web hit counter

Napunio me na prevaru

Solo sam. Majka malog djeteta. Ponekad se viđam s dečkom svojih godina. Nismo u vezi ili ništa, samo povremeni sex. Navečer, kada mali zaspe i on može. Paše mi sex s njim, ali bi češće, više i bez kondoma. On neće bez, boji se trudnoće. A ja bih više od povremene jebaljke. Prekidali smo odnos više puta, ali uvijek bi se opet jebali. Opet se javio. Rekla sam mu da neću sex. Bilo mu je ok. Popio bi prijateljsko pivo. Nisam htjela. Ponudio je da popušimo nešto. To volim. A i nestajalo mi trave Prihvatila sam piće i nešto da popušimo, ali bez sexa. Rekao je ok. Donest će koje pivo i trave kad mali zaspi.

Došao je kao i uvijek, kratke hlače i kratka majica. Ja sam imala donji dio trenirke i majicu bez grudnjaka. Nemam velike sise pa se nije vidjelo toliko. Sjedili smo na kauču. Sjeo je blizu mene. Malo sam se odmakla. Popili smo po pivo, popušili po dvije i pričali. Trava me malo napali, ali ne bih se opet jebala samo za večer. Večer je odmicala. Opet se kao neprimjetno približio. Nisam više imala kamo. Builo mi je malo neugodno, ali nisam kamo. U jednom je trenu spustio ruku na moje bedro i nastavio pričati. Protrnula sam, ali nisam ništa napravila. Već sam bila malo . Ali neću se opet jebat s njim. Barem ne s kondomom. Nisam znala što ću.

Počeo mi je maziti bedro. Pravila sam se da ne vidim i nastavili pričati o glupostima. Navlažila sam se. Trudila sam se prikriti.

U jednom trenu je pomaknuo ruku i prstom mi prešao preko pičke, preko trenirke. Tako je pasalo… Htjela bi ga u sebi. Ali ne po njegovim pravilima. Ubrzo je sa četri prsta mi trljao pičku preko trenirke. zavalila sam se i opustila. Nismo više pričali. Znala sam da ćemo se .

Gurnuo mi je ruku u gaćice. Osjetio je koliko sam vlažna. Trljao mi je pičkicu i klit. Malo gurao vrh prsta. Lagano sam stenjala. Jedinim potezim mi je svukao i trenirku i gaće. Dopustila sam. Mazio mi je pičku. Uhvatila sam ga za kurac. Malo mjesila preko hlača, a onda raskopčala mu hlače, izvukla ga i lagano drkala. Bio je tako tvrd i topao. Bio bi savršen u meni.

Sjela sam mu u krilo. Lagano držala kurac i trljala ga o pičku. Malo o ulaz. Pasalo mu je. I meni. Malo sam mu drkala, malo ga trljala o pičku. Hoće li me jebat bez kondoma? Osjetila sam koliko je napaljen, tvrd. Pojavila mu se kapljica na glaviću. Mmmm prvi trag sperme. Pravila sam se da ne primječujem. Još sam mu malo drkala da iscjedim više iz njega. Dilema je bila u glavi. Obrisati ili se nabiti na njega takvog. Uvela sam ga u sebe i počela . Pasalo mu je. Znali smo tako i prije malo. Nadala sam se da ćemo sada duže. Tako je pasao tvrdi topli kurac u meni. Probijao se kroz mene vlažnu. Osjećala sam svaki njegov milimetar. Nabijala sam se lagano pa sve jaće i stenjala. Ne preglasno da ne probudim malog. Kad sam se nabila skinuo mi je majicu i sad mi je mjesio sise. Tako je pasalo. A onda je rekao da stavimo kondom. U sebu sam ludila ali ću se izjebat do kraja. Smislit ću nešto. Sjedilasam mu na kurcu dok je vadio kondom iz hlaća. Skinula sam se da ga stavi. Prevalio me na kauč, raširio mi noge i zabio se.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx