Mama me zavela i svršio u nju

Nosom sam sve više udarao u mamin šupak. Lijevu ruku sam proturio odozdo ispd majice i počeo miloivati mamine sise ,dodirujući prstima vrhove bradavica. Počela se sve više uvijati i nabijati na moj jezik da bi se u jednom momentu izvila iznad mene stegla butine oko moje glave , trzajući bokovima i vrištećii počela snazno svrašavati.

“Oooooo oooh, uhh jebote izludićes me , ohh”.

Još je stenjala, polagano je sašla s mene i naguzila se na sofi ispred mene.

“Hoću da me sad tucas od pozadi ali žestoko ko sinoć. Prišao sam joj odpozadi pomilovao jos jednom prstima vlaznu picu. Milovao sam njene bokove dok se ona uvijala ispred mene, malo sam se povio i jos jednom oblizao onako odpozadi napućenu maminu vaginu, uzdisala je sve dublje.

“A šta manijače ti bi jos da se igraš”.

Čulo se sve jače mamino stenjanje koja je vrtila svojim guzovima.

Odigao sam se i rukama dohvatio mamine cvrste sise. Dlanovima sam lagano masirao ukrucene bradavice. Mama je pokušavala se sama nabiti guzovima na moju batinu koja je porijeko udarala po njenom guzu.

Odmakao sam se malo nazad i uhvatio moju batinu u ruku, malo sam ga namjestio samo na otvor vagine da bise mama pocela ispočetka polako a kasnije sve silovitije nabijati na moju karinu. Ja sam samo promatrao kako kurčina nestaje u rutavoj pici, bilo je veom ugodno gledati kako se obli guzovi sve vise potresaju dok se mama nabijala. Svojim posve glasnijim podvriskivanjem me je sve više i više palila. Uhvatio sam je snazno i počeo luđački tucati staru. Od žestine mojih zabijanja spustila je glavu na jastuk i rukama stegla rub sofe. Istovremeno mi se jos vise naguzivši . Moja kara je bila sva uljepljena od sokova iz mamine unutrasnjošti koji su imali čudan sladunjav miris koji je me sve vise rajco. Izvadio sam moju batinu i lagno je naslonu na rub poluotvorenog maminog šupka.

Pročitaj ovu:
Moja sestrična Ema

“Oh neeee , pazi boljet će me” , opirala se moja stara. Glavićem sam prvo vrtio samo po otvoru koji je sve bio mekši i mekši. Onda sam se odlučio da ga zabodem naglo.

Jaukala je kao nenormalna. Mislim da su svi to culi.

“Aaaaa, ohhhhhh molim te nemoj samo ga naglo gurati, ohhhhhhh”.

Nisam je htio slusati,vec je razvaliti kad je trazila to. Primjetio sam da su mamina leđa bila sva mokra od znoja ali je ona I dalje stenjala glasno.

Vido sam da je svojm lijevom rukom lagano masirala klitoris. Počeo sam sad sve brže tucati u supčinu, od uzbudzenja malo se odigla na ruke i počela sve glasnije vristati.

“Aj, ajjjjjj jojjj Bože šta sam rodila, ajjj poludiću”, derala se. Nisam ni ja moga više izdražti.

Naglo sam ga izvadio iz šupka i hitro ga strpao u mamin sad otijesnali pičić, dva tri puta sam je još natego na karu i počeo istovremeno s mamom glasno svršavati.

“A joj bože, aaaaaa oh ohh vrištala je još dok su joj mlazovi sperme ispunjavali utrobu.

Prevalio sam se pored nje. Nasmijala mi se uhvatila jos jednom mokru kurcinu olizavši je od jaja do glavica usisavjući s njega preostali dio sperme.

Nakon tog smo se jebali gdje god smo stigli, u liftu, njenom uredu, za stolom, u autu, baš svugdje.

Rating: 4.3/5. From 38 votes.
Please wait...

Stranice: First -- ← Previous -- 1 -- 2 -- 3 -- Last

Možda Vam se sviđaju i ove
guest
3 Komentari
Stari
Novi Ocjeni
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Denis
Denis
19. srpnja 2021. 02:27

Kada će drugi dio?

milojko
milojko
Guest
Reply to  Denis
24. srpnja 2021. 21:26

super

Zoran
Zoran
Guest
17. kolovoza 2021. 14:03

Ova na slici je dobra!

3
0
Ostavi svoj komentarx
()
x