Slučajno sa mamom – Drugi deo

Ovo je 2 dio od 2 u seriji Slučajno sa mamom

SLUČAJNO SA MAMOM DRUGI DEO

Nakon provedene za mene naj lepše noći , događaja sa mamom i jutarnjeg ljubljenja pokušao sam da se smirim i izgledam opušteno kako bih se pojavio u kupe restoran normalan i kako ne bi uneo neke sumnje kod ćaleta.


Ušao sam u restoran i prišao stolu gde su sedeli ćale,keva i sdruge strane mladji brat.
Rekao sam dobro jutro i seo pored brata ,a nasuprot majci.Ohoo dobro jutro sine obrati mi se ćale.Kakvo crno jutro pa već je skoro dan.Baš si se uspavao.Znao sam ja da će tebi biti lepše u krevetu pored mamice ,nasmeja se ćale. Ja kao da me je grom opalio u stomaku.Ćutim ko zaliven.Odjednom na to odgovori moja mama i reče „ naravno da mu je lepo samnom u krevetu.I meni je bilo prelepo sa njim“ Ja gledam i ne mogu da verujem.Samo sam video blagi osmeh na usnama majke.

Na to će ćale „ pa znao sam ja to zato sam mu i rekao da legne pored tebe“.A da nije zbog pića slučajno upita ga majka prekorno.Ne bre veruj mi popio sam samo dve čašice ,ništa više.Nakon toga cale i brat ustadose sa stola i odose posto su već doruckovali ,a i da ćale pobegne od keve zbog daljih mogucih kritika.


Ostadosmo sami ja i majka da doručkujemo u tišini i gledajući se povremeno.
Kada je majka završila doručak tiho mi reče: Ovo što se noćas dogodilo mora ostati naša tajna zauvek i nesme se više nikada ponoviti.Tada je ustala i otišla u kupe.


Meni se tada srušio svet.Od onog prelepog jutra ,odjednom oblaci i munje u mojoj glavi.
Stigli smo u Varnu predveče.Smestili se u hotel ,ja i brat u jednu sobu ,a majka i ćale u drugu pored nas.
Uveče smo bili na večeri ,malo u šetnji i tako.Ja vidno neraspoložen što je i moja majka primetila, nije mi bilo ni do čega.

Ujutru spremamo se za plažu i prvi dan na moru.Kada sam video majku u kupaćem došlo mi da zavijam.Prezgodno vitko telo,osrednje grudi lepo upakovane u crni kupaći ,dole struk kao u devojčicu,guza oblik kruške sakrivena u takodje crni dolnji deo kupaceg ,ali lepo ocrtana i mali rajski deo njene ribice koju pamtim od pre neko veče kako me je toplo i nežno primala.Primetila je da ne skidam pogled sa nje pa mi je u jednom trenutku tiho rekla: nemoj toliko da gledaš ka meni primetice otac.
Šta mogu kad si prelepa,a za oca ne brini ionako ne vidi ništa od svog stomaka i čaše ispred njega.
Da bih se ohladio malo uzeo sam dušek i otplivao malo u dubinu da se osamim.Nisam ležao na njemu već se samo rukama naslonio i plutao sa dolnjim delom tela u vodi.


Nakon jedno dvadeset minuta začuo sam da je još neko doplivao do mene i da više nisam bio sam.Nadao sam se da je to majka i bio sam u pravu ,ali na moju zalost sa njom je doplivao i moj ćale.Šta si se usamio pitao me ćale.Vidi koliko devojaka na plaži, a ti ovde sam.Bi će i devojaka rekoh uz osmeh, ali sad me nesta neće.Svo troje smo se pridržavali za dušek plutajući . Ko te neće? pita me majka ,vidi kako si lep svaka će se zaljubiti u tebe.Ja je pogledah i pitah svaka ? Da baš svaka odgovori mi gledajući me pravo u oči.


U tom trenutku tu čaroliju koja je trajala svega nekoliko sekundi ,ali za mene večnost prekinu otac rečima ,hajde bre mamina mazo dosadan si.
Na to će majka „ beži bre slonu jedan ti si dosadan i pusti taj dušek potopićeš ga“.
Moj ćale se pustio i reče „ odoh ja na obalu dosadni ste oboje“ i otpliva .

Nastavci<< Slučajno sa mamom – Prvi deo
Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
0
Ostavi svoj komentarx