Prvo iskustvo sa ženom, parom i to bez muža

Ono o čemu ovdje budem pisala mi se dogodilo kad sam imala 23 godine. Bila sam dvije godine sretno udata i u braku sa divnim muškarcem. Bila sam apsolventica prava, a on je radio kao službenik u pošti. Krpali smo kraj s krajem, ali smo se uvijek nadali kad ja završim faks i kad se zaposlim da ćemo moći pristojnije živjeti. Ovako smo živjeli u Zagrebu kao podstanari u dvosobnom stančiću. Stan nije bio naš, ali smo ga slatko opremili i u njemu smo se dobro osjećali.

Naš seksualni život je bio sređen i u prosjeku smo se 2-3 puta tjedno seksali. Muž mi nije bio prvi muškarac u životu, ali mogu reći da sam s njim bila potpuno zadovoljna. Nije mislio samo na sebe i pružao mi je potpunu ugodu koja mi je trebala. On je često donosio porniće iz Videoteke pa smo tako produbljivali svoje horizonte gledajući na ekranu druge kako se jebu. Bilo mi je to jako uzbudljivo i uživala sam u takvim filmovima.

Nakon nekog vremena sam shvatila da me uzbuđuje pomisao da se sexam sa ženom ili sa parom ili dvojicom muškaraca. To je postala moja glavna fantazija. Bojala sam se to reći mužu, a takve scene su me u pornićima najviše napaljivale. Nisam jednostavno znala kakvu bi to reakciju izazvalo kod njega. Bilo me strah i pomisliti da on misli kako ga želim varati.

No malo pomalo su se te moje fantazije počele učestalije pojavljivati. Kad god sam bila sama i kad sam se samozadovoljavala uvijek sam zamišljala takve scene. Moj glavni motiv u tim maštarijama su bili naši prvi susjedi. Ona je bila krha crnkosa žena srednjih godina sa jako izražajnim oblinama, a on je mogao biti isto oko 30 godina. Nismo imali nikakvih kontakata osim što smo se pozdravljali na stubištu. Ne znam da li su te fantazije dolazile od toga što su mi oni bili najbliži, ali sam često zamišljala kako idem kod njih dok mi je muž na poslu i kako se s njima jebem. Te su fantazije bile svakakve i nisam im pridavala posebnu pažnju.

Međutim, jednog dana sam listajući Erotiku koju je muž kupio naišla na oglase i kad sam pročitala oglase u kojima parovi traže parove moje fantazije su ponovo proradile.

Htjela sam ispričati mužu o svojim mislima, ali sam se predomslla kao i uvijek bojeći se njegove reakcije.

Prošlo je od tada mjesec dana i kad sam bila jednom u gradu odlučim sama kupiti Erotiku. Bilo mi je malo neugodno prodavačice, ali sam napravila ozbiljnu facu i skupa sa drugim novinama koje sam kupovala bacim na hrpu i Erotiku.

Došla sam kući i otvorila oglasnik. Bilo je nekoliko zanimljivih oglasa, a najviše me je privukao jedan u kojem je par oko 30 god. Tražio djevojku za intimna druženja. Diskrecija je bila zagarantirana, a dolazili su isto iz Zagreba. Neka me sila tjerala i odlučim nazvati direkciju da dobijem broj od njih. Nakon nekoliko minuta kad sam dala svoje podatke oni su me nazvali nazad na broj koji sam im dala i ostavili su mi broj.

Odjednom sam postala nervozna. Sad kad je došao taj trenutak da trebam nazvati više nisam imala hrabrosti za to. A onda pomislim kako mogu nazvati, a još uvijek imam vremena da se predomislim. I osim toga neću im dati svoju adresu.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
0
Ostavi svoj komentarx