrajati.

Priđem do Mirjaninog stola. “Daj da vidim gdje je problem.” Na sebi je imala neku bijelu tanku bluzu s velikim izrezom tako da su se sise vidjele skoro do bradavica. Nisam gledao u kompjuter nego u sise a kurac mi se lagano počeo dizati. Ona je nešto pričala ali nisam ništa čuo. Samo sam htio stisnuti njene sise, i sisati bradavice. Nisam se pomaknuo a kurac u hlačama je bio polu tvrd i jasno se vidio, jer kako sam prije rekao, tko po vrućini nosi gaće.

Najednom, Mirjana se okrene i lice joj se sudari s mojim kurcem.

Pročitaj ovu:
Ovako želim da mi bude sa dvojicom muškaraca

– “Op…op…oprosti” promucala je zbunjeno. Pogled mi ode na Vlatku koja je doslovno buljila u moje hlače. Odnosno u kurac.

“Vlatka!” rekoh.
“Hmmmm? Što? aaa?”.
“Gjde gledaš Vlatka?”
“Hmmm, jel se to tebi dignuo?”
“Tko? Što”
“Pa, kurac!”

Ostao sam bez riječi kad je to tako otvoreno rekla. Mirjanu sam davno želio kresnuti ali ona žena mog prijatelja i uvijek me to sprečavalo. A sad, Mirjana još uvijek nije pomaknula glavu. Vlatka se digla i krenula prema vratima.

“Idem zaključati”.

Čim je krenula hodnikom, Mirjana je gurnula ruku u hlače i istog trena stavila kurac u usta. Gutala ga je kao da joj je zadnje u životu. Vratila se Vlatka.

“Ma bravo! Vi počeli bez mene! Mirjana, pomakni se malo, hoću i ja pušiti taj kurac!”

Otkopčala je haljinu i provukla je preko glave. Ostala je samo u gaćicama. Sise nisu velike ali stoje suprotno svim zakonima gravitacije. Kleknula je ispred i iz Mirjaninih ruku doslovce otela moj kurac. Sad je već bio u skoro punoj snazi. Vidjela je da mora polaganije jer bi moglo biti prije vremena. Mirjana se digla i počela skidati. Kad je skinula traperice, pokazalo se savršeno dupe. Za ženu u njenim godinama a i za mnoge mlađe, savršena. Vlatka je cijelo vrijeme držala kurac u ustima.

“Hoću da mene prvu jebeš. I imam jednu želju. Hoću da me jebeš u šupak. Nikad nisam to probala jer onom mom se to gadi” reče Mirjana.

“Jebat ću te u pičku i u guzu”
“Ne, jebi Vlatku kako hoćeš, ja hoću samo u šupak”
“Ali boljeti će”
“Nek boli, jebi me! Sad! Odmah!!”

Malo sam prošao prstom dok se naguzila na stolu. Usko da uže ne može biti. Sreća da je Vlatka obradila kurac pa je bio ko kamen.

Pročitaj ovu:
Mia iz susjedne zgrade

“Naguzi se na podu”

Stao sam iznad nje, navlažio ga i dotaknuo šupak. Čulo se lagano mmmmm. Počeo sam lagano ulaziti a ona počela “joooj boliii, boli me, boli me”. “Pa to si htjela” i uđem skoro do kraja. Nisam htio jako budući da joj je prvi puta. Za to vrijeme, Vlatka je gurala prste u pičku i tiho stenjala.

“Vlatka, legni ispred nje i nek te liže”

Kao da je jedva čekala to. Legla je na pod, raširila pičku a Mirjanin jezik je počeo igru. Kad sam to vidio, mislio sam da ću svršiti Mirjani u guzici. Jebote, osramotiti ću se! Šta sad?? Usporio sam, nabio par puta s laganim zastojem. Mirjana je digla glavu s Vlatkine pičke i počela skoro histerično vikati

“joooššš, jebi me, jebi me joooššš!”
“A Vlatka???”
“Neeee, jebi me, jebi, jebi mene… aaaaaa”

Počela je svršavati a bogami i ja. Sve je izletjelo i završilo u guzi. Vlatka je skočila i stavila kurac u usta i iscjedila zadnju kap.

“Sorry Vlatka. Zajebo sam”
“Nisi. Ispunio si joj želju i pojebao je u šupak. Idući puta, tako ćeš jebati mene, samo duže. Ja odavno volim tvrdi kurac u guzici.”

“Prekosutra nema šefa pa će se kompjuter pokvariti.” reče Mirjana

Rating: 4.2/5. From 37 votes.
Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
0
Ostavi svoj komentarx
()
x