Mokra Je momci, jebimo Je -X dio

Nakon neuspješnog izleta s kojeg su se vratile frustrirane, povrijeđene i seksualno nezadovoljene tri prijateljice su se vratile svakodnevnim obvezama. Život je opet krenuo svojim ustaljenim tijekom.

Mokra Je momci, Jebimo Je – IX dio

Sanja je glumila dobru ženicu koja je sve na svijetu spremna učiniti za mene. Znao sam da glumi i zato sam izbjegavao svaki seksualni kontakt s njom što je nju dodatno frustriralo, bila je nervozna i dekoncentrirana pri obavljanju svakodnevnih rutinskih poslova. Znao sam da će uskoro nešto morati poduzeti jer bez kurca neće moći dugo izdržati. Kao i obično nisam se prevario. Najavila mi je da će se „babinjak“ po običaju sastati u petak.
„Bit će mi drago vidjeti vas opet zajedno“ – odgovorio sam smiješeći se.

Sanja je znala da ih ja nikada ne ometam i da me veseli što se djevojke zabavljaju. Naravno da sam već imao plan za prisluškivanje kao bih sve na vrijeme saznao i kao bih se pripremio za novo iznenađenje.

U petak sam jedva dočekao da padne sumrak. Sakrio sam se na već unaprijed pripremljeno zakamuflirano mjesto iz kojeg se sve vidi i još bolje čuje. Nisam trebao dugo čekati. Prva je stigla Tihana, zgodna i atraktivna plavuša u kratkoj crnoj minici, a odmah iza nje se pojavila atraktivna brineta Verica, prava seks bomba s bujnim dojkama, dugih nogu i jakih bedara u tijesno pripijenim trapericama i crvenoj bluzi koja je isticala njezin poprsje. I kad sam već mislio da je da će zabava početi ugledao sam izuzetno lijepu i atraktivnu crnokosu ženu jačih bokova, srednje velikih i čvrstih grudiju, skladnog stasa i elegantna hoda te neodoljiva šarma nabijenog seksipilom. Bila je to Patricija. Nisam mogao vjerovati da će i nju pozvati na druženje. Očito je da Sanja nije mogla preboljeti njezinu glavnu ulogu na prethodnom susretu u seoskoj krčmi gdje su se Žigolo i prijatelji „samo s njom zabavljali“, a tri prijateljice uopće nisu doživljavali, kao da tamo nisu niti bile. Tu činjenicu Sanja nije mogla zaboraviti i nije htjela dopustiti da se to ponovi. Stalno joj se u podsvijest vraćala grozna slika kad je u ludilu strasti upitala Žigola:

„Koliko novaca tražiš da me večeras jebeš?“.
Još uvijek se sjećala njegova sarkastičnog odgovora:
„Nemaš draga Sanja toliko novaca da bih te sada jebao, možda neki drugi put. Danas si zakasnila. Patricija je sada na redu.“

Koliko god mrzila Patriciju, Sanja joj se približila i pozvala ju na druženje držeći se principa da je bolje neprijatelja držati blizu i saznati njegove planove, nego ga izbjegavati. Kad je Patricija ušla u kuću, Sanja ju je vrlo srdačno dočekala, prisno ju zagrlila i ljubazno se smiješeći pozdravila:
„Veselim se što te vidim Patricija, dobro nam došla.“ Patricija se nasmiješila i ljubazno joj odgovorila: „Još bolje Vas našla, jako sam uzbuđena večeras, drago mi je što Vas vidim na okupu da malo pročavrljamo“.
Sanja se kao dobra domaćica, potrudila stvoriti ugodnu atmosferu kako bi prijateljicama bilo što ugodnije.

„Patricija, kako si se ti našla u onoj jebeno zabačenoj seoskoj krčmii?“- upitala ju je Sanja bez okolišanja.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx