Mala garavuša

Već se nekoliko mjeseci dopisujem sa jednom malom garavušom koju poznam već sigurnih 30 i kusur godina. Izlazili smo na ista mjesta, u iste kafiće i iste diskoteke.

Jednom prilikom smo se malo spetljali u mojem autu, a to je završilo samo pipkanjem njenih sisa i ljubljenjem. Ništa više od toga se nije desilo.

Ove godine mi je čestitala rođendan i od tada smo svakodnevno u kontaktu. Ispočetka je počelo običnim porukama i zajebancijom, da bi kasnije preraslo u erotsko dopisivanje, a zatim i u erotski chat. Znali smo provest po nekoliko sati gledajući svatko svoj mobitel i napaljivali se međusobno.

Podignula bi svoju majicu i stiskala bi si sise. Zatim bi prstima kružila po bradavicama koje bi rasle i ukrućivale se. Ja sam drkao kurac i snimao, dok bi ona milovala svoju pičku i trljala si klitić. Jedini problem zašto se nismo mogli vidjet i poseksat se je bio njen muž i kilometri koji su nas dijelili.

Njen muž je bio danguba teška. Povremeno bi si našao neki posao, ali odmah zatim bi istom tom poslu tražio mane i gledao kako će dat otkaz. Izvlačio se da nema dovoljno vremena za učenje pošto je upisao neki fax.

A kod mene je bio problem što sam radio u inozemstvu i do nje me je dijelilo oko 700km.

Poslije jedne večeri i našeg virtualnog sexa, te skupljenih dovoljno informacija, odlučio sam se na jedan suludi korak. Moja garavuša mi je rekla da joj muž sutra ima predavanja od 8-14h.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx