Probala me mama moje cure

Moja djevojka je otišla na maturalno putovanje. Šetao sam se gradom i sreo njezinu majku. Zaustavio sam se i s njom popričao par minuta, jer je bila jako ugodna žena s kojom sam se uvijek slagao, a i izgled joj je bio prilično lijep. Za svojih 40 godina držala se jako dobro, voljela se jako lijepo oblačiti i dotjerivati. Na kraju razgovora me je pozvala da predvečer navratim na kavu, jer sam joj to obećao još kada je Marina (moja djevojka) odlazila na putovanje. Pristao sam i rekao da ću doći u sedam.

Nešto prije sedam sam krenuo do Marinine kuće i točno na vrijeme sam došao na njena vrata. Pozvonih i Mirjana (Marinina mama) mi otvori. Kada sam je ugledao ostao sam bez teksta. Obukla je vrlo kratku crnu suknjicu koja je vrlo malo pokrivala. Gore je imala vrlo usku i malu majicu te su do izražaja došle njene velike grudi koje su mi još davno zapele za oko, ali to je bila od moje cure mama pa o tome nisam razmišljao na taj način.

– Točno na vrijeme, kako i uvijek stižeš – reče ona.

– Pa ja uvijek volim dolaziti na vrijeme – uzvratih.

– Uđi i raskomoti se.

– Hvala.

Kada sam ušao u dnevnu sobu ostao sam bez riječi. Prozori su bili zamračeni, na stoliću su bile postavljene čaše za vino i boca vina, upaljene svijeće i lagana muzika. Ušla je za mnom i rekla mi da sjednem na trosjed.

– Muž mi je na službenom putu i vraća se tek za dva dana – reče Mirjana.

Nisam stigao ništa ni reći već mi je postavila jedno vrlo neugodno pitanje:

– Seksaš li se ti sa mojom kćerkom?

Marina je bila 18 godina stara cura, zajedno smo već bili 11 mjeseci i jako sam ju volio i prvih 4 mjeseca uopće nismo imali odnose ali sada ih imamo vrlo često i oboje uživamo.

– Pa to … – pokušao sam joj odgovoriti ali sam počeo zamuckivati na što me ona prekinula.

– Nemoj mi lagati jer sam vas čula neku noć dok ste bili kod Marine u sobi, nisam mogla spavati pa sam se prišuljala sobi i kraj vrata sam čula vaše uzdisaje. Dobro meni nije žao zbog toga, ali pazite što radite i u tebe i u nju imam puno povjerenje – rekla je.

– Hvala, pazimo što radimo – odgovorio sam.

– Ma dobro pustimo sada to, da li si ti o meni ikada razmišljao kao o ženi, a ne kao Marininoj mami? – upita me ona.

– Pa gospođo Mirjana…  – počeh joj govoriti.

– Sada samo Mirjana i želim vidjeti kako ševiš moju kćerku, sada na meni, ja sam se već par puta zapitala zašto bi ona mogla uživati s tobom, a ja ne?

Sjela je kraj mene i ruku mi stavila na hlače, a na njima se već mogao vidjeti ocrtani moj nabrekli kar i ne mogu lagati da nisam razmišljao o njoj, o tome kako ju karam, ali mi je bilo jako neugodno priznati. Lagano me poljubila i počela otkopčavati hlače, te sam i ja prihvatio igru i počeo nju milovati. Zavukao sam joj ruku ispod suknje i osjetio njenu lagano dlakavu macu koja je bila slobodna bez gaćica i sva vlažna.

Rating: 4.5/5. From 32 votes.
Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
0
Ostavi svoj komentarx
()
x