Mokra Je momci, jebimo Je – VII dio

Ovo je 8 dio od 13 u seriji Mokra je momci

Nakon što smo se pomirili Sanja je sjedila za stolom čvrsto pripijena uz mene držeći me za kurac kao da se boji da će ga izgubiti. Maja nas je gledala zagonetno se smiješeći.

Mokra Je Momci, Jebimo Je – VI

„Što je Sanja, više ti ne fali kurac?“
„Nisam primijetila da si se jebala večeras Majo?“- bila je znatiželjna Sanja.
„Ne brini se draga za mene, dobila sam ja danas puno više no što ti možeš i zamisliti“ – arogantno joj je odbrusila Maja.
„Što ti misliš dragi? – upitala me Sanja.
„Mislim da je Maja nervozna i ljuta jer je večeras nitko nije htio niti pogledati a kamoli jebati“- kratko sam odgovorio.

Ali Sanji i dalje nije bilo jasno zašto joj je Maja tako arogantno i ironično odbrusila.
„Pusti je draga, vidiš da Maja ima posla. Dečki su nakon uzbudljive i naporne večeri ožednjeli i zanima ih samo piće, a ona ih mora posluživati. Ali ako mogu primijetiti tvoje su prijateljice totalno rasturene, vidim da jedva sjede. Očito nisu imale pojma što će im se večeras ovdje desiti“- provocirao sam Sanju.

„Da dragi, pričala sam im o tome, ali mi nisu vjerovale, zato sam ih i dovela ovdje da se same uvjere. Zar nisam dobro napravila dragi?“- upitno me pogledala Sanja.

„Naravno da jesi ljubavi, barem što se nas dvoje tiče. Opet se volimo, zar ne draga?- upitno sam je pogledao, na što se ona još jače stisnula uz mene i rekla:

“Oprosti mi ljubavi, ali i sam znaš da si onu večer kad smo ovdje prvi puta došli nisam mogla pomoći, branila sam se i borila kao lavica, a i ti si me pokušao zaštiti, ali dečke ništa nije moglo zaustaviti. Zar nije bilo bolje da sam im se predala, jer da im se nisam prepustila bili bi me silovali i ozlijedili, a tebe bi bili premlatili. Nisam htjela da te zbog mene pretuku. Znam da si me osuđivao i da si to sve teško podnio, ali nismo imali drugi izbor. Slažeš se dragi?“

„Naravno ljubavi moja“ odgovorio sam nakon kraćeg oklijevanja.
„Nadam se da je sada sve to iza nas i da ćemo se opet voljeti kao prije, zar ne ljubavi?“ upitala me Sanja gledajuće me u oči.
„Nitko sretniji od mene draga. Vjerujem u našu ljubav.“ – kratko sam odgovorio.
U međuvremenu su nam se pridružile Tihana i Verica koje su još uvijek bile uzbuđene i pod dojmom svega što su doživjele, opet pune elana i energije.
„Hoćete li cure nešto popiti?- upitao sam.

Pozvao sam Maju i ne čekajući njihov odgovor naručio im kavu i litru vode imajući u na umu da još večeras moraju biti u Zagrebu.

„Majo ti ćeš se voziti s mužem? Nas dvije onda vozimo za vama da se ne izgubimo u ovoj vukojebini? – upitala je Verica Maju koja je smiješeći se potvrdno kimnula glavom.

Nakon što su cure popile kavu krenuli smo na put. Sanja je ubrzo zaspala, a u mojoj glavi su se rojile različite misli. Pred očima mi se vrtio film kako golobradi mladić velikoga kurca gladi Sanjino bedro i kako mu ruka klizi prema njezinoj uspaljenoj pički. Iz glave mi nije izlazio niti insert u kojem vidim kako Sanja pohotno puši Žigolu kurac i kako guta njegovu spermu očajnički tražeći da joj svoj golemi kurac zabije u pičku. Iako sam mogao prihvatiti njezinu ispriku da prvi puta nije moglo biti drugačije, sada je dečki nisu prisiljavali na seks, već su je prema dogovoru izbjegavali, a ona je zbog toga bila silno razočarana. Toliko je htjela osjetiti kurac da bi učinila sve što bi oni od nje tražili do trenutka dok nije shvatila da sam i ja tamo. Tada sam joj i ja ponovo postao dobar…

NastavciMokra Je momci, Jebimo Je – IX dio >>
Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
0
Ostavi svoj komentarx