Moja sestra Suzana – IX dio

Nakon što smo prošli prvi šok uzrokovan time da je neko treći otkrio našu incestuoznu, razvratnu tajnu uhvativši nas na djelu, Suzana i ja smo se malo smirili gotovo sretni što je to bila Zvjezdana, moja prva ljubavnica i sestrina povremena lezbo-partnerica. Dakle, čak i nije bilo neke štete. A imali smo paklenu sreću što na nesmotreno ostavljenoj liniji nije bila npr. mama ili neko sasvim stran.

Moja sestra Suzana *INCEST* – VIII dio

Da, imali smo povremeno običaj igrati se takvih igara. Ako bi nazvao stari ili mama, a ja se javim, Suzana mi je prilazila i otkopčavala šlic i počinjala felacio najžešće što je mogla. I ja sam tako na iskušenjima morao obaviti razgovor sa mamom, a da ona ništa ne primijeti. Suzani je bilo i gore. Mama je s njom voljela voditi duge, beskonačne razgovore, za vrijeme kojih bih je skinuo do gola. Lizao joj picu, šupak, trpao joj kurac i tucao je čak i svršavao, a ona se morala suzdržavati i onda na koncu izmišljati neki razlog da završi razgovor, prekine liniju i gromoglasno svrši.
Ovaj puta, razgovarajući sa Zvjezdanom napravila je kardinalnu grešku i prijateljica nas je razotkrila. Sad je trebalo odobrovoljiti je i «kupiti» njeno ćutanje. Ali vrlo brzo se ispostavilo da je Zvjezdana savršen partner za čuvanje ove porodične tajne.
Pružio sam i njoj čašu, svima natočio vino i ubrzo se nađosmo svo troje u krevetu. Seka i ja već goli, a Zveky se razodjenula u nekakav body koji je držao njene raskošne obline i sisetine na okupu.

«OK… ne brinite golubići» reče Zveky «odavno sam sumnjala da se ovo događa… Stara, vidim da si redovno održavana, a ne viđam ti ljubavnike osim onih rijetkih alibi-naivaca. A tebi sam mali odavno govorila kako trebaš pojebati ovako dobru žensku koja ti je tu pred nosom bez obzira što ti je sestra. Jel’ tako ?»
Da bilo je. Još dok sam od nje učio prve krevetske vještine, Zvjezdana me ubjeđivala da pokušam opaliti sestru i da se ne osvrćem na zabrane i društvene norme.

«Ovakvu žensku ne smiješ propustiti… sex je sex, guza je guza… sisa je sisa… a kod Suzane je to sve najbolje u gradu… zar ne!?» reče Zvjezdana zavodljivo i uhvati moju sestru za sisu, primaknu se i pohotno uvuče njenu veliku bradavicu u usta. Suzy se nije opirala. Bez riječi me pogledala poluzatvorenim pogledom, koji je značio da je opet napaljena, i lagano, gotovo instiktivno raširila noge dopuštajući da joj Zvjezdana zavuče prste među usmine. U tom trenutku kurac mi se digao i bio sam spreman za petu rundu sa dvije napaljene, pijane sisate fukse.

«Nastavljamo tulum, a…» reče Zvjezdana opazivši moju erekciju.

«OK… samo se sad moramo dobro organizirati… Suzy… jesi li već iscijedila maloga…. hoćemo li imati od njega koristi ili ćemo morati nas dvije… sve same, ha?»

«Mmmmmm…. znaš da je dobar… tri sata me guli…. četiri puta me hranio spermom izravno u grlo… ali može on još… ma dođi ti meni, poželjela sam i tebe. A i braco je zaslužio neku novu predstavu.» reče sestra hvatajući se u zagrljaj sa Zvjezdanom. Kurac samo što mi nije eksplodirao od erekcije, a želje i ideje su navirale pretičući jedna drugu.

«Hej, hej… otkad ste vi tople sestre ?» upitah iako sam znao da je Suzana oduvijek voljela i curice. Još otkako je sa malom Njemicom Gertrudom otkrila čari orgazma. Nabrzinu mi objasniše kako su njih dvije nekad davno same gledale nekakve porniće gdje su se cure žestoko lizale i tako narajcane istovremeno pomislile

«zašto mi to ne bismo probale, umjesto da gledamo druge?»

A Suzana je bila već iskusna lizačica, začas je osvojila pomamnu nimfu Zvjezdanu te su povremeno, između raznih muškaraca, seksualni život zaslađivale lezbo-seansama. Bila je to još jedna Suzanina tajna.
A sad pred mojim očima, njih dvije su već bile u pozi 69. Zvjezdana je odozgo najahala na sestrino lice i već se ritmično kretala po njenom jeziku, a istovremeno je već u prijateljicu gurala tri-četiri prsta ližući joj klitoris. Obje su sve glasnije dahtale, a meni su kratko dobacile…. «Ti ga stavi gdje god kojoj hoćeš….» i zaronile u međunožja.
Drkao sam lagano i posmatrao prizor dva divna ženska tijela u zanosu i odlučio polagano probati od svega po malo. Prvo sam kleknuo Suzani među noge i kucnuo glavićem Zvjezdanu po glavi da obrati pažnju na mene. Podigla je glavu i vidjeh da je već zabila četiri prsta u sekinu pizdi i da ih vješto vrti, a palcem je rajca po klitu.

«Uzmi ga u usta !» rekoh joj bespogovornim tonom, uhvatih je za kosu i gurnuh joj kurac u usta. Spremo je dočekala. Radio sam polako, unutra-van i svakim ubodom gurao ga dublje da bi Zvjezdana u jednom momentu uhvatila za korjen kurca, izvukla ga i kratko rekla…

«Ne do jaja u grlo…. to može samo tvoja sestra…» i opet ga progutala. Kad sam osjetio da ću svršiti, izvadih ga i kratko joj rekoh da ga stavi u Suzaninu pizdu. Zvjezdana je bila vješta… Već je radila perverzije na sex-partijima i spremno ga dohvati i uvede u sestru. Suzana samo zamumla ispod nje zagušena usminama i čupercima Zvjezdanine pičke koji su joj ispunjavali usta. Sa dva-tri uboda. Sasvim uđoh u sestru i nastavih se snažno zabijati. Zvjezdana je kao omađijana gledala taj prizor što joj se odvijao ispred nosa. Moj kurac ulazi-izlazi iz sestre. Shvatih da je upravo to napaljuje…

Stranice: 1 -- 2

Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare