Žigolo ili kako sam postao muška prostitutka

Početkom devedesetih godina prošlog stoljeća mnogi odlazili koji su imali priliku tako i ja tada dvadesetpetogodišnjak želio sam da živim jebo sve ono što se dešavalo odoh ja daleko negdje u normalu.

Nije bilo lako to ostvarit ali uspio sam (kako sam uspio to je neka druga priča i nije za ovdje) uspio sam se dokopati Münchena.

Stigao sam u jutranjim satima treblao je da me dočeka tetka (jel a tko nema tetku u Münchenu) odmah problem nigdje nikoga da me čeka aj reko pa sigurno se umorili čekajuć jer autobus je kasnio dobrih 7-8 sati pa mislim doći će već netko , od uzbuđenja nisam ni umor osjećao razgledao sam okolo ali uglavnom samo oko stanice nisam išao daleko da se ne izgubim.

Negdje oko devet sati priđe meni jedna gospođa ,jeste li vi mladiću Mirko da odgovorih brzo .

Ja sam Jaca prijateljica tvoje tetke ona nije mogla da dođe pa me zamolila da ja dođem po tebe.

Pao mi je sa srca cijeli Triglav jer biti sam u tuđem svijetu gdje ne poznaš nikoga već je pomalo postajalo zajebano.

Povela me sa sobom u njen stan rekla je bit ću kod nje dok tetka ne dođe po mene.

Kada smo stigli upitala je dali sam žedan gladan uh oboje sam .

Kada sam ugasio žeđ i napunio stomak malo se opustio pogledao sam malo po stanu a bogami i po mojoj domaćici bila je jako uredna duga kestenjasta kosa naglašen struk lijepa guza istaknute grudi za svoje godine poslije sam saznao da ima 43 god bila je vrh.

Neko vrijeme ostao sam sam u stanu Jaca je morala poslovno izaći gledao tv mada nisam kontao ni jedne malo spavao i čekao da tetka dođe po mene.

Pred veče se vratila moja domaćica a tako nekako je trebalo i tetka da dođe nedugo zatim je zazvonio telefon bila je to tetka opet je bila spriječena da dođe pa je zamolila Jacu da prenoćim kod nje.

Nevoljko je pristala prespavao sam prvu noć u Münchenu na trosjedu u dnevnoj sobi tetkine prijateljice.

Sutra dan Jaca je rano otišla dosađivao sam se sam u stanu dok se nije vratila moja domaćica.

Kada je stigla rekla je da se spakujem idemo do njene prijateljice švabice koja će mi dati smještaj jer kod nje ne mogu ostati a tetke opet nema jbg najgore sa svojim pomislih.

Došli smo kod Frau Elze Jacine prijateljice koja mi je bila spremna pomoći dati mi smještaj a da joj ja u zamjenu pomognem u nekim njenim malim poslićima ,pristao sam a i šta bih drugo.

Sobica u potkrovlju je bila fina ništa mi više nije ni trebalo a kako sam bez love bolje nisam  ni mogao priuštiti.

Frau Elza me vodila sa sobom da joj pomažem u kupovini i to je u početku bio sav posao koji sam obavljao a za uzvrat sam imao i smještaj i hranu.

Nakon nekih dvadesetak dana provedenih kod Frau Elze posjetila me Jaca .

Kako si Mirko (ops nisam vam se predstavio zovem se Mirko) dobro je samo malo dosadno a valjalo bi neka posla da nađem ovako sam na tuđoj grbači a nisam baš tako navikao.

Ma ne brini za to bit će već nešto, nego pozvana sam večeras kod Frau Elze u goste pa mi reče da i tebi javim da budeš sa nama,pristao sam šta bih drugo.

Tu veče kod Elze bila je i treća žena Frau Bruna bilo je veselo koliko sam uspio pohvatat njihovu priču pijuckao se viski i čavrljalo ja sam se trudio uhvatiti po neku često sam pitao

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx