KUMA: Volim biti direktna, hoćeš me pojebati

Žena i ja smo krstili sina, a kuma je trebala biti njena najbolja frendica Nikolina. U biti, ja sam htio da kuma bude moja sestrična, ali sam popustio supruzi, jer kad smo se vjenčali Nikolina je bila vani, pa joj nije mogla biti vjenčana kuma.

Inače Nikolina je bila, što bi se reklo, umjetnička duša. Iako su skupa bile u srednjoj školi i poslije na faksu, Nikolina je malo promjenila svoj život, te sa pravnom diplomom otišla u umjetničke vode i dodatno završila likovnu akademiju u francuskoj, a tamo je i živjela. 

Nikolina je bila neobična cura, tj žena, jer je već imala 30 godina. Nije se udavala, ali je bila komad od žene, pa sigurno nije bio to razlog da ju muški izbjegavaju. Doduše, čuo sam i glasine da je lezbijka, ali i to je bilo neprovjereno. Sigurno da Suzanu, svoju suprugu, to nisam mogao pitati. Mada me to zaintrigiralo, pogotovo kad se na krstitkama pojavila u haljini cvjetnog uzorka i rasporka sa strane da su ispadale gole butine, a ni dekolte nije ništa mašti puštao na volju. Čak mislim da se i velečasnom digao, iako se ispod one hrpe halja koju je nosio nije moglo ništa vidjeti. Valjda zbog trbušine koju je imao. 

Mnogi su se u crkvi okretali za Nikolinom, muški jer bi joj se zavukli među noge, a žene iz zavisti. Znao sam da takvo odijevanje nije baš bilo dobro prihvačeno u ovoj maloj okolini, ali nije me bilo briga. Doduše, i sam sam bio među onima koji bi rado zaronili među Nikolinine butine i oblizao joj picu, a krupne sise izmijesio i izljubio. Ali sam se suzdržavao.

Nakon crkve smo otišli do jednog restorana gdje smo organizirali za bližu i daljnju rodbinu ručak, te je sve išlo kao po loju, a onda je sinčić odlučio da je vrijeme za spavanje, pa mi je Suzana rekla da ide sa njim doma, a da ja ostanem i da sredim stvari, te da budem na raspolaganju svima. Naravno da sam poslušao. 

Sat kasnije su već prvi gosti počeli odlaziti, a nakon dva sata ostali smo Nikolina i ja. Inače, Nikolina je odsjela kod nas doma. Riješio sam račun i sad smo nas dvoje pijuckali vino i razgovarali nevezano o svemu i svačemu, pa smo tako došli i na temu ljubavnog, tj seksualnog života:

– Čuo sam priče da voliš žene.. -bio sam direktan kao i uvijek, a Nikolina se samo nasmijala. 

– No to je stvarno novost.. -rekla je i pogledala me- A što ti misliš? 

– Hmmm.. ja znam da ne vjerujem u sve što čujem, a da nisam vidio svojim očima ili osobno doživio suprotno -dok sam to govorio otvoreno sam ju gledao, a ona se samo nasmješila. 

– Volim kad je netko direktan.. -rekla je i nastavila malo tiše da nas ne čuju na šanku- .. onda sam i ja takva.. pa da te pitam.. da li bi me pojebao? 

– Ups.. stvarno ne okolišaš -rekao sam skoro se zagrcnuvši sa vinom koje sam upravo otpijao. 

– I? -mirno je upitala stavivši svoju golu nogu uz moju i lagano ju trljala, pa sam mogao odgovoriti samo jedno. 

– Naravno.. -gledao sam ju kako ustaje. 


– Onda idemo? ! ? -brzo sam platio cijeli račun do kraja, pa sam izašao sa Nikolinom i ubrzo smo bili u autu, te smo krenuli sa parkinga. 

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Komentiraj