Varam trudnu ženu i žalim, ali nikad nisam iskusio bolji seks

Muškarac u kasnim tridesetim godinama iskreno je priznao kako vara trudnu ženu. S jedne strane strašno ga peče savjest zbog preljuba, a s druge kaže kako nikad u životu nije iskusio bolji seks kao s kolegicom s radnog mjesta. Ovo je njegova ispovijest:

Gdje početi? U kasnim 30-im godinama sam i u braku četiri godine. Imam ženu svojih godina koja je vjerojatno moj najbolji prijatelj. Imamo tri godine staro dijete i trudna je s drugim. Oženio sam  se s njome jer je bila jedan od mojih najboljih najprisnijih prijatelja i osjećao sam kako će biti dobra žena i majka. Ali, nikad nije bilo vatre u našoj spavaćoj sobi, što je velika razlika u odnosu kako sam živio prije veze s njom. Imamo lijep, udoban život zajedno. Upravo smo kupili našu prvu kuću i zaista imamo jako dobar brak. 

Tijekom posljednjih šest mjeseci puno vremena provodio sam na poslu i počeo sam flertovati s kolegicom nešto starijom od mene i jako nam je zabavno dok smo zajedno. Među nama je od početka vladala jaka seksualna napetost i prije nekoliko mjeseci to se dogodilo i oduševila me je u krevetu. Super nam je i dogovaramo se redovito gdje ćemo se naći nakon posla. Seks s njom je najbolji koji sam imao u svojem životu, a imao sam iskustva sa ženama, čak i onima starijima od 40, pa imam s čime usporediti.

Ja uopće ne znam kako opisati taj seks. Imamo tu kemiju koja je nevjerojatna, a i adrenalin je nevjerojatan. Moja ljubavnica je u odličnoj formi i izgleda fantastično, ona je savršena žena. Ne može biti bolja od toga kakva je. Voli eksperimentirati, nije izvještačena i u krevetu je pomalo luda. Radi mi upravo ono što želim od jedne žene i luda je za mnom, želi da budem sretan i voli mi ugađati. Imali smo i seks u troje prije dva tjedna, s njezinim prijateljem koji voli i muškarce i žene, i bio je to seks na nivou dobrog pornića. Nismo postavljali nikakva pravila i ograničenja. Bilo je odlično. Nadam se kako ćemo to ponoviti.

Ali, u meni postoji i osjećaj koji me spušta na zemlju, to je krivnja koju osjećam prema trudnoj supruzi. Ovo je prvi put da sam prevario svoju ženu i osjećaji u meni se sukobljavaju. S jedne strane imam najbolji seks u životu i odlično se provodim, a s druge mi preljub ne da mira jer sa suprugom čekam drugo dijete. Ponekad padam u iskušenje da napustim suprugu i prepustim se strastima. Razmišljam kako sam se možda malo prerano skrasio i osnovao obitelj. Ipak, imam dijete koje neizmjerno volim, a i drugo stiže sljedećeg mjeseca, i mislim da bi mi strašno nedostajali. Uz to sa suprugom imam savršen obiteljski život, jako smo slični i teško bi mi bilo tome okrenuti leđa, napisao je na portalu Reddit.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
1 Komentar
Stari
Novi Ocjeni
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Dr no
Dr no
Guest
27. svibnja 2021. 15:58

Ostavi nju i posveti se trudnoj zeni bre

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
1
0
Ostavi svoj komentarx