Već sam duže vrijeme jebao i Robertu i njenu mamu ali jedna za drugu nisu znale. Mislio sam da se to nikad neće saznat, ali jednog dana sam primio šokantnu poruku na mobitel

“svinjo jedna muška. Kako si mi to mogao napravit. Molila sam te da mi kćer ne diraš. Ne javljaj mi se više i ne prilazi Roberti nikad više jer ćeš imat problema sa mnom“.


Pošto sam oženjen nisam htio baš toliko riskirat. Jednostavno nisam htio ništa poduzimat.

Mjeseci su prolazili i nitko se nikom nije javljao. Prije par dana sam dobio sa meni nepoznatog broja poruku

“Slavonac šta ima novog kod tebe. Kako živiš“.

Pošto nisam znao s kim razgovaram napisao sam “Nema ništa posebnog i sasvim dobro živim. A koga to zanima“. Uslijedio je drugi šok.


“Dopisuješ se sa Robertinom mamom tj.starkom. Ako se više ne ljutiš daj dođi do mene jer bi voljela s tobom nešto ozbiljno razgovarat“.

Jednostavno nisam znao šta da joj odgovorim. “Doći ću oko 18h.Kratko sam napisao“.

Došavši u dogovoreno vrijeme Roberta mi je otvorila vrata. Samo je tiho rekla „bok“.

Ušao sam u dnevni boravak a starka (kako sam ju ja nazivao) je sjedila za stolom i pušila cigaretu. Pozdravio sam je te sjeo u fotelju koja je bila nasuprot. Roberta me je pitala dali sam za pivo ili sok. Pogledao sam ju i odgovorio da može pivo. Donijela mi je pivo i sjela na kauč. Tada me je starka upitala

„čujem da je moj zet bio kod tebe i tražio da mu posudiš neke novce. Dali je to istina, ispalila je ko iz topa“.


Da istina je i još je tražio da mu budem jamac za neki kredit. Odbio sam ga u oba slučaja.

Roberta je samo rukama pokrila lice te nešto promumljala i ustala se, te izašla iz sobe. Starka i ja smo još neko vrijeme razgovarali o tome kako joj se zet zadužio na milion strana i da je samo vrijeme u pitanju kada će ga netko polomit od batina, te da se Roberta boji za svoju i sinovu sigurnost.

Tada me je pitala kako se živi u Slavoniji, šta se tamo dešava. Kada sam joj htio odgovorit, Roberta se pojavila na vratima u razvezanom kućnom ogrtaču ispod kojeg je imala crne gaćice i grudnjak.


Ostao sam bez daha i u šoku. Pogledao sam u starku a ona se samo nasmijala i pitala „ i onda slavonac, jel imam lijepu kćer“.

Samo sam uspio izgovorit „uhhh jako“.

Kako su fotelje bile visoke i široke kleknula je u fotelju i sjela mi na kurac. Dlanovima me je uhvatila za obraze i poljubila me u usta. Stavio sam joj ruke na njene prelijepe velike sise i stiskao ih preko grudnjaka. Roberta je nakon par sekundi odmaknula svoje usne sa mojih te svukla ogrtač sa sebe i otkopčala grudnjak. Rukama sam joj povukao naramenice grudnjaka i bacio ga na pod.

Mijesio sam joj sise a prstima sam joj stiskao poprilično velike bradavice. Povukao sam ju i počeo joj lizat i cuclat bradavice. Znao sam kako voli pa sam joj palucao jezikom po bradavicama a ona mi je još više nabijala sise u usta i počela ispuštat višak uzbuđenja kroz nos i usta.

Tada sam osjetio da je spustila ruke i da mi otkopčava hlače. Sišla sa mene, kleknula na pod i svlačila mi hlače i gače. Pogledao sam starku a ona se samo široko smiješila te si sa desnom rukom gnječila sise preko majice a sa lijevom kružila po pici ali preko hlačica te pitala

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Komentiraj