Mala rođaka Lila

Taman posla, samo se ti šminkaj, i ja ću biti gotov za par minuta, odgovorih.

Razmišljao sam u tom momentu, da li da nešto pokušam, da joj se približim sa dignutom karom. Međutim, odustao sam. Pomislih, nemoj da kvariš, ima vremena za jebačinu i to onu pravu. Pošto je već bila toliko opuštena i na svaki moj „test“ reagovala je baš onako kako sam ja želo, znao sam da će taj vikend na Zlatiboru biti za pamćenje.

Tog prepodneva, sve do ručka smo bili zauzeti. Odražo sam dva vezana predavanja od po sat i po – o političkoj manipulaciji i javnom nastupu. Grupa je bila izuzetno dobra. Mladi ljudi iz svih delova Srbije, puni želje da nauče nešto novo. Zaista sam bio zadovoljan, a i oni su. To se moglo videti, na osnovu posvećene pažnje koju su imali za vreme predavanja.

Negde oko 13:30 sati rekao sam polaznicima da mogu sada do svojih soba, da se malo osveže i da ručak počinje u 14:00 sati. Gospodo, sa radom nastavljamo u 15:30, nemojte da kasnite molim Vas – rekao sam kratko i uputio se ka stolu gde je sedela Lili.

Hoćemo i mi malo da se odmorimo, upitala me je. Rekao sam naravno. Idemo da se presvučem, ne mogu više u ovim cipelama i kravati. Guši me.

Ušli smo u apratman, ja sam sa vrata krenuo da skidam odeću sa sebe. Upitala me je, jel sad imam malo vremena da se bućnem u ovaj prelepi đakuzi. Nasmejao se i potvrdno klimnuo glavom, a onda i dodao, može, ali hoću i ja. To je kada za dve osobe. One je kratko odgovorila – nema problema.

Ona je jednim potezom skinula košulicu, a drugim usku suknjicu i ostala u donjem vešu. Crnom brusu i crnim tangama. Ja sam spremna – rekla je i otrčala u kupatilo.

Razmišljao sam da li da odmah skinem i bokserice, ipak sam odustao. Hteo sam da uživam u ovom trenutku, a ne da se odmah bacim na nju. Uključila je mehuriće na najače i kadica je bila prilično bučna. Prišao sam displeju, malo pojačao temperaturu vode i smanjio kompresor koji je stvarao mehuriće. Smanjila se buka.

Ušao sam polako i legao sa desne strane, dok je ona već bila na stomaku i lagano se brčkala na levoj strani. Upitao sam je, da li joj se sviđa, da se nije slučajno pokajala zato što je pošla samnom na put. Rekla je, ja bih se opasno naljutima na tebe čika Stevo da me nisi poveo. I krenula da me poljubi u obraz u znak zahvalnosti. Nisam mogao više da izdržim. Okrenuo sam glavu ka njoj i taj poljubac zahvalnosti, umesto da završi na mom levom obrazu, završio je na usnama. Uhvatio sam je za glavu i krenuo strastveno da je ljubim. Malo je trzala glavom unazad, pokušavajuću da prekine poljubac, ali nije uspela da se izvuče. Stegao sam je prilično jako.

Posle 20-ak sekundi ljubljenja, pustio sam je. Držala je rukom svoje usne i zbunjeno upitala me je – šta bi ovo čika Stevo? Kako bre lutko šta bi? Da li bilo koje muško može da bude pribran pored tebe takve, pa još si skoro gola, sva mokra, tako jebozovna… Jel trebam da se izvinim – upitao sam je ozbiljno.

Rating: 4.5/5. From 27 votes.
Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
0
Ostavi svoj komentarx
()
x