Likovna umjetnost u troje

Sreli smo se u likovnoj radionici. Dosla je negdje sredinom tecaja, pomalo sramezljivo usla i pozdravila samo predavaca. Stajala je platno ispred mene i mislio sam u pocetku da me nikada nece primijetiti. Nosila je lezernu odjecu, ispod koje su se jasno nazirale tanga gacice, i nikada nije nosila grudnjak. Volio sam gledati njene guzove i gustu crvenu kosu, tjednima sam drkao i mastao kako svrsavam po njenim ledjima.

Jednog dana okurazio sam se i prisao joj.

– Ja sam Boris.

– Milena, drago mi je

– Vidim ide ti – zapoceo sam neobavezan razgovor nakon kojeg je uslijedio poziv na kavu. Prihvatila je sa smijeskom i tad primjetih da ima prekrasne usne i kurvinjski pogled. Otisli smo do obliznjeg caffea, popili pice i u razgovoru izvrtili sve informativne teme. Na sljedecim satovima pozdravljala je i mene i redovito poslije tecaja odlazila sa mnom u kafic.

– Ja sam David.

– Milena, drago mi je.

– Lijepo slikas. Dobro ti je ispala ta banana.

– Hvala – odgovorila je sa smijeskom.

– Volim to raditi.

– Ja vise volim aktove, nego li mrtvu prirodu. Volim tijela. Recimo volio bih nacrtati tvoj akt, vrlo si lijepa.

Ona se zavodljivo smjeskala, a ja sam kipio od njegove moronske sprehe. Nastavili su pricati i nesto su se hihotali. Od bijesa nisam vise mogao slusati pa sam izasao van zapaliti cigaretu. Nakon desetak minuta kad sam se vratio, shvatio sam da ju je zbario. Govorio joj je sapatom nesto na uho, ona je gledala u mene svojim kurvinjskim pogledom i samo se smjeskala. Potom je sjela na stol na kojem je stajalo voce, skinula hlace i majicu i zauzela polulezecu pozu. Tip je stajao iza platna i pripremao boje.

– Borise, David ce me slikati. Hoces li i ti?

– I ja bi te – rekao sam i mislio sam upravo to, a po njenom smijesku vidio sam da joj nije krivo.

– I David bi me – rekla je u sali.

– Pa, Davide hocemo li je.

Ostavio je boje i prisao. Kurac mi se vec hajducki pobunio. Izvadih ga i ona ga odmah primi u ruke, lizala mi je jaja i lagano se jezikom priblizavala glavicu kojeg potom pohlepno proguta. Pusila je tako dobro, kao da je barem deset godina zaradjivala na tome. Stenjala je, uzivala i gledala me ravno u oci. Tada se ukljucio David, skinuo joj gacice i pohotno stao lizati njenu napaljenu pickicu. U njenim ocima zabljesnula je strast i stane mi ga jos vatrenije sisati. David se sve jace palio. Napokon, njegov je kurac izgubio strpljenje. Izvadio je svoju batinu – uistinu vrijednu zenskog divljenja – rasirio joj noge i stao se trljati o njen klitoris. citav zrak mirisao je na sevu i tempere. Ona se pohotno uvijala i stenjala. Ona se puteno predavala tom uzitku. Nakon njenog zestokog grca David je izvadio svoju batinu i zamjenismo mjesta. Primio sam je za bokove i okrenuo je potrbuske. Stavio sam kitu na njene vlazne guzove i lagano ju palio po drugoj rupi. Gurnuh joj svoju kitu i osjetih lagani otpor – bila je nevina straga. Podigoh je od stola i nabih joj kitu svom snagom u njenu mackicu. I pickica joj je bila savrsena – mokra, vruca i izgleda vjecno spremna. Nabijao sam joj kurac do jaja, pridrzavajuci je za bokove. Ona je u ritmu moje jebacine pusila Davidu. Tada su se njegovi sokovi poceli prelijevati preko njenih culnih usana. Napalih se na to kao zvijer i poceh se jos zesce nabijati u nju, dok se ona grcila i izvijala. Kurac mi je pucao od zadovoljstva i napokon svrsih po njenim ledjima.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx