Ždrijebac je naskočio na kobilu i ludo napalio majku i mene (KRAJ)

Oca smo odvezli u bolnicu u Sarajevo na detaljne pretrage i operaciju kičme. Ljekari su bili optimisti, počastili smo ih i vjerovali u povoljan ishod. Rekli su nam da će ostati najmanje mjesec dana.

Bilo nam je žao oca, ali radovali smo se ozdravljenju. Majka je iskoristila priliku da uradi generalku u sobi u kojoj je ležao, a u spavaću sobu namjestila je novu pamučnu posteljinu.


Čuli smo se sa ocem, rekao nam je da ne brinemo, da mu ništa ne nedostaje i da se okrenemo kućnim obavezama.


Došla je noć. Skuvao sam litru crnog vina sa klinčićima i lagano smo ga ispili. Već oko 22 časa majka je izašla iz toaleta, obukla je novu skoro prozirnu spavaćicu na golo tijelo i rekla mi da ide na spavanje.

-Planirala sam da spavaš u našoj sobi, promijenila sam posteljinu, nemoj da te dugo čekam.

Brzinski sam se istuširao, pišao i oprao zube i bez odjeće utrčao u sobu pod dupli pokrivač. Zagrlili smo se kao dvoje pubertetlija. Svukao sam majci spavaćicu i počeo da je ljubim od glave do pete.
Vino nas je prilično zagrijalo, valjalo je istresti bijes iz sebe.

Zaronio sam lice u mamino međunožje, lizao sam joj i grickao pičku, kao da ću je pojesti. Krivila se i zadovoljno uzdisala.


Prešao sam na prelijepe sise, sladio se , kao da mi je zadnji dan.

Majka me cijelo vrijeme držala za kurac, a nogu mi je uvalila između mojih nogu. Prešla je da mi masira jaja, a onda progutala pola moga kurca.

-Voljela bi da me vežeš i da me tako jebeš, rekla je.


Ubrzo sam to i uradio, šalovima i njenim najlonkama sam joj vezao i noge i ruke. Jebao sam je jezikom, tako snažno i pohotno da ječala preglasno, izvijajući se koliko su joj vezovi dozvoljavali. Izdizala je guzu i konačno rekla, daj mi kurac, jebi me, ne mogu više.


Za sekundu sam bio u njoj do jaja, jebao sam je bezbrižno i pohotno, slobodno i žestoko.

Svršavala je kao ždrijebica, grčila se i izdizala, podizala je i mene, pička joj se stezala oko moga kurca.

Utihnula je i rekla odveži me i sad me jebi nježno.
Poslušao sam je. Jebali smo se dugo i završili istovremeno. Zagrlili smo se i milovali poslije duge jebačine, ljubio sam joj sise i vrat, dirao prepone, guzu i zalivenu pičku.

-Mama, čini mi se da mi nešto hoćeš ispričati, nešto te muči, da nije nekakvo podsjećanje.
-Jeste sine, ispričaću ti sve, moram da to iznesem iz sebe.
-Kada je tvoj otac ostao sa konjima na planini radeći za neke kupce iz Kreševa, ostao je u šumi čitav mjesec dana. Slala sam mu dopune za telefon, rekao mi je da nekako dođem do prve rampe i donesem mu čistog veša, cigareta, rakije, kobasica, slanine i odjeće. Nije bilo šanse da se vidimo, rekao mi je samo da radi za veliki novac i da konje ne smije dati drugome jer će ih presukati teretom.
Donijela sam mu veliku torbu svega i jedva sam iznijela.


Dočekao me je neki zapušteni mlađi radnik u čizmama i rekao da će me povesti traktorom do druge rampe, tako je i bilo. Pričao je normalno, po naglasku sam poznala da je izdaleka, a onda mi je rekao da mu je ime Hamdo. Bio je ljubazan prema meni, sjedili smo na istom traktorskom sjedištu, nije odavao nikakve znakove da bi me mogao dirkati.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx