Mama, ćale i ja na svadbi – 1 dio

Keva i ćale su se celo jutro svađali. Prije polaska na svadbu ustanovilo se da naš automobil ne mrda s mesta. Preko noći mu se ispraznio akumulator. Za sat vremena trebali smo da budemo u crkvi Svetog Nikole gde se venčavala kćer mamine najbolje prijateljice Radmile Ružić. Ćale je jedva pristao da je prati, nakon što mu je stara po hiljaditi put zapretila razvodom. Ne znam iz kog razloga sam i ja odlučio da idem s njima, valjda zato jer je keva obukla tesnu, jarkocrvenu haljinu s dubokim dekolteom, do pucanja zategnutu na obilatoj guzici i bokovima. Znao sam da će mnogi na svadbi da pilje u njene ogromne sise i mesnatu guzicu, i da ću moći da je zamišljam s tipovima, što je u poslednje vreme postala moja opsesija. Skrivao sam taj fetiš od svih, naročito od mog društva sa ćoška. To je bio i razlog zašto poslednjih godina nisam odlazio na letovanje s društvom, nego s roditeljima u Tursku. Mamino raskošno telo koje se preleva iz bikinija I pohlepne oči stranaca koje pasu po njoj, ćaletu pred nosom. Privlačila je svojim prebujnim telom, glasnim opscenim smehom, samouverenim kretnjama iskusne žene koja zna kakvim adutima raspolaže i da tipove pretvara u decu. Celom pojavom je davala do znanja muškarcima da se oko nje isplati potruditi… Siroti ćale kao da je godinama propuštao da vidi sve te znakove neverstva.

Voleo sam da je uhodim dok flertuje. U Turskoj su je muškarci startovali čim bi se pojavila sama na plaži. Izazivala je pozornost svojim nesvakidašnje bujnim telom i plavom pundžom. Bog je, za razliku od oblina, nije toliko obdario kosom, zato je tanke pramenove najčešće vezala u rep ili u pundžu. Uživala je u pažnji mlađih mišićavih tipova. Bili su to najčešće „maseri“. Saletali su je na lošem engleskom ne skidajući pogleda s njenih dojki i time otkrivali pravi predmet njihovog interesovanja. Promatrao sam to sa strane. Čekali su da mama ostane sama da joj priđu i ponude usluge masaže. Ja bih se povlačio uz neki izgovor, ali tek toliko da se pomerim dovoljno blizu i nastavim da promatram… Nije odbijala njihova udvaranja iako je jedva natucala par reči engleskog. Osmehivala im se ili glasno cerekala ispod sunčanih naočala, što bi ih redovito raspaljivalo. Nakon nekog vremena dopuštala bi da joj razmažu ulje za sunčanje po ledjima i ramenima dok ona opušteno leži na peškiru. Posmatrao sam kako im ruke klize po maminom telu kao da je miluju.

Povremeno bi joj šakama zalazili ispod pazuha odakle su njene grudi kuljale poput naduvanih mehova. S vremena na vreme, tobože usput, podvlačili su ruke dublje i nastavili da pričaju s kevom kao da im šake nisu pune njenih sisetina. Bio je to prizor za bogove! Ukoliko bi joj se maser svideo, blago bi se oslanila na laktove odižući golema prsa od tla, kako bi ostavila više mesta za njegove ruke. Mama je, ovisno o raspoloženju znala i prekinuti igru hladnom gestom koja je davala do znanja da je sada dosta. Pogled ispod sunčanih naočala uvek joj je bio usmeren prema puteljku koji je vodio do hotela, odakle je mogao doći ćale. Niko u blizini nije smatrao da se događa nešto neprilično jer su na plaži mnogi mladići masirali žene. Gledao sam Turke kako s požudnom grimasom oberučke mese mamine grudi ispod raskopčanog prsluka . Bili su vešti i očito istrenirani za ovakve situacije, a mamina vimena teška, privlačna i klizava od ulja. Bili su to vrhunci moga letovanja, koje sam posle evocirao u bezbroj drkanja.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx