Lezbijke: Prvi put sa ženskom

Nevinost sam izgubila sa muškarcem kada sam imala 19 godina. Od tada samo mislim na jebanje. Želela sam samo još da ga primam, sve dok nisam iskusila sex sa devojkom.

Bilo je to pre godinu dana, bilo je leto, odlučila sam otići na selo kod bake i deke na odmor. Spakovala sam se, otišla i odlučila celo leto tamo ostati.

Na selu sam upoznala jednu lepu i zgodnu devojku, imala je tad oko 24 godine, zvala se Ana. Ana je bila viskoka, vitka crnka, oblikovanih velikih sisa i dupeta. Združile smo se. Ona je isto došla na odmor tokom leta kod ujaka i ujne.

Svaki dan smo provodile zajedno, išle jedna kod druge na kafu, išle u šetnje.. Primetila sam jednog dana da me Ana čudno gleda, kao da sam ja dečko koji joj se sviđa, a nije mi padalo na pamet da je lezbejka.

Jedne večeri, dogovorile smo se naći u 20h da idemo šetati. Po dogovoru, otišla sam na mesto gde smo se našle. Dolazi i Ana, u kratkoj letnjoj haljinici, koja joj je samo guzu pokrivala i sa velikim dekolteom, primetila sam da nema ni brus.

Pozdravile smo se i krenule u šetnju, odmakle smo od kuće dosta i onda počne padati kiša, spustila se baš jako. Počnemo Ana i ja trčati prema kućama, ali pošto je moja bliža, pozovem je da uđe dok ne stane kiša.

Uđemo nas dve, javim baki i deki da sam stigla i odemo Ana i ja u moju sobu. Ušle smo, upalim svetlo, a Ana.. Onako mokra od kiše, haljinica prilepljena za nju, bradavice ukrućene napupile.. Iskreno, svideo mi se prizor i malo sam se bila napalila.

Odem do kupatila, donesem peškir i kažem joj da uzme nešto od mojih stvari da ne sedi mokra. Odem ja se ustuširati, obučem belu haljinicu ispod koje nisam imala ništa. Izlazim iz kupatila, dolazim u sobu.. Ana leži na krevetu potpuno gola.. Prvo sam se zbunila. Ustaje, prilazi mi i prošaputa

– “Ne plaši se, želim samo da se zabavimo, od početka me ložiš”,

nisam znala kako da odreagujem, stajala sam ispred nje ukipljena, kao da me je neko udario mokrom krpom po glavi.

Upitala me je “Želiš li ti zabavu? Ne brini, niko neće znati”.

Znala sam da želim to. Nisam imala snage odgovoriti, samo sam klimnula glavom i pustila maštu da radi svoje. Zaključala sam vrata od sobe.

Ana me je počela ljubiti u usta, jezikom je prelazila preko mog, spuštala se na vrat. Već sam se napalila. Povukla je haljinicu koja je sama spala. Pogledala me je i nasmešila se. Okrenula me je leđima sebi, stajale smo ispred ogledala ona mi je rekla “Gledaj”. Svoju levu ruku držala je na moju sisu i mazila bradavicu koja je bila kruta, a desnu ruku je stavila na moju pičku, raširila sam noge, a ona je počela maziti i drkati. Otišle smo do kreveta, Ana je legla na leđa i raširila noge. Prmrmljala je

– “Želim osetiti tvoj jezik na kliktoris, uradi to”.

S’obzirom da nikada nisam lizala, prisećala sam se kako su meni momci lizali i kako se to radi u pornićima. Legla sam preko nje, ljubila joj vrat, spustila se i lizala velike bradavice, a onda sam preko stomaka stigla do mace. Prstima sam je malo raširila, i jezikom počela praviti kružne pokrete oko kliktorisa. Stenjala je. Prešla sam jezikom preko cele pičke, i gurnula jezik u rupicu.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
2 Komentari
Stari
Novi Ocjeni
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Ines
Ines
Guest
10. rujna 2023. 08:24

Jako sam se napalila citajuci, mene pale mladje cure

Gaga
Gaga
Guest
Reply to  Ines
8. veljače 2024. 13:25

U pravu si a i starije volim od kad sam bila sa bracnim parom inace sam udata

2
0
Ostavi svoj komentarx