Slučajno sa mamom – Prvi deo

Ovo je 1 dio od 2 u seriji Slučajno sa mamom

SLUČAJNO SA MAMOM – prvi deo-

Dogadjaji koji cu Vam opisati odigrali su se davne 1988 godine, na putu do Crnog mora.

Tih godina porodice su na daleka putovanja ka moru putovale I vozovima tacnije kuset ili ti spavacim vagonima u kojima je moglo da se I spava jer svaki kupe ima tri kreveta.Moja cetvoroclana porodica ,cale,keva,ja i mladji brat krenuli smo tog vrelog julskog dana ka Beogradskoj zeleznickoj stanici kako bi se ukrcali na put do Crnog mora, ka gradu Varna.

Put je trebao po proceni caleta da traje oko dan ipo .Moj cale inace privatni preduzetnik visok debeo nezgrapan covek, nosio je dva velika kufera,dok je moja keva vitka i prelepa učiteljica u osnovnoj skoli, nosila dve omanje torbice.Ja takodje jednu veliku torbu. Moj sedam godina mladji brat je nosio suncobran i loptu .

Ukrcavanje u spavaci vagon je sam po sebi bio dogadjaj jer sam se tada prvi put vozio ovakvim prevozom.Sve u njemu tesno i malo od kreveta do improvizovanog umivaonika i jos manjeg stocica ispod prozora kupea.Dolnji krevet najveci pripao je kevi i caletu ,srednji meni, a onaj na vrhu mom bratu.Meni je bas bilo simpaticno i cudno kako ce se cale i keva smestiti u ovom prvom jer cale je ko sto rekoh bio jako debeo covek.

Krenuli smo oko 17 sati i polako kroz Srbiju za Bugarsku.


Nakon svega pola sata cale mi predlaze da odemo do vagon restorana da pojedemo nesta i popijemo.Brat i keva nisu hteli da izlaze iz kupea pa smo samo ja i cale krenuli.Nakon obimne vecere cale je nastavio sa vinom ne zureci jer mu se nije islo nazad u tesno kupe.Ja sam se iskreno malo dosadjivao sa njim, ali nisam hteo da ga ostavljam samog.Boca po boca, prica po prica i eto caleta vec debelo pijanog.

Negde oko 11 sati jedva ga ubedih da krenemo na spavanje.Usput me je zamolio da se zamenimo oko spavanja pa da on spava u mom krevetu ,a da ja legnem kod majke jer sam tanji i bice taman dovoljno mesta za nas dvoje na prvom krevetu.

Naravno nisam hteo da se ubedjujem sa njim pa sam pristao.Pred vratima me je tiho zamolio i da ga poguram kada se bude peo jer ne moze sam i sve to da uradimo tiho jer ne zeli da ga keva vidi pijanog.Sve sam uradio kako je zahtevao.Kada je legao odmah u roku od 5 minuta je već spavao jer je poceo da hrce.Ja sam se polako skinuo samu u bokserice i legao pored keve na bok jer i pored toga sto smo oboje bili vitki nije bilo bas komotan lezaj.


Zvuk voza po pruzi i lokomotive nije mi davalo da se uspavam jer nisam navikao na ovakav zvuk.Nakon jedno pola sata keva se je mrdnula namestajuci se u njoj zgodniji polozaj i odjednom ja osetih kako mi njena guza dolazi u kontakt sa mojim preponama ,tacnije njeno dupence se zalepilo direktno na moju batinu koja iskreno do tada nije reagovala ,ali sam osecaj njene guze je poceo da stvara dozu uzbudjenja kod mene.Posto nisam mogao da se udaljim jer bih pao sa kreveta ostao sam u tom polozaju.Na zalost moj drug se sve vise budio i krutio, a ja nisam mogao nista da preduzmem, a da to izbegnem.


Da stvar bude jos gora, keva se je dva tri puta i promeskoljila i jos lepse smestila u mom krilu ,tacnije moja batina je jos lepse usla u njen procep guze.

NastavciSlučajno sa mamom – Drugi deo >>
Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
6 Komentari
Stari
Novi Ocjeni
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Bogdan
Bogdan
Guest
21. rujna 2023. 12:46

Kad ce nastavak??

SMZ
SMZ
Guest
Reply to  Bogdan
21. rujna 2023. 19:05

Za neki dan

Gaga
Gaga
Guest
Reply to  SMZ
22. siječnja 2024. 12:41

Prvi put slucajno ili kao slucajno poslije namjerno

Gaga
Gaga
Guest
Reply to  smz
24. siječnja 2024. 08:38

U pravu si tako sam ja sa tatom a oboje zeljeli

Miki
Miki
Guest
Reply to  Gaga
24. siječnja 2024. 21:18

Zakon si

6
0
Ostavi svoj komentarx