Mokra Je momci, jebimo Je -X dio

Nakon neuspješnog izleta s kojeg su se vratile frustrirane, povrijeđene i seksualno nezadovoljene tri prijateljice su se vratile svakodnevnim obvezama. Život je opet krenuo svojim ustaljenim tijekom.

Mokra Je momci, Jebimo Je – IX dio

Sanja je glumila dobru ženicu koja je sve na svijetu spremna učiniti za mene. Znao sam da glumi i zato sam izbjegavao svaki seksualni kontakt s njom što je nju dodatno frustriralo, bila je nervozna i dekoncentrirana pri obavljanju svakodnevnih rutinskih poslova. Znao sam da će uskoro nešto morati poduzeti jer bez kurca neće moći dugo izdržati. Kao i obično nisam se prevario. Najavila mi je da će se „babinjak“ po običaju sastati u petak.
„Bit će mi drago vidjeti vas opet zajedno“ – odgovorio sam smiješeći se.

Sanja je znala da ih ja nikada ne ometam i da me veseli što se djevojke zabavljaju. Naravno da sam već imao plan za prisluškivanje kao bih sve na vrijeme saznao i kao bih se pripremio za novo iznenađenje.

U petak sam jedva dočekao da padne sumrak. Sakrio sam se na već unaprijed pripremljeno zakamuflirano mjesto iz kojeg se sve vidi i još bolje čuje. Nisam trebao dugo čekati. Prva je stigla Tihana, zgodna i atraktivna plavuša u kratkoj crnoj minici, a odmah iza nje se pojavila atraktivna brineta Verica, prava seks bomba s bujnim dojkama, dugih nogu i jakih bedara u tijesno pripijenim trapericama i crvenoj bluzi koja je isticala njezin poprsje. I kad sam već mislio da je da će zabava početi ugledao sam izuzetno lijepu i atraktivnu crnokosu ženu jačih bokova, srednje velikih i čvrstih grudiju, skladnog stasa i elegantna hoda te neodoljiva šarma nabijenog seksipilom. Bila je to Patricija. Nisam mogao vjerovati da će i nju pozvati na druženje. Očito je da Sanja nije mogla preboljeti njezinu glavnu ulogu na prethodnom susretu u seoskoj krčmi gdje su se Žigolo i prijatelji „samo s njom zabavljali“, a tri prijateljice uopće nisu doživljavali, kao da tamo nisu niti bile. Tu činjenicu Sanja nije mogla zaboraviti i nije htjela dopustiti da se to ponovi. Stalno joj se u podsvijest vraćala grozna slika kad je u ludilu strasti upitala Žigola:

„Koliko novaca tražiš da me večeras jebeš?“.
Još uvijek se sjećala njegova sarkastičnog odgovora:
„Nemaš draga Sanja toliko novaca da bih te sada jebao, možda neki drugi put. Danas si zakasnila. Patricija je sada na redu.“

Koliko god mrzila Patriciju, Sanja joj se približila i pozvala ju na druženje držeći se principa da je bolje neprijatelja držati blizu i saznati njegove planove, nego ga izbjegavati. Kad je Patricija ušla u kuću, Sanja ju je vrlo srdačno dočekala, prisno ju zagrlila i ljubazno se smiješeći pozdravila:
„Veselim se što te vidim Patricija, dobro nam došla.“ Patricija se nasmiješila i ljubazno joj odgovorila: „Još bolje Vas našla, jako sam uzbuđena večeras, drago mi je što Vas vidim na okupu da malo pročavrljamo“.
Sanja se kao dobra domaćica, potrudila stvoriti ugodnu atmosferu kako bi prijateljicama bilo što ugodnije.

„Patricija, kako si se ti našla u onoj jebeno zabačenoj seoskoj krčmii?“- upitala ju je Sanja bez okolišanja.

Patricija se gotovo zagrcnula od iznenađenja jer nije očekivala tako brzo i direktno pitanje.

„Ma da, da…ustvari slučajno sam tamo došla. Čekala sam u Gračacu autobus za povratak u Zagreb. Kako je autobus kasnio, pokupio me jedan simpatičan mladić pristojna izgleda koji mi je ponudio prijevoz rekavši da i on ide u Zagreb. Bez razmišljanja sam pristala. Nakon kratkog upoznavanja i upitao me je:

„Želite li da se kratko odmorimo uz piće u jednom od kafića?“
„Naravno“- kratko sam odgovorila ne sluteći nikakvu nevolju. I tako smo stigli u tu krčmu gdje su nas oduševljeno dočekali njegovi prijatelji.
„Daljnji razvoj događaj pretpostavljam da znate. U trenu su nas svi njegovi prijatelji okružili, zagonetne se smiješeći, pogledom su me svlačili. Bez ustručavanja su me tobože slučajno dodirivali. Uskoro su me pipkali po svim dijelovima tijela, a se još nisam niti snašla, a već sam bila napola gola okružena grupom pomahnitalih muškaraca s isukanim penisima u čvrstoj erekciji. Znala sam da bi svaki otpor bio uzaludan i nije mi preostalo drugo nego da se predam i da se probam izvući iz nastale situacije sa što manje štete.“- odgovorila je Patricija.
„Je, je, lijepo si se ti snašla, uživala si maksimalno. Toliko da si njih petero potpuno iscrpila i nisu bili u stanju više ništa uraditi. A mi potegle iz Zagreba u nadi da ćemo se malo zabaviti. Sve si nam upropastila. Baš sam ljuta na tebe“- bijesno je odgovorila Sanja.
„Oprosti Sanja, stvarno nisam imala pojma u što se upuštam, kad sam prihvatila ponuđeni prijevoz. Čovjek je bio uglađen i pristojan. Kako sam mogla znati što mi sprema?“- pravila se naivnom Patricija.
„Da, da, jako ti je sirotice bilo teško, kad smo nas tri stigle skvičala si i svršavala u valovima, grčila se od užitka, halapljivo si im pušila tvrde kurčeve dok ti je Žigolo rasturao pičku, a ostali su svršavali po tebi“ – optuživala ju je Sanja.
„Dobro Sanja, shvatila sam da je i tebe Žigolo rasturio jer si ga molila da te jebe i bila si mu za to spremna platiti. To je za mene dno dna kad žena moli za kurac i kad je voljna za njega i platiti. Ne opravdavam se. U normalnim uvjetima ne bih pristala na seks s niti jednim od njih, ali to je bilo sve prije nego normalna okolnost. Da im se nisam prepustila, silovali bi me. Jesam, uživala sam, ne stidim se to reči, ali zar ti Sanja nisi uživala kad tako patiš za Žigolom? Sve ste uživale i sad ste spremne dati sve da vas Žigolo ponovo jebe. Sanjate njegov kurac u sebi. Da i ja ga sanjam. Imao je pravo kad je rekao koja proba njegov kurac da ge ne zaboravlja. Rekao je istinu. Možete me sad optužiti da sam kurva, ali znate da sam u pravu. Zar nisam?“ bila je iskrena Patricija.

Nakon njezinog emotivnog govora nastala je tišina. Žene su bile zbunjene jer su čule istinu koje su i same bile svjesne. Uostalom zašto bi išle posjetiti ćumez od krčeme ako nisu tražile Žigola i njegove prijatelje i dobar seks?

Stranice: 1 -- 2

Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare