Mama i moji prijatelji

Moji prijatelji i ja smo bili u nocnom provodu u jednom od nocnih klubova. Kako smo svi malo popili, pao je dogovor da ja pozovem svoju mamu da nas odveze kuci.

U izlasku smo bili dva moja prijatelja i ja. Moja mama ima 40 godina i jako je zgodna za svoje godine. Imala je povece grudi i cvrstu guzu. Svi su mi uvijek govorili kako bi je voljeli izjebati, ali nisam obracao paznju na takve komentare.

Kada je mama stigla po nas, moj prijatelj Leo je sjeo na suvozacevo mjesto, Alen odmah iza njega, dok sam ja sjedio na straznjem sjedistu odmah iza mame. Primjetio sam kako mama nema grudnjak, nego je na sebe navukla kratku, malo premalu majicu i uske kratke hlacice. To su primjetili i moji vidno pijani prijatelji.

Nakon nekog vremena i razgovora o izlasku, Leo je rekao mami kako mora “izbaciti” silno pice koje je popio. U tom trenutku smo prolazili pokraj sumice i mama je skrenula na poljski put i usli smo dublje unutra kako netko od nas ne bi zavrsio na cesti.

Leo i Alen su izasli van, dok smo mama i ja ostali u automobilu. Kako Alena i Lea nije bilo duze vrijeme, mama je odlucila izaci i provjeriti sto se dogadja. Htio sam ici i ja, ali je rekla da ja bolje ostanem u automobilu posto nisam bio u stanju normalno hodati. Kroz prozor sam vidio sto se dogadja, ali nisam nista cuo. Vidio sam Lea i Alena kako stoje jedan do drugoga, ali nisu mogli raskopcati slic. Nakon sto su se neko vrijeme mucili, mama im je odlucila pomoci, prvo je dosla do Alena i otkopcala mu hlace, te je zatim isto napravila kod Alena. Kako su se stalno ljuljali, mama ih je pridrzavala dok su oni pisali. Cinilo mi se kako mama ispod oka gleda njihove alatke, ali sam mislio da mi se pricinjava posto sam dosta popio.

Kad su zavrsili, krenuli su prema autu, ali se Leo spotaknuo i pao. Mama se sagnula kako bi mu pomogla da ustane, a Alen je stajao iza nje i gledao u njene hlacice i guzaru. Kako se je sagnula, hlacice su se uvukle medju njene guzove. Alen je iskoristio situaciju, krenuo je pomoci mami da podigne Leona, a sa drugom rukom je uhvatio mamu za gornji dio guze. Cinilo se kao da se pridrzava za nju da ne padne i on, ali znao sam sto zeli.

Kada su ga napokon podignuli, Alen je sam krenuo prema automobilu, dok je Leo obgrlio mamu koja ga je pridrzavala. Sve mi je to izgledalo smijesno i nisam izlazio iz auta. Vidio sam da je Leova ruka skliznula na maminu dojku. Prema maminom izrazu lica se vidjelo da joj nije pravo, ali je sutjela. Kad su se napokon smjestili, krenuli smo dalje prema kuci. Nekoliko kilometara prije nasih kuca, vidjeli smo birtiju i nagovarali mamu da stane pa da popijemo jos jedno pice. Ona je bila protiv toga, ali je na kraju popustila. Rekla je kako joj je neugodno ici tako obucena, ali smo rekli da cemo sjesti u separe, pa nitko nece vidjeti sto ima na sebi. Mama je rekla kako mora do toaleta, na sto je Alen rekao da mora i on. Leo i ja smo ostali za separeom, slusali smo cajke i komentirali danasnji provod.

Nakon nekoliko minuta sam primijetio kako se mama i Alen jos nisu vratili pa sam odlucio pogledati sto se dogadja. Kada sam usao u toalet, cuo sam lagano stenjanje. Provirio sam kroz vrata i vidio mamu kako drka Alenu dok je on jednom rukom radio u njenim gacicama, a drugom mjesio sise. Odjednom je Alen okrenuo mamu, sagnuo je, skinuo joj hlacice i nabio kurac do jaja. Mama je zavrisnula, a Alen se poceo divljacki nabijati u nju. Mama je sve jace stenjala. Razmisljao sam trebam li pomoci mami, ali sam odustao, valjda zbog alkohola, a bio sam i napaljen ovom scenom. Nakon par minuta, Alen je izvadio kurac i svrsio u wc skoljku, a ja sam brzo otisao natrag u separe da ne posumnjaju.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx