Gangbang na plaži

O, da … Vrijeme leti.

Vjenčali smo se mladi, neću reći neiskusni. Ali smo bili mladi. Sex je bio odličan (i sad je) ali vremenom uđe u neku rutinu. Nekako smo spontano u početku ubacili “pomoćnika”, vibrator kojem smo samo jednom kupili baterije. Nije joj odgovarala frekvencija pa smo ga koristili bez baterija . Na njenu inicijativu, mada sam razmišljao da joj to predložim, probali smo i analni sex. Oboma se svidjelo. A kako smo se istovremeno igrali sa pomoćnikom uvrtila mi se ideja da probamo i trojku.

Kad sam, napokon, skupio muda da joj to predložim odbila je. Međutim, naše igre polako su joj zagolicale maštu te je pristala.

Napravio sam profil na sajtu za upoznavanje i rekao joj da će ona da bira. Naravno, da bude oprezna jer svakakvih budala i bolesnika ima.

Nakon višemjesečnih dopisivanja ostao je još samo jedan koji je ispravno pomislio da s druge strane nije neki napaljeni drkaroš, već žena koja je jako oprezna. Jbg, djeca, porodica, poznanici… Nije jednostavno. Sa njim nam je bilo prvi put, a i dalje smo u vezi. Ima još tih par nekadašnjih momaka s kojim se nalazimo. Jednom smo bili i sa ženskom, ali sam vidio da to nije ono što nju pali, jednostavno nema nikakvih bi sklonosti te sam odustao od toga. Snađem se nekako, ali ne želim da iko od nas radi nešto što nas čini napetim. Imam tih nekih prijateljica sa beneficijama da mi nije dosadno. Dvojicu od tih momaka smo upoznali međusobno, tako da smi se ponekad našli nas 3 protiv nje

Ovo je bio nekakav uvod u priču koju želim podijeliti s vama… To je nevjerovatno koliko ona uživa u tom sexu. Pao mi je na pamet gangbang, barem 4 pored mene. Da joj priuštimo noć za pamćenje, ali nije htijela. Ipak je to malo teže organizirati a da budeš siguran u diskreciju. I u pravu je, a nije bila za odlazak u klub.

Već nekoliko godina idemo sami na ljetovanja. Apartman i tako te stvari. Ali volimo otići na divlje plaže, pa i prespavati tamo. Ne nudističke, tamo stvarno bude svakakvih frikova… Nego baš nekakve zavlačke nađemo sebi i kad svi odu mi ostanemo. Kupanje noću i sex…

Bila je to 2021. godina, korona učinila svoje. Bilo je dozvoljeno putovanje ali testovi i gluposti. Plaža borova, bijeli put vodi do nje… Bilo je kasno poslijepodne, nešto malo ljudi na plaži. I dođe nekakv kombi, francuske registracije… 6 mladića tu. Nekih 25 godina je najstariji bio.

Oko 8 navečer svi su se razišli, ostali samo oni i mi… Najstariji je prišao i pitao govorim li možda francuski ili engleski. Pitanje je bilo da li smiju kampirati tu. Rekao sam mu da je inače u Hrvatskoj zabranjeno kampiranje van kampova, ali da niko nije dolazio dvije noći prije, da smo i mi tad tu noćili. Ne šator, nego na plaži, vatru ne smiju ložiti nikako… Da je i kakav inspektor ili policajac došao imamo apartman, uredno prijavljeni a oni kako hoće… Odlučili su rizikovati i ostati. Huh, kad se sjetim… Odmah mi scenarij u glavi, za porniće dušu dao .

Izvukli su plinski roštilj, piva, muzika.. Mi smo bili nekih 30-ak metara dalje uz samu vodu pod grmom. Jbg, rekoh joj, ovi nam iskompliciraše stvar za večeras… Kad su ispekli prvu turu roštilja ponudili su i nas. Nisam bio za klopu, ali smo pivo prihvatili. Oboje volimo pivo zviznuti po vrućem vremenu. Malo smo pričali kud, šta… Zeza. Dečki krenuli od Istre prema Crnoj Gori.. Sad na pola puta i tako. Odjednom gandža u krugu. Ja sam samo jedan plitki dim povukao, Nina je odbila. Nije nikad… Rekoh, ja sam malo stariji odvaliće me pa moram biti oprezan, a ona ne smije. Boji se da će je pući i da će izgubiti kontrolu. Nasmijali smo se. Sjedili smo i zezali se negdje do ponoći, Nina je rekla da ode leći a i ja da dođem brzo. Ne želi sama ležati.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
0
Ostavi svoj komentarx