Sex sa drugaricom iz gimnazije Jovanom na Adi Ciganliji

Bio je neki oktoba 2020. godine, uveče oko 6 sati. Bilo mi je dosadno i odlučio sam da idem  kolima do Ade Ciganlije, da prošetam malo.

Otišao sam do kola i brzo stigao do Ade jer nije bila velika gužva. Karenuo sam da se šetam i primetio sam ponovo moju drugaricu Jovanu iz gimnazije, sa kojom sam imao prošlo leto sex na brzaka, pa smo se posvađali, prošlo od tog godinu i po dana.

Javio joj se, bilo joj drago što me videla, izvinuo se i nije mi ništa zamerila, i predložim joj da obrnemo krug oko Ade, na šta je pristala. Pričala neobavezne teme. Inače je obukla mini svetlo plavu haljinu i rze papuče je nosila, i dalje imala mali stomačić, dugu crnu kosu, tamno ljubičasti ruž, buljave oči i podočnjake i belu kožu, i dalje provokativno oblačila da privuče pažnju.

Ja sam inače Stojan, krupniji sam , visok, jak , bradat nosio tamno zelenu majicu na kragnicu i farmerke i cipele. Dosta smo prošetali, prešli smo celu Makišku stranu, i došli do Novobeogradske strane, bio je već pao mrak, nije bilo mnogo ljudi, bilo oko 8 sati uveče. Jovana me zamolila da sednemmo na klupicu neku jer nije u kondiciji, našli neku klupicu sa stolom, kod plaže za nudiste. I tu počeli da pričamo.

Počela je da se jada i neke svoja loša sećanja iz mladosti kako neki drugari bili loši prema njoj i ovaj zadnji dečko kako nije hteo ništa ozbiljno sa njom. Odjednom je počela da plače i ja se ko pravi kavaljer zagrlim je da je utešim, dok sam je tešio slučajno je svojom rukicom bledom, dodirnula deo pantalona gde je moj polni organ. Ne znam nešto se napali i zagrljaj i suze i ja kao rame za plakanje itd. Baš mi se dobro digao. Rekao sam joj da ne priliči tako lepoj devojci da plače i preložio joj da se umije i popije malo vode na obližnjoj česmi.

Otišli smo do česme, ja sam bio napaljen i hteo sam ponovo da je karam. Nagnula se nad česmom, prvo se umala, pa počela da pije vodi, al dobro se natrtila, da joj se mini suknja podigla gore i videle crne tange i debeli guzovi sa malo stidnih dlačica, baš sam se napržio.

Došao sam iza leđa i sa obe šake svakom svom snagom je uvatio za debele guzove.

Ona viknu: Stojane jel si ti normalan, nije mi do toga vidiš da sam tužna, plačem.

Ja joj gricnem uvo i poljubim u vrat i kažem: Ne brini malecka, samo se opusti biče nam lepo.

U tom trenutku joj strgnem tangicu , koja se spusti dole tip u roze papuče. Spustim se na kolena, i počnem da joj ližem pičkicu.

Ona plačući: To Stojane budi dobar.

I sve mi gura glavu bliže njenoj vagini. Ja sam taman spustio pantalone i drkao ga. Kad mi je kurac dovoljno porastao, uzeo sam kondom iz novčanika koji nosim za svaki slučaj. Stavio na karu, i polako joj ušao u pičku, od pozadi, ona se kako treba naguzila. Trpao sam je sve jače i jače držeći je za bulju, i žvavalio joj vrat i uši, ko neki perverzni starac, a ne čovek u kasnim dvadesetim, dok sam je divljački guzio držala se za česmu.

U jednom trenutku nam se učinili neki glasovi, pa joj predložio da odemo na plažu nudističku da nastavimo.

Premestili smo se brzo, pošto je plaža nudistička ima neko šiblje kao ogradu i nevidi se sa staze a mrak je niko nas neće uznemiravati, mada i kasno nema mnogo ljudi, a i bilo 20setak stepeni što čudno za oktobar.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
0
Ostavi svoj komentarx