Neočekivano iskustvo s tetkom – 2.dio

Nastavljamo priču godinu dana kasnije u kojoj se svašta promijenilo. Počeo  sam se družit s ekipom koja vježba pa sam i ja počeo. Počeo sam sa street workoutom i nakon toga sam se prebacio na teretanu. Rezultati su ubrzo postali vidljivi i to su djevojke počele primjećivati i to me dovelo do nekih seksualnih iskustva zbog kojih više nisam svršavao za par sekundi nego sam postajao mladi jebač.

Neočekivano iskustvo s tetkom – 1.dio

S obzirom na to da me pubertet udarao i moj kurac je narastao te više nije bio onih 15 cm nego je postala debela mrcina od 18 cm s velikim glavićem.

Da se vratimo na priču, nećkao sam se hoću li doći ovo ljeto kod Mire jer mi je bilo pomalo neugodno, ali nakon tetkovog nagovaranja sam ipak pristao.

Došao sam na autobusni kolodvor i dočekali su me samo tetak i bratić. Sestična je otišla u Rijeku kod druge sestrične kako bi se družile pa smo dane provodili bratić i ja.

Došavši u stan, Mira me pozdravila i zagrlila. Zagrljaj nije bio ništa drugačiji nego prijašnjih godina. Primjetio sam da je nosila grudnjak i obične gaće. Bio sam i sretan i tužan što ju je prošlo sve od prošle godine.

Popodne smo otišli na plažu i ja sam bio u speedo gaćama jer sam bio ponosan na veličinu svog paketa, ali sam primjetio da Mira nosi manji kupaći koji joj podiže sise i koji joj napola ulazi u guzicu. Nosio sam sunčane naočale pa sam mogao bez problema promatrati njeno tijelo. Moram priznati da je izgledala jebozovno i osjetio sam da mi se diže. Brzo sam otrčao u more kako mi se ne bi vidjela erekcija.

Došla je noć, tetak je otišao u noću, a bratić i ja smo se družili. Bratić, za razliku od mene, nije noćna ptica pa je otišao spavati oko ponoći. Odlučio sam i ja jer sam bio umoran od puta. I ove godine je bio standardni raspored samo je ovaj put Mira sama ležala na kutnoj. Mira je bila u kuhinji, a ja sam ležao na madracu na podu.

Došla je u dnevnu i legla na razvučenu kutnu iznad mene. Oboje smo gledali u TV u neugodnoj tišini.

“Kakav je bio put?”, odlučila je probiti led.

“Dug i naporan”, rekao sam kroz smješak.

“Baren si se moga danas opustit na plaži”, rekla je i ona kroz smješak.

“Da, to mi je trebalo”, odgovorio sam.

“Jel ti to vježbaš? Vidi se da si se razjačao. Postaješ još lipši mladi momak. Sigurno i cure to primjete”.

Postalo mi je neugodno jer je ona to primjetila. “Pa da, neke primjete, a neke ne”, odgovorio sam. Nakon toga je opet bila neugodna tišina par sekundi pa je rekla

“Ja bi tila da mi porazgovaramo o onome”. Iznenadila me tom rečenicom i odlučio sam se praviti da ne znam o čemu priča.

“Znaš na šta mislim. Na onaj naš susret što se dogodio. Primjetila sam da se situacija popravila u odnosu na prošlu godinu.”, rekla je i pogledala prema mom kurcu. Lezao sam bez majice i u gacama, ali prekriven plahtom. Uzela je plahtu i maknula ju te sam ostao ležati samo u gaćama.

“Hajde izvadi ga. Želin vidit tu situaciju.”

Ležala je na trbuhu iznad mene i kako sam bio u šoku jer se to stvarno događa, nisam uspio ništa napraviti, a ona je sama krenula s rukom prema mojim gaćama. Osjećao sam kako mi se počinje sve više dizati te je jako brzo bio tvrd kao kamen.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
2 Komentari
Stari
Novi Ocjeni
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Kvisko
Kvisko
Guest
16. kolovoza 2021. 23:35

Nista sladje od sexa koji je zabranjen. Ja jos i dan danas s vremena na vrijeme dajnicu izjebem i ako ona ima 58 godina,drzi se dobro i izgleda dobro. Ti samo klofaj kad god mozes i ocekujem nastavak price 😉

Zlatko
Zlatko
Guest
Reply to  Kvisko
19. kolovoza 2021. 12:54

Blago tebi,meni je to ostala neostvarena zelja ?

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
2
0
Ostavi svoj komentarx