Konobarica je dovela i svoju kćerku pa smo se jebali u trojci

Ovo je 2 dio od 2 u seriji Seks sa konobaricom u lovačkoj kući

Erotska priča – Kao što ste pročitali u prvoj priči Željka i ja smo se jebali sad već skoro svaki tjedan po dva puta, a svaki put nam je bio kao prvi, pa bi poslije jedva dolazili do daha. Neki dan mi je rekla da joj je ovo dobro za liniju, jer za lošeg vremena ništa ne radi, već samo sjedi, a sa mnom gubi kalorije. Samo sam ju upitao šeretski:

– Zar ne misliš da bi ti muž mogao postati sumnjičav? 

– Dok je on sa svojim društvom u birtiji, ne zanima ga ništa drugo.. -rekla je napola kroz šalu, a napola ljutito, pa nastavila- .. čak se i pitam da li uopće primjeti kad dođem doma? 

– Sigurno primjeti.. -rekao sam tiho i pogladio ju po leđima, a ona se samo stisla uz mene, pa sam osjetio njene bujne sise na sebi i teško da bi nakon toga zadržao kurac u gaćama, a onda je samo rekla:

– Znaš, sljedeći tjedan mi dolazi kćer na par dana, pa me interesira da li bi mogla kod tebe prespavati? 

– Naravno, ne moraš ni pitati.. -rekao sam sa smješkom, jer sam vidio slike njene kćeri, pa sam znao da je komad kao i njena mama. 

– Baš si srce.. odužit ćemo ti se.. -rekla je sa smješkom i stisnula mi već napeti kurac preko hlača, a ubrzo ih je skidala, dok sam se ja zavalio na naslon stolice. 

Počela ga je pušiti i milovati mi jaja, pa je kurac uskoro počeo pulsirati, te sam svršio u njena usta, a ona je sve lijepo progutala, te mi nakon toga i oblizala glavić dok nije posljednja kap iz njega izašla.

Nakon toga je rekla da sad mora ići raditi jer su se lovci najavili sa nekim društvom, pa ide pripremiti nareske i pijaću.

Ja sam otišao kući, a narednih tjedan dana se baš i nismo nešto viđali, jer je bilo lijepo vrijeme, pa je bilo lovaca, a i izletnika do kasnih sati. 

Jedva sam dočekao dan kad je došla Željkina kći, Petra, pa su njih dvije došle Petrinim autom do mene.

Nastavci<< Seks sa konobaricom u lovačkoj kući
Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Komentiraj