Leto na selu

Leto jedne davne godine. Juli mesec, vrelina prava letnja. Imao sam tada 19 godina, brucoš. Obožavao sam da idem kod rodjaka na selo. Voleo sam da radim po kući, sa stokom i konjima a i na njivi.

Tog leta bio sam kod tetke, mamine sestre. Tetka je imala ćerku 37 godina, koja je inače živela u gradu i sina 40 godina. Oboje su imali po dva sina, 10 do 16 godina starosti. I svi smo bili tu, njih četvorica spavali su u sobi u bračnom krevetu a ja sam spavao na otomanu u predsoblju. Sestra, Vuka je spavala sa tetkom i tečom, a brat Mile je spavao sa ženom u trećoj sobi.


Obično smo uveče, posle šetnje korzom, sedeli na klupi pred kućom i zabavljali se pričom i šalama. Na korzo smo išli najstariji bratić i ja. Mi ukućani i po koji komšija ili komšinica. Sestra Vuka i ja umeli da sedimo do kasno. Ona i ja bili smo vrlo bliski, pričali smo o svemu, mojim devojkama, njenom mužu.

Te večeri kada su ostali već otišli na spavanje, naišla je komšinica Jagoda, devojčurak svoji 18 godina, smedja kosa, vitka, onako zgodna. Vesela i vrckasta. Vuka je zaustavila nekom dosetkom i Jagoda je sela sa nama. Malo po malo ja sam počeo da joj se nabacujem. Vuka je to primetila i smatrajući da je višak u društvu otišla u kuću, kao na spavanje.


Jagoda je prihvatila udvaranje i polako sam počeo da joj se približavan i dodirujem i gurkam po rukama i nogama, kao u šali.

U jednom trenutku sam se nagnunuo i ovlaš je poljubio u obraz. Nije se bunila, pa sam ja nastavio sa ljubljenje krajeva usana i na kraju poljubac u usta. Nije me odbijala, jezici su sudarili i počelo je žestoko ljubljenje. Ruke su mi bile oko nje.

Polako sam desnu ruku sa ramena prevukao napred i došao do njene dojke. Nije se bunila. Ljubljenje je postalo još žešće. Blago sam je masirao dojku i povremeno štipkao bradavicu. Počeo sam da je otkopčavam bluzicu. Ubrazo su dojke bile na izvolte, jedre devojačke dojke. Nisu bile velike, dovoljno čvrste sa rumenim bradavicama. Udarila mi krv u glavu, a i u mačora. Lizao sam dojke, grickao bradavice, uživao.

Moj mačor je hteo da iskoči iz šorca i učestvuje u igri. Sedela mi je u krilu, rakopčane bluze, suknjice zarozane do gaća. Mora da je već uveliko osećala mog nabreklog mačora. Polako sam spustio ruku na njen stomak, blago ga pritiskajući i kružeći dlanom po njemu.

Počela je da vrpolju u mom krilu, trljajući se o mog mačora. Poljupci i sudaranje jezika nije prestajalo, ljubila se izvanredno. Jednu ruku prebacila je preko mog vrata a drugom rukom, koji je zavukla pod moju majucu milovala mi grudi i štipkala me. Spuštao sam ruku sve niže preko suknjice i došao do gaćica. Blago sam je trljao iznad mikice. Osetio sam preko gaća, pod dlanom nabubrele usmine okružene dlakama. Počeo sam da joj zavlačim ruku u gaće. Osetio sam da je postala vlažna, prsti su joj mrsili dlake i približavali se devičanskom otvoru.

U trenutku je prst osetio otvaranje i skliznu unutra, Bila je već Vlažna.Prihvatila je moj prst, njena ruka je sa mojih grudi prešla na stomak pa sve niže dok nije obuhvatila mačora. Stisak i bio blag i počela je kruži dlanom po njemu. Mislio sam da ću pući. Bili smo oboje spremni na orgiju.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
0
Ostavi svoj komentarx