Kuma: Htjela bi da me pojebeš u šupak danas

Ovo je 3 dio od 3 u seriji Grupni sex za proslavu diplome

Prošlo je nekoliko dana od onog seksa u četvero, a Ana i ja smo bili nerazdvojni. Obavezno bi se nalazili u kafiću kod Domija, te bi se zabavljali do kasno navečer. 

Doduše i Ana i Lili su imale obaveze na faksu, pa nisu svaki put ostale do kasno, a ja bi onda Anu vozio kući i obavezno bi se pojebali u autu. Toliko smo se isprakticirali u tome da smo mogli se jebati u nekoliko poza. Sad smo samo malo više pazili kad ima plodne dane, pa nisam toliko svršavao u njenu picu, pošto kondome nismo voljeli niti ona, a ni ja. 

Jedan dan mi je na mob stigla poruka od Lili: ‘Kume, jel imaš ti nekog slobodnog vremena danas prijepodne?

S obzirom da sam bio u traženju posla, zahvaljujući diplomi svi su se trgali za mene, te sam čekao odgovor na par mailova koje sam poslao sa životopisima, tako da sam imao slobodnog vremena, pa sam joj i odgovorio tako. zatim je stigla nova poruka: ‘Čekaj me, dolazim! ! ! ‘

Zavalio sam se na trosjed u dnevnom i gledao TV, a pojma nisam imao šta me treba Ljiljana. Nakon petnaestak minuta mi je zazvonilo na vratima, pa sam ustao i otvorio vrata Lili. 

Hej kume, kako je? -rekla je ulazeći i poljubila me u usta, a ja sam ju potapšao po guzi dok je prolazila kraj mene. 

Hvala na pitanju, ali dobro sam.. iako bi bio i bolje da dobijem kakav mail sa ponudom za posao -rekao sam malodušno, a ona se samo nasmješila. 

Ma daj, ne brini dobiti ćeš ti već posao.. -rekla je i zavalila se na trosjed gdje sam ja maloprije sjedio, pa sam sjeo kraj nje. 

Kako ti mogu pomoći? -gledao sam je dok je ona bila zavaljena i prvi put sam se zagledao u njenu jebozovnu kombinaciju. 

Imala je kratku haljinicu sa golim nogama i visokim štiklama, te duboki dekolte, a ispod su se ocrtavale gole bradavice kroz haljinu. Prebacila je nogu preko noge i nagnula se prema meni tiho prošaptavši:

Jel se sjećaš one večeri i onog seksa u četvero

Naravno.. -dodao sam sa smješkom- Tko bi to zaboravio

E onda se sjećaš i onog razgovora u tri ujutro na wc-u između nas dvoje

Ahaaa.. -tiho sam rekao prisjetivši se nešto o analnom seksu i njenoj guzi, pa sam oprezno upitao- I

E pa.. -stavila je ruku na moje međunožje i počela mi milovati kurac preko hlača- .. htjela bi da me pojebeš u šupak danas.. 

Stvarno? ! ? Sada? 

Da.. -rekla je i stisla mi kurac, pa se još nagnula prema meni i počela me ljubiti, a ubrzo mi i skidati majicu. 

Ja sam ustao sa trosjeda, pa sam joj pomogao da mi otkopča hlače i skine ih sa gaćama, te se uhvatila mog kurca i počela ga lizati, te mi milovati jaja. Nije mu dugo trebalo i već je bio spreman, pa se i ona ustala i skinula haljinu ispod koje nije bilo ničega osim njene kože. Još sam joj malo masirao njene sise, a onda se ona sagnula i iz torbice izvukla lubrikant, te mi ga pružila, a ona se klekla sa guzom u zrak i blago raširenim nogama. samo je prostenjala:

Rasturi mi guzu.. 


Namjestio sam kurac na njenu mokru picu i gurnuo joj ga unutra, a ona je lagano zastenjala. ugurao sam joj ga par puta, a onda istisnuo lubrikanta na njen šupak i počeo joj prstom ulaziti unutra. Nije mi trebalo dugo i prst mi je do kraja bio u njenom šupku, pa sam ju počeo tako jebati. Sad je u obje rupice imala po nešto, u pici kurac, a u guzi moj prst. Nije trebalo dugo pa sam dodao još lubrikanta i ugurao joj još jedan prst u šupak. Zastenjala je još jače, a kad je prst ušao do kraja izvukao sam kurac iz pice, te prste iz šupka i iscijedio lubrikanta po šupku, te namjestio kurac na ulaz u njenu guzu i lagano ga gurnuo unutra.

Nastavci<< Grupni sex za proslavu diplome – 2. dio
Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
Komentiraj