Please wait...

Tata ima ljubavnicu, a mamu jebe sin

Jedno popodne majka mi je sva uplakana rekla da namjerava da zajedno samnom iznenada otputuje kod oca u Crnu Goru. Radio je već treću godinu u brodogradilištu u Bijeloj, i posljednjih mjeseci sve se rijeđe javljao, a novca je slao sve manje i manje. Do majke su doprle glasine da se otac, tada četrdesetsedmogodišnjak povezao sa jednom raspuštenicom Crnogorkom i da mu ona izvlači sav novac.

Ja sam tad imao 23 godine, studirao sam agronomiju, majci je bilo dvadeset godina više. Otac je bio markantan muškarac, jednostavno žene su se lijepile za njega. A majka, niža za glavu od njega, ali jako zgodna sa podužom kestenjastom kosom, povećim grudima i jako lijepim tijelom. Znam da su oboje vatreni, često sam dok je otac bio kući slušao njihove ljubavne seanse, ponekad i virio. Otac je bio prilično obdaren, ali majka je bila posebna priča. Voljela je maženje, predigru, voljela je oral, voljela je da dominira. Nekoliko puta sam je gledao kako divlje jaše oca i pri tome veoma glasno uzdiše, komentariše osjećaje i vrišti kad svršava. Da budem iskren nikad nisam primijetio da je bila u vezi sa nekim drugim. Ali jesam je znao posmatrati kako u kadi prepunoj vode uživa po čitav sat. Jedanput je izašla iz kupatila i tom prilikom zaboravila dildo. Znala je da sam to primijetio, jer sam ga uzeo u ruke, omirisao, potom oprao, obrisao i stavio na veš mašinu.

Majka je često naveče, kad znamo da niko neće doći kući bila odjenuta kao da će na spavanje. Velike bradavice stršale su joj ispod spavaćice, uvijek je nosila gaćice koje su pokrivale pola guze. To me je ludo palilo.

Autobus za Herceg Novi krenuo je iz Banja Luke u 21 sat. Sjeli smo, bio je septembar, kraj sezone, u autobusu nije bilo mnogo putnika.

Mislio sam da majka spava.Svoju bedru čitavom dužinom pripila je uz moju nogu. Ja se malo odmaknem, ona se opet pripije. Kad je stvarno zaspala glava joj je pala na moje rame, probudio sam je i rekao joj da ću otići na drugo sjedište da ona može spavati. Nije mi dozvolila, samo me pomilovala po licu i ubrzo mi stavila glavu u krilo. Ono što me tad mučilo je pitanje da li je majka osjetila da mi se kurac jako digao. Vjerovatno jeste.Oko 2 sata iza ponoći pokrio sam je svojom trenerkom, zavukao sam joj jedan kraj iza guze, pokrio je sve do vrata.Onda sam joj stavio ruku ovlaš na kuk, kao da trenerka ne spadne. Bilo je zaista lijepo putovati, nisam tu noć oka ni sklopio.

Stigli smo na odredište i smjetili se u Đenovićima, kod nekih starijih ljudi. Iznajmili smo dvokrevetnu sobu. Majka je nakon što se istuširala i malo pospremila rekla da idemo do govornice nazvati očevu firmu. Nazvala je portirnicu, ubrzo je otac bio na drugoj strani žice.

-Do kada radiš, mili, upitala ga je?

Kao i obično do pet, odgovorio je. Kako si ti, kako je tamo, upitao je.

Pa kao i obično, brinem se što te nema, rekla je.

Tačno u pet došli smo pred kapiju firme. Ja sam sjeo na klupu pedeset metara dalje, majka je nervozno šetala. Otac je izašao, ne primijetivši nas ii uputio se pješice ka odredištu. Išli smo stotinu metara za njim. I onda šok. Pozvonio je, izašla je podebela plavuša, desetak godina mlađa od oca, zagrlila ga na ulazu i poljubila. Majka je počela plakati, namjeravala je da ide pozvoniti, da pozove oca, ali sam je ja rasperio.

Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare