Komšinica Andja (5. dio)

Ovo je 5 dio od 5 u seriji Komšinica Andja

Došao je petak,pa i naš planirani polazak na more. Dogovor je bio u petak veče da smo u jednom malom mjestu u blizini Splita. Rezervisao sam nam penthaus sa djakuzijem i fenomenalnim pogledom na more.

Andja je to sve platila,pa čak me i pitala koju veličinu nosim,da mi spremi košulju I hlače,pa ćemo elegantno na večeru. Došao sam kod nje poslije posla, kad,mala promjena plana,sa nama će i njena drugarica Sanja. Sanja je takodje matorka,koja se druži sa Andjom,crnka,duge kose,ozbiljnih guzova,ali ne tako velikih sisa, kao Andja,ali zato guza je bila mnogo bolja nego kod Andje. Obe u kratkim suknjama,dekolte i naravno štikle. Ideja im je bila top,“muževi vam se neće buniti?“ pitao sam. „Nas dvije idemo same“,odgovoriše u isti glas.

Pitao sam Sanju,da li zna zašto idemo Andja I ja. Uz jebozovan pogled je odgovorila „Znam,dodji u wc,da se uvjerim“. Otišli smo do wc,samo je kleknula i rekla „izvadi ga“. Odmah sam to učinio,na šta je rekla „uuu mašina“,poljubila mi kitu,pa mene u usta i rekla „biće nam fino večeras „ dok je sve Andja promatrala.

Sjeli smo u auto,ja sam vozio od početka,obe su me provocirale butinama,Andja na mjestu suvozača, a Sanja pozadi. U momentima su pičke mazile, pa sam i ja samo kurac izvukao,a na to Andja je spustila svoje usne i krenula sa pušenjem.

Sanja se toliko napalila,mazila je jednom rukom pičku, a drugom mene po stomaku. U tom ludilu sam predložio da se jebemo odmah negdje usput,Sanja je to odbila,jer nije htjela baš nešto da rizikuje ovdje,jer nismo ni sat vremena od našeg grada udaljeni. Andja je prestala sa pušenjem, jer je i njoj bilo jasno da žrtvuje puno. Put smo nastavili pričama o seksu i kako su one izgubile nevinost,te sa koliko muškaraca su spavale,brojevi su bili mali,ali šta se prije radilo,bilo je zanimljivo.

Konačno smo stigli u smještaj,koji je bio top i perverzija, kao i ono što smo nastavili. Uz stepenice se penjem i gledam dvije milfare guzate,kako njišu svojim kukovima do našeg penta. Po ulasku su Andja I Sanja otišle u kupatilo,a ja sam ostao u dnevnom boravku, čekajući ih. Nakon malo čekanja, čuo sam lupkanje štikli u kupatilu, kad zatim izlaze njih dvije. Obe crne,crveni ruž na usnama,crnim mrežastim kombinezonima i crne štikle(15cm),kao da sam dvije kurve poručio. „Sad će tete,da te edukuju dodatno seksu“.

Njih dvije se ljube sa jezikom,a meni srce lupa i krv pumpa,a kurac je krut i spreman za gađanje. Kružim oko njih dvije,gledam prizor njihovog ljubljenja,skidam sa sebe sve,a Sanja me hvata za kurac I drka. Uhvatio sam obe za guzove pa se nasumično ljubio sa njima,jezik im uvlačio u usta, malo sam se sa Andjom zadržao, a Sanja me ljubila po vratu,po rukama,po butinama,sve do koljena, pa stavila kurac u usta i lagano ga lizala,Andju sam ljubio,hvatao za guzu,pa poderao mrežasti kombinezon na ulazu pičke, pa joj stavio dva prsta,drugom rukom sam hvatao Sanju za kosu,tjerajući joj usta kurac u usta dublje,ona je mogla mnogo više od Andje da ga stavi,pušila ga je kao prava profi kurvica.

Stao sam iza Andje,provukao kitu od 26 cm kroz noge,pa trljao od pičku, dok je sa druge strane Sanja lizala moj glavić i Andji pičku,pa trljala moj kurac o Andjinu pičku. Andja I ja smo se ljubili i dalje,a Sanja je ubacivala moju kitu u Andju,toliko mi je bio tvrd, bio sam napaljen,kao ludak. Zabijao sam ga lagano u Andju,dok mi je Sanja jaja lizala,zaustavio sam nabijanja,dok je Andja mešala kukovima i nabijala se na moj kurac,a Sanja sve pratila lizanjem mojih jaja. Jaja su mi pulsirala od lizanja,a Sanja je lagano prelazila dužinom kite moje,na Andjin klitoris,što je Andja sa drhtanjem dočekala, malo sam ubrzao nabadanje,a ona je glasno svršila i I tresla se. Izvukao sam kitu iz Andje i zabio Sanji u usta,dok je Andja legla na krevet.

Nastavci<< Komšinica Andja (4.dio)
Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
0
Ostavi svoj komentarx