Mamina prijateljica Sanja

Moja majka je imala prijateljicu Sanju koja je slavila rođendan. Teta Sanja je bila jako privlačna i jebozovna. Ja sam uzivao gledajuci ju.
Mislim nije bila najljepsa zena na svijetu, jer nije bila niti mrsava niti ogromnih grudi ali nesto na njoj me posebno palilo i ja sam cesto zamisljao sebe kako gubim nevinost s takvom zenom. Ja sam volio starije zene koje imaju iskustva i znaju sta koji muskarci zele.

No vratimo se na moju priču. Kao sto sam već rekao teta Sanja je slavila rođendan.
Moja majka ju je pozvala da dođe kod nas na tortu.Majka je pozvala jos dvije projateljice, tetu Ružicu i tetu Mariju.Njih četiri su se zabavljale u dnevnom boravku a ja sam nekoliko metara dalje gledao tv. Malo su popile nekog skupog vina koje je donjela teta Sanja. Nakon sat dva i istračanih svih mogučih tema počele su pričati o sexu.

Gošće su se suzdržavale zbog moje prisutnosti ali im je moja majka rekla da ne trebaju jer ja sve to već znam jer je ona o tome pričala samnom. To je istina ja i mama smo imali otvoren odnos i ona mi je pričala o sexu često. Čak je znala i povremeno pogledat pornić sa mnom.
Nekidan mi je uletila u sobu dok sam drkao. Kad sam ju vidio samo sam se sledio i nisam se uspio ni pokriti, na to se ona nasmijala i rekla:

– „Šta se sramiš pa ja sam ti mama vidjela sam ti kurac milion puta, samo ti nastavi sa svojim drkanjem, ne obaziri se na mene.“

Još me pitala kakve ja žene zamisljam dok drkam. Ja sam joj pomalo sramežljivo odgovorio „Starije“. Ona je nasmijana otišla iz sobe. Dakle moj odnos sa majkom je bio otvoren. Njih četiri su pričale o pozama, najboljim vibratorima…

U jednom trenutku su počele pričati o neispunjenim sexualnim željama. Moja majka je prva počela i rekla da bi voljela probat sa 2-3 muškarca odjednom, teta Ružica je rekla da bi htjela probat sa ženom i muškarcem, teta Marija je rekla da bi htjela porobat sa crncem jer oni imaju največeg, a teta Sanja je rekla kako bi probala sa mladim nevinim dečkom kojeg bi mogla naučiti sve što treba.

Na to se mama sa guštom nasmijala i rekla teti Sanji kako se sad sjetila što će joj poklonit za rođendan, jer joj jedino ona nije ništa poklonila.
Nekoliko dana kasnije mama i ja smo imali sezonsko pospremanje.
Moja mama je bila jako uvučena u svoj posao pa je tako kompjuter bio stalno upaljen. Dobila je mail i prekinula pospremanje i čišćenje. Odjednom se ćulo

– „A u kurac, moram hitno na posao. Ti nećeš uspjet ovo sve sam pa ću pozvat tetu Sanju da ti pomogne.“

Ja sam na to odgovorio „Ok“.

Mama se otišla tuširat i u kupaoni je nazvala tetu Sanju i rekla joj:

– „Moram na posao hitno, aj dođi pomoć malom u pospremanju.“

Ni pet minuta nije prošlo a teta Sanja je zvonila. Otišao sam otvorit i pustio ju u kuću.

Za to vrijeme mama se obukla i rekla: „Ja sad idem i ima da ste sve pospremili dok ja dodem.“ Mi smo se nasmijali i pozdravili ju. Teta Sanja je rekla da se ide presvuć u nešto laganije i savjetovala je mene da ja to isto napravim.
Ona je imala majicu kratkih rukava i kratke bijele hlaće kroz koje se vidjelo kako ima roze tange. Ja sam imao isto majicu kratkih rukava i kratke hlače. Kad sam se vratio sa presvlaćenja teta Sanja je već bila u dnevnom boravku sada obučena u kratku minicu od moje mame i majicu bez rukava koja je bila gotovo prozirna i vidjelo se da nema grudnjak.

Kad sam to vidio kurac mi je počeo rasti što je bilo očito jer sam imao samo kratki šorc bez gaća. Pokušao sam sakrit erekciju ali ona ju je primjetila i rekla mi da sjednem preko puta nje da popijemo kavu koju je moja mama skuhla prije odlaska. Ja sam sjeo i ona mi je rekla:

– „ sad ćemo nas dvoje razgovarati malo otvoreno“ jos me pitala: „Kakve cure voliš?“

Ja sam pomalo sramežljivo rekao: „volim starije jer mislim da mogu pružit bolji užitak.“
Ona se nasmijala i pitala: „Jesi li ti još uvijek nevin“ , ja sam ovaj put bez srama odgovorio „da jesam, nažalost, volio bih probat.

Svakodnevno gledam porniće i čitam erotske priče kako bi se zadovoljio“ Ona se glasno nasmijala i rekla: „Ovaj tvoj ti ne da mira već ti je i hlaće uprljao. Najbolje bi bilo da ga ti nekako smiriš“
Ja sam ostao ukamenjen na mjestu ali sam nakon nekoliko trenutaka ustao i krenuo prema WC-u.

Teta Sanja je rekla: „stani, kud ćeš. Mislim da ti ja mogu pomoći u tome.“ Ja sam se okrenuo i ostao stajat na mjestu.
Teta Sanja je ustala, prišla mi i rekla da skinem hlaće. Ja sam ih odmah skinuo, a kurac je ispao onako tvrd i velik koliko može bit. Nije bio velik, oko 13,14 cm. Teta Sanja je kleknula i uzla ga u ruku.

– „Prilično ti je tvrd“ rekla je.

Par puta ga je prodrkala i ja sam svršio kao nikad do sad.
Cijela majica vrat i lice su joj bili puni sperme. Skinula je majicu i ispale su joj dvije prekrasne sise. Ja sam joj rekao „oprostite, jako mi je žao“, ona se nasmijala i rekla:

– „kao prvo govori mi ti, a kao drugo to sam i očekivala.

Stranice: 1 -- 2

Možda Vam se sviđaju i ove
guest
3 Komentari
Stari
Novi Ocjeni
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Denis
Denis
11. travnja 2021. 02:29

Napravi joj dijete.

Zi69zi
Zi69zi
Guest
19. travnja 2021. 15:03

Ok pričica,, sad uključi i mamu🌞

Eldin
Eldin
Guest
19. travnja 2021. 19:27

Dobra priča

3
0
Ostavi svoj komentarx
()
x