Jutarnji seks – idealan početak dana

Očekuje vas još jedan naporan i dosadan radni dan, budite se ranije nego inače i ne znate što biste sa sobom… Priuštite dragom, a i sebi, igricu među plahtama od koje ćete cijeli dan imati osmijeh na licu

Da bi vam to u potpunosti uspjelo, morate pripaziti na neke sitnice:

– Znate onaj osjećaj kad se ujutro probudite pa ne možete podnijeti ustajali zadah? Nemojte riskirati pa prije jutarnjeg seksa obavezno odšećite u kupaonicu i operite zube!

– Dignite rolete, razmaknite zastore (naravno, pripazite da susjedi ne mogu vidjeti što se događa u sobi) i uživajte u pogledu na golo tijelo – vaše i njegovo. Naime, istraživanja tvrde da smo, poput muškaraca, vizualni tipovi.

– U akciju krenite prije nego što se vaš pastuh istušira! Naime, prirodni miris koji nosi ispod pazuha može vam znatno povećati libido.

– Ako vaš dragi nije jutarnji tip i ne voli tjelovježbu u ranu zoru, izaberite najudobniji mogući položaj, primjerice položaj žlice. Tako se neće morati previše umarati, a vi ćete maksimalno uživati.

– Budite spremni na seks na brzaka. Zašto? I sami znate da bi vam ujutro uvijek dobro došla koja minuta vremena više – da se istuširate, odlučite što odjenuti, nešto pojedete, popijete kavu… A sad još “morate” ubaciti i seks!

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx