Mali sad će tebe tvoja Adila da nauči

Vec duže vrijeme čitam ovaj sajt, i mnoge priče me pale, a najviše one gdje mlađi momci imaju seks sa starijim ženama. Nakon dugo dvoumljenja i ja odlučih da napišem svoju priču.

Živim u malom mjestu u Bosni i Hercegovini, gdje se svi međusobno znaju i teško je nešto sakriti, jer se sve brzo proširi po cijelom selu. U mojoj ulici, sa mužem živi jedna, ne baš puno starija žena, ali ipak nekih 15 godina starija od mene. U to vrijeme imao sam 18 godina, a ona otprilike 33. Vrlo rano sam počeo drkati, a najviše su me palile žene starije od mene, kao što sam već pomenuo.

U to vrijeme najviše sam se počeo paliti i drkati na tu moju komšinicu, inače su je zvali Adila. Muž joj je većinu vremena bio odsutan od kuće, gotovo nikako ga nije bilo, i vjerovatno je većinu vremena provodila sama u kući. Pretpostavio sam da baš i nemaju neki ljubavni i seksualni život, što me je još više palilo. Adila se družila sa mojom mamom, i ostalom „klapom“, koje su često dolazile, kod nas u kuću i tračale o nepotrebnim stvarima.

Adila je bila malo visočija žena, imala je odličnu guzu, i sise srednje veličine (otprilike 3-4). Često sam neprimjetno pokušavao slikavati njene obline, da bi kasnije drkao gledajući te slike. Iz dana u dan sve me više palila moja komšinica Adila.

Jednog dana vrijeme je bilo jako oblačno, i oluja se izgleda spremala, a ja sam morao do trgovine, da kupim neke spojnice za vodu. Trgovina je bila udaljena oko 1 Km od moje kuće. Vraćajući se iz trgovine ispred sebe sam ugledao svoju komšinicu. Nosila je neke kese, i bila u žurbi, vjerovatno da stigne kući prije kiše. Malo sam išao iza nje i uživao gledajući kako njiše kukovima, i vrti guzom, stisnutoj u uskoj trenerci. Okrenula se, vjerovatno onako bezze, i ugledala me. Osmijehnu se i pozdravi me. Ponudih joj da joj pomognem oko kesa, sto je ona prihvatila, te nastavismo put zajedno. U međuvremenu kiša je već počela prokapati, a mi smo već bili blizu njene kuće, ona reče da svratim kod nje i sačekam da prestane kiša pa da produžim do svoje kuće. Meni bi drago i ja rekoh „Može“. Tad se nešto probudi u meni i odlučio sam da pokušam nešto, pa šta bude.

Stigosmo pred njenu kuću, ona otključa i uđosmo unutra. Stvarno prelijepo je bilo u kući. Ostavili smo kese u kuhinju, i ona mi reče da sjedemo u dnevni boravak i ponudi me sokom. Sjedili smo i razgovarali.

Pitao sam je gdje joj je muž,
Ona: „Ma znaš da ga nikad nema kod kuće, ni sama ne znam gdje je.“.
Ja: „pa šta radiš po cijeli dan, ako njega nema nikad, jel ti nedostaje, kako ti to izdržiš?“,
Ona: „ma izdržim nekako, bolje mi je kad ga nema, jer je ionako uvjek pijan“.
Onda me upita: „A ti, imaš li curu?“, ja stidno rekoh da nemam, i da nikad nisam imao curu.

Ona: „pa kako da nemaš curu, ti si stvarno lijep i zgodan momak?“.
Ja: „pa neznam“
Ona: „jesil ikad imao ono… znas, odnos s nekom curom?“
Ja: „nisam, sve što znam vidio sam u ONIM filmovima“, a porniće sam stvarno previše gledao.
Ona: „pa ja sam primjetila da ti se pantalone napušu kad god sam došla kod tvoje mame na kafu, mislim da te palim, ha mali? I onda kad si me slikao, hahaha, i to si providno uradio.“

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx